Kerim.336
Üye
Telefonunna rom atmak istemeyen ya da bilmeyen kullanıcılar ne olacak?![]()
Telefona rom atmamak kullanici hatasidir

Telefonunna rom atmak istemeyen ya da bilmeyen kullanıcılar ne olacak?![]()

Telefona rom atmamak kullanici hatasidir![]()

yalnız böyle düşünmek çok yanlış, her 3. şahıs bu mevzularda bilgili, donanımlı olacak diye bişey yok kimi telefonu bızdıklamayı sevmiyor uğraşacak zamanı da olmuyor sistemin kullanıcıya bişey bırakmaması lazım.Telefona rom atmamak kullanici hatasidir![]()
Allahtan benim sıkıntım öyle bi sıkıntım yoktu android kullanırken.
Ama bu yanını kabul etmek lazım; rom olmadan android biraz kullanışsız.![]()

Dogru haklisin
yalnız böyle düşünmek çok yanlış, her 3. şahıs bu mevzularda bilgili, donanımlı olacak diye bişey yok kimi telefonu bızdıklamayı sevmiyor uğraşacak zamanı da olmuyor sistemin kullanıcıya bişey bırakmaması lazım.

Telefona ve kullaniciya gore degisir.
Allahtan benim sıkıntım öyle bi sıkıntım yoktu android kullanırken.
Ama bu yanını kabul etmek lazım; rom olmadan android biraz kullanışsız.![]()
Telefona rom atmamak kullanici hatasidir![]()

Lafımı çalma
Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner![]()

Hayir senin ki telefonu rootsuz kullanmak kullanici hatasiydi![]()

Hayır o lafı da sonra dedim hatta bundan aylar öncesinde açılan bir S3 custom rom atma diye bir konudaydı
Telif hakkı var 2 sözünde ona göre
Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner![]()
neyse temel olarak laf senin

-Kamera
-Hız (Stabilite. S3'e göre oldukça fazla hemde.Uygulamaların açılış ve yüklenişi 2 sn geçmiyor.)
-Çekirdek değişimi sonrasında bir dahaki çekirdek değişimine kadarki bütün güncellemeleri alabilecek olması.
-Kısıtlanan şeylerin aynı android taki gibirom ile düzeltilebilmesi.
-Kablosuz şarj bana göre değil ama bazılarına göre bir artı.
- Hızla gelişen bir mağazası olması ve arkasındz microsoft olması
- Wp 7 deki zune olayından kurtulmuş olması. Yani pc'ye direkt bağlanabilmesi.
-Yine wp 7 den farklı olarak bluetooth sınırının ortadan kalkması..
Htc 8x ile l920 nin donanımı aynı htc 8x browsermark dan 56bin puan alıyor valla süper stabilite bu çünkü androidde aynı donanima sahip cihaz 100bin puanı geçiyor ayrıca o kadar xda da gezdim bir tane custom rom göremedim ki wp7 icin yapılan custom rom ları da biliyorum custom rom bile değiller resmen
HTC EndeavorU

Ordaki s3te sorun var buyuk ihtimalCanım bak buson yorumum. Cep telefonu genel bölümündeki s3 vs lumia karşılaştırma videosu var gel izle.
Sen Öyle San Yakında Androidciler de wp nokıa ya GeçeceklerAndroid ve ios un durumu bu olacak
anca kacacak yer arayacak
![]()
lumia alacagima s3 veya note2 alirim.bin kat daha iyi benim icin.Hi hi evet kesin geceriz wp'yelumia alacagima s3 veya note2 alirim.bin kat daha iyi benim icin.
Ordaki s3te sorun var buyuk ihtimal