[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
Mc.a mesajlara gir abi oradan da ayarlara , girdikten sonra en alta in, en altta ki ayardan yapiliyor olmali enter key yazacak sanirim, dun tekrar 10.1 e dondum tam hatirlamiyorum malesef
Teşekkür ederim kardeşim cevabın için fakat o zaten enter şeklinde.. Emoji değil yani.. Benim sorunum enter a basinca alt satira gecmek yerine mesaji direk göndermesi..

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014-01-22: CM-11.0 20140122-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 65a6dcf31f0cd8917f0447b7bdb761e8
    • Disabled Low Power Audio (LPA)
    • New workaround for text glitch (using classic webview)
    • Fix zoom in camera preview (credits Dorregaray)
  • 2014-01-22: CM-11.0 20140122-UNOFFICIAL
    • Müzik dinlerken daha az şarj harcama iptal edildi
    • Metin aksaklıkları için çözüm (Bunu anlayamadım ne için bende :) )
    • Kameradaki zumlama sabitlenmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: firstline, hasaneness ve bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Arkadaşlar ben bu sürüm ile gelen özelliklerin ne işe yaradığını anlayamıyorum googlede aratıyrum bir bilgi çıkmıyor ne işe yarıyor bilen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. :)

stackbyte

stackbyte

Üye
anladığım kadarı ile yazdım ama bu sürümü kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
anladığım kadarı ile yazdım ama bu sürümü kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim
çok teşekkür ederim kardeşim yazman bile yeterli :)

• Müzik dinlerken daha az şarj harcıyor.

aJHier

aJHier

Üye
    • Müzik dinlerken daha az şarj harcıyor.

yanlış çevirmişsin
Düşük güçte müzik dinleme iptal edilmiş.
bi önceki sürümde gelmişti. sanırım verim alamadılar.

stackbyte

stackbyte

Üye
neden olmadı mı sen kullanıyorsun iyi değil mi ki ? :S

sir mordred

sir mordred

Üye
low power audio desteği tamamen geri çekilmiş değil sadece kullanıma kapatıldı(o da şimdilik ileriki versiyonlarda arne çözer) isterseniz tekrar aktif edebilirsiniz build.propa girin ve aşağıdaki satırların sonundaki false'yi true yapın ve sonra reboot edin

lpa.decode=false
lpa.use-stagefright=false

eğer sorunlarla karşılaşırsanız false yaparsınız

bu arada önceki cm romlarından çok iyi bilinen eski ama çözülemeyen video modunda zum yapamama hatası çözülmüş artık video modunda parmaklarınızı kullanarak zum yapabilirsiniz
bu ise önceki cm11 versiyonlarında internette gezerken yazıların harfleri siyah görünüyordu(yani harfler okunamıyordu yazılarda görüntü hataları,kırışıklıkları vardı ona yeni bir workaround yani geçici çözüm bulundu

ama tarayıcıda eski webview kullanıyoruz maalesef kitkat ise webkit kullanıyor webkit webview'den daha hızlı ve gelişmiş diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
low power audio desteği tamamen geri çekilmiş değil sadece kullanıma kapatıldı(o da şimdilik ileriki versiyonlarda arne çözer) isterseniz tekrar aktif edebilirsiniz build.propa girin ve aşağıdaki satırların sonundaki false'yi true yapın ve sonra reboot edin

lpa.decode=false
lpa.use-stagefright=false

eğer sorunlarla karşılaşırsanız false yaparsınız

bu arada önceki cm romlarından çok iyi bilinen eski ama çözülemeyen video modunda zum yapamama hatası çözülmüş artık video modunda parmaklarınızı kullanarak zum yapabilirsiniz
bu ise önceki cm11 versiyonlarında internette gezerken yazıların harfleri siyah görünüyordu(yani harfler okunamıyordu yazılarda görüntü hataları,kırışıklıkları vardı ona yeni bir workaround yani geçici çözüm bulundu

ama tarayıcıda eski webview kullanıyoruz maalesef kitkat ise webkit kullanıyor webkit webview'den daha hızlı ve gelişmiş diyebiliriz
hocam ben gene videodada kameradada fotograf çekerken zom yapmıyor nasıl olcak ?

