Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Monster V17 de cm10.1 Baz alındı. Yani temelinde Cm10 .1 var. farkı gereksiz programların silinmiş olması ve Hurksynin kernelini kullanması.
temelde aynı sayılır.
rea_kod
Üye
dün yeni sürüm çıktıı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gapps linki hatalıysa
sitesine girip alttan 4 yada 5 i indirin.
4üncü 5incinin torrentidir.
Son düzenleme:
yarenefe
Üye
Ben 720p ile cekim yaparken kamera cok takiliyor.
bilen19
Üye
Gapps yinemi değişti hayret birşeyy yaa
scope_123
Üye
beyler cm9 kulanıyorum bu roma geçeyim mi?
bilen19
Üye
Gecme hocam sarj kotu, 10.1 gayet iyi. Yedegini al bir iki hafta dene tatmin etmezse cm9 a donersin
touchwi5 v12 kullandım bi ara hiç ellemeden yuzde 9 şarjı gitmişti herşey ful kapalıyken 9 saatte. ya da şarjı hızlı bitiyo diyim. cm9 u bu yuzden dusunuyorum ??
touchwi5 v12 kullandım bi ara hiç ellemeden yuzde 9 şarjı gitmişti herşey ful kapalıyken 9 saatte. ya da şarjı hızlı bitiyo diyim. cm9 u bu yuzden dusunuyorum ??
9 saate %9 şarj gitmesi çok mu? ki basit bi hesaplamayla herşey full kapalıyken telefonunu 90 saat kullanabileceğin anlamına gelirki bu da neredeyse 4 gün eder
bilen19
Üye
Sir mordred şu gapps e bir formul bulamazmisin abi ?
Yada xda foruma yazsan sana zahmet
bu romu kullananlar(cm11 en son tarihli sürüm) şu testi yapabilirlermi(sanırım bluetooth'da hatalar var)
bluetooth'u açın ve bilgisayarınızdan(veya diğer bi telefondan) telefonunuza dosya göndermeyi deneyin ve daha sonra tam tersi olarak telefondan bilgisayara dosya göndermeyi deneyin eğer hata bulursanız rapor edin
ayrıca bluetooth kulaklığı olan varsa o da denesin ki bluetooth'da hata varmı yokmu hepimiz ortak olarak tespit edelim