Ancak indir baglantisi yok yayinladigi gapps de ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MD5SUM: ea0894b45481c4f56e7ea43a650150c9
yeni gapps versiyonu bu
Buldum buyrun :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızustten 7nci arkadaslar
Link kirik degil.
Bu sayfadan ikinci mavi yazili kisim yani (packages list) yaziyor oraya giriyoruz.
Ve zaten versiyon ismi tarihi yaziyor.
arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize
Hocam xda'ya uye ise galaxy w ile rca kablodan goruntu alip alamayacagimizi sorarmisin... Bunun icin kernele veya romlara ekleme yapabilirler mi...
bu teorik olarak mümkün fakat pratikte olmadı çünkü donanım olarak nerdeyse bizim telefonun ikizi olan samsung galaxy s plus geliştiricileri(adc team) bunu denediler fakat başarılı olamadılar o yüzden yani
Ama hocam internette galaxy s'in tvye baglandigi bircok video var.. Hatta bunun icin apk ve odex dosyalarini paylasmislar.. İnternette bircok rca kablo var galaxy s uyumlu diyorlar..
Yeni sürümü deneyen yok mu ? bi önceki sürüm güzeldi bu nasıl acaba?
Yine güzel dostum.Bazı video formatlarındaki donma sorunu giderildi.Usb OTG hataları düzeltildi vs.
Hocam ben simdi cm9 bi rom kullaniyorum..Yeni sürüm gelmiş buyurun arkadaşlar ...
- 2014-01-17: CM-11.0 20140117-UNOFFICIAL [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız]
MD5SUM: 546d101784cbd493607558273459ac6b
- Enabled Low Power Audio (LPA)
- Fixed VOIP audio
- Fixed Netflix playback
- USB OTG and zRAM fixes (credits Christopher83)
- Kernel 3.4.77
Hocam ben simdi cm9 bi rom kullaniyorum..
Bu romu yuklemek icin ne yapmam gerekiyor oncelikle yardimci olabilir misiniz?
Mobildeyim bakamadim sayfalara
Cook tesekkur ederim kardesim..
Cwm surumu o degil nasil yukseltebilirim peki?
Bekliyorum tesekkurler
Dostum odin kullanmayı biliyorsan tewlefonu kapatıp ses kısma tuşu menü tuşu ve power tuşuna basarak aç telefonun devam et de sonra telefonu usb ile pc ye bağlaBekliyorum tesekkurler
Bekliyorum tesekkurler