Ellemon
Üye
arkadaş şu onexin fotoğraf çekimi dışındaki + larını bi ben mi göremiyorum s3 le ne zaman karşılaştırsam geride kalıyo al sana youtubeun en güvenilir teknoloji kanalıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi dediklerimi kanıtlamak için gsmarena ya baktım one x in jb incelemesini kaldirmislar onun yerine one x+ var ne garip hepsini ezip geçmiş bi gl benchmark da her tegra cihazı gibi sacmalamis he islemci hızı farklı one x den farkli fakat eternityproject, faux ve franco kernellerle aynı hizlara cikilabiliyor one x dede hatta gpua yu 700mhz ye cikardilar en son ve gayette stabildi
ben sana s3 kullanıcısı olarak note 2 diyorum,lumia 920'nin daha çook ekmek yemesi gerekiyor bencenote 2 s3'ten kat kat hızlı bu arada bunuda belirtiyim ben bile s3'ümü iyi bir fiyata satıp almayı düşünüyorum
İyide bu telefonlarda illaki abartı sağlamlık aranması çok saçma hem ince olsun,hem donanımı yuksek olsun,hem hafif olsun,hemde SAĞLAM olsun....Yakında ışınlasın diyenlerimizde olcak
Lumianın ekmek yemeye ihtiyacı yok doğuştak karnı tok geliyor.Nokia bu kez Canavar gibi cihaz yaptı.Sırf adı çıktı diye bu cihazı kötülemeyin.Koyu android sayfaları bile Lumianın üstünlüğünü kabul etti.
Özellikleri açısından değil de malzeme kalitesi bakımından En iyisi Nokia.
Ekran büyüklüğü önemli senin için o zaman. Zira internet performasnı diyorsunda, L920'den iyi internet telefonu görmedim ben.
youtubetaki lumia 920 videolarını izlemiştir bence
hiç lumia 920 kullandın mı ?
Hasan ban yemiş adama dert anlatıyorsun kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?