[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Sir mordred şu gapps e bir formul bulamazmisin abi ?
Yada xda foruma yazsan sana zahmet

gapps'da ne sorun var link mi ölü?
son sürüm nasıl?

son sürümde birkaç hata düzeltildi örnek vermek gerekirse ayarlardan ağ modunu 2G'ye değiştirdiğimizde telefon reset atıyordu bu hata çözülmüş ve cyanogenmod'un en son değişiklikleri eklendi

sir mordred

sir mordred

Üye
Hayir hocam gapps saglam ancak bir onceki surum ile uyumluydu sanirim simdi son guncelle ile yukleme yapinca tel kurulumu goremeden bastan aciyor kendini

eğer gapps'ta sorun varsa xda'ya rapor edilir şimdilik şu gapps'ı kullan(bu gapps dosyasıda hem ART hem dalvik uyumlu)

aJHier

aJHier

Üye
Ajhier denede ver abi olmuyor o gapps bu surumle uygun degil.

Denemedim ama Önceki sürümde Çalışıyordu.
Xda 'da kimse gapps dan şikayetçi degil , sanrıım senle alakalı bir durum dostum.
yinede Denemediğim için kesin bişi diyemiyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
bilen19

bilen19

Üye
Denemedim ama Önceki sürümde Çalışıyordu.
Xda 'da kimse gapps dan şikayetçi degil , sanrıım senle alakalı bir durum dobendendnede Denemediğim için kesin bişi diyemiyeceğim.
Hakli olabilirsin sikayet olmamasi durumunda, ancak bir onceki surumu kullanip uzerine yeni surumu flashlayacak olsaydim bende yazmazdim. Tekrar deniyecegim problem bendende kaynaklanabilir sagol.

sir mordred

sir mordred

Üye
üstte verdiğim gapps dosyaları daha 1-2 saat önce güncellendi dolayısıyla sorun arconun verdiği linkteki gapps dosyasınıngüncellenmemiş olması yüzünden de kaynaklanıyor olabilirayrıca tüm arkadaşlara duyurulur altta linkini verdiğim uygulamayı(ve onun benzeri uygulamaları) asla kullanmayın! telefonunuz hardbrick olur(tuğladan farksız olur telefon :)) son 1 haftadır xda'da 2-3 kere rapor edildi bu olay.

yorumlarda bi galaxy w kullanıcısının yorumunuda görebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bilen19, hasaneness ve ozakin70
genco15

genco15

Üye
üstte verdiğim gapps dosyaları daha 1-2 saat önce güncellendi dolayısıyla sorun arconun verdiği linkteki gapps dosyasınıngüncellenmemiş olması yüzünden de kaynaklanıyor olabilirayrıca tüm arkadaşlara duyurulur altta linkini verdiğim uygulamayı(ve onun benzeri uygulamaları) asla kullanmayın! telefonunuz hardbrick olur(tuğladan farksız olur telefon :)) son 1 haftadır xda'da 2-3 kere rapor edildi bu olay.

yorumlarda bi galaxy w kullanıcısının yorumunuda görebilirsiniz
Bugun denemeyi düşünüyordum cok sağol bilgilendirme icin :)

sir mordred

sir mordred

Üye
bu romu kullananlar(cm11 en son tarihli sürüm) şu testi yapabilirlermi(sanırım bluetooth'da hatalar var)

bluetooth'u açın ve bilgisayarınızdan(veya diğer bi telefondan) telefonunuza dosya göndermeyi deneyin ve daha sonra tam tersi olarak telefondan bilgisayara dosya göndermeyi deneyin eğer hata bulursanız rapor edin

ayrıca bluetooth kulaklığı olan varsa o da denesin ki bluetooth'da hata varmı yokmu hepimiz ortak olarak tespit edelim

Testi uygulayan varmı?

stackbyte

stackbyte

Üye
sir mordred paşam bu kk de darkcm de ki gibi multi ekran var mı ?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

scope_123

Üye
9 saate %9 şarj gitmesi çok mu? ki basit bi hesaplamayla herşey fu ll kapalıyken telefonunu 90 saat kullanabileceğin anlamına gelirki bu da neredeyse 4 gün eder

evet doğru söylüyorsun ama touchwi5 v12 romunda note 3 launcher var diye kullanmıyorum simgeler falan çok küçüllmüş normal eski haline getirebilir miyim? bu romu kullanmak da isriyorum aslında..

mc.a

mc.a

Üye
cevabın için sağol ayrıca sana birkaç soru sormam lazım emin olmak için

1-cwm sürümün 6.0.4.5 değilmi?
2-romu temiz yükledin sanırsam değilmi?(önceki mesajlarımda temiz yüklemeden bahsetmiştim)
Rica ederim ne demek
1- cwm surumu dogru
2-evet tertemiz yukledim romu

Suan da kullaniyorum zaten

sir mordred

sir mordred

Üye
Rica ederim ne demek
1- cwm surumu dogru
2-evet tertemiz yukledim romu

Suan da kullaniyorum zaten

tekrar sağol aynı hatalar bende de olmuştu senin onayınla birlikte bluetooth hatası onaylandı xda'ya bildiririm gelecek sürümde arne çözer inşallah

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Sen sagol
İnsallah bekliyoruz :)
Sindiki surumunde bluetooth calisiyor test ettim baska cihazdan muzik gonderdim sikintisiz calisiyorHizli gelisiyor insh sikintisiz olur rom yuklemekten tiksinti geldi

sir mordred

sir mordred

Üye
Sindiki surumunde bluetooth calisiyor test ettim baska cihazdan muzik gonderdim sikintisiz calisiyorHizli gelisiyor insh sikintisiz olur rom yuklemekten tiksinti geldi

çoklu dosya gönderiminde bluetooth'da hata var yoksa bende denedim şuan çalışıyor ama çoklu göndermeye kalktığımda sorun var gibi? deneyebilrimisin şuan çoklu dosya gönderimini?

anık1

Üye
arkadaşlar 17 tarihli romda orta tuşa basınca çalışan uygulamalar yerine google arama geliyordu bu sürümde o sorun giderildimi ve yeni qapps art destekliyormu

Üst Alt