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam ben gene videodada kameradada fotograf çekerken zom yapmıyor nasıl olcak ?

video modunu aç ve videoya başlamadan parmaklarında zum yap bu özellik çalışıyor (ve arne tarafından test edildi) eğer çalışmazsada yüksek çözünürlükten kaynaklanıyor olabilir bu sebepten bi de video ayarlarından 720p değilde 480p yap öyle dene yine çalışmazsa romu temiz yüklediğinden emin ol
Ayip etmisler sadece konu açıp bırakmıyor destek de veriodun yinede buralarda ol bence yardıma ihtiyacı olan bi cok kişi var

yinede ben elimden geldiğince burada yardım isteyenlere yardım etmeye çalışıcam fakat bu benim başıma gelen 2. mod olayı öncekindede hesabım 1 haftalığına bloke edilmişti neymiş efendim mesajlarımda düşük derece tehdit varmış evet birinizi tehdit etmişim :D sadece gülüyorum ve geçiyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
video modunu aç ve videoya başlamadan parmaklarında zum yap bu özellik çalışıyor (ve arne tarafından test edildi) eğer çalışmazsada yüksek çözünürlükten kaynaklanıyor olabilir bu sebepten bi de video ayarlarından 720p değilde 480p yap öyle dene yine çalışmazsa romu temiz yüklediğinden emin ol

yinede ben elimden geldiğince burada yardım isteyenlere yardım etmeye çalışıcam fakat bu benim başıma gelen 2. mod olayı öncekindede hesabım 1 haftalığına bloke edilmişti neymiş efendim mesajlarımda düşük derece tehdit varmış evet birinizi tehdit etmişim :D sadece gülüyorum ve geçiyorum
hocam dediğinin aynısını yaptım romu çok temiz kurdum.ahafıza kartımı bicimlendirip kururum herzaman romları hocam. :) ayarlarıda dediğin gibi yaptım dediğin özellikler çalışmadı ayrıca bunda multi vindeow varmı kardeş ?

sir mordred

sir mordred

Üye
çalışmaması ilginç(herşey doğruysa ki öyle görünüyor çalışması lazım) multi-window cyanogenmod romlarda bulunmuyor ama cyanogenmod'un son nightly(gecelik) romlarıyla birlikte güzel bir özellikte eklendi double tap to sleep (şuan cm11 kullanmadığım için aktif edileceği yeri bilmiyorum ayarları biraz kurcalayın bulursunuz) bu özellik ile statüsbara 2 kere artarda tıklayınca telefon kapanıyor(yani ekran kapanıyor)

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
çalışmaması ilginç(herşey doğruysa ki öyle görünüyor çalışması lazım) multi-window cyanogenmod romlarda bulunmuyor ama cyanogenmod'un son nightly(gecelik) romlarıyla birlikte güzel bir özellikte eklendi double tap to sleep (şuan cm11 kullanmadığım için aktif edileceği yeri bilmiyorum ayarları biraz kurcalayın bulursunuz) bu özellik ile statüsbara 2 kere artarda tıklayınca telefon kapanıyor(yani ekran kapanıyor)

hocam benim ingilizce yok ayarları hep bozuyorum :D

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam benim ingilizce yok ayarları hep bozuyorum :D

muhtemelen şu sekmede olmalı Ayarlar -> Arayüz(interface diyede geçebilir -> statüsbar(bildirim çubuğu diyede geçebilir)

double tap to sleep seçeneği bulacaksın

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
muhtemelen şu sekmede olmalı Ayarlar -> Arayüz(interface diyede geçebilir -> statüsbar(bildirim çubuğu diyede geçebilir)

double tap to sleep seçeneği bulacaksın
Bu ozellik cok hos birdr kapaliyken acsa tadindan yenmez

sir mordred

sir mordred

Üye
Bu ozellik cok hos birdr kapaliyken acsa tadindan yenmez

o özellikte var double tap to wake (dt2w) diye geçiyo ama bu özelliği kullanabilmemiz için kernelde değişiklikler yapmak lazım romda yapılabilecek bi değişiklik değil cihazın touchscreen (yani dokunmatik) sürücülerinde(driver) bazı değişiklikler yapmakla sağlanabiliyor(yani kernelde) ve bu gerçekten çok zor çünkü kernelde driver kodunda yanlış yere konan bir /(slash) işareti bile error verdirebiliyor ya da dokunmatiği kullanılamaz hale getirebiliyor

ozakin70

ozakin70

Üye
Ewt biliyordum ;) yinede bilmeyenler icin teskr

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bu romu tavsiye edermisiniz performans ve sarj acisindan

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben kullaniyorum sarji somuruyor onun haricin stabilligi gayet iyi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadadlat bu romu onerirmisiniz perf ve sarj aciisindan cm9 9 kullaniyorum.Tavsiye edeceginiz rom varmi sarj ve perf iyi

Üst Alt