lafactorial
Üye
ram ne kadar düştü merak ediyorum yeni sürümde ram ne kadar? bir önceki sürümde 348 mb idi
342 mb oldu
ram ne kadar düştü merak ediyorum yeni sürümde ram ne kadar? bir önceki sürümde 348 mb idi
342 mb oldu
Su gibi çekiyor şarjı.. Bunu duzelten bi kernel falan var mi acaba?
Bu dertten muzdarip olan yok mu acaba çözüm bulabilecek.. herkeste mi aynı yoksa sadece bende miAnladım dostum Teşekkürler..
Peki birsey danismak istiyorum. Mesajlarda enter ile alt satira geçmiyor da direk gönderiyor bunun ayarı nerdendi?
(emoji ye gecmek istemiyorum enter olucak ama gondermicek alt satira gecicek)

Birde kulaklık müzik calarda çalışmıyor Video da kulakliktan ses geliyor ama müzik çalar gormuyor
Hocam su benim mesajdaki sorun sizde de var mi acaba?build.prob'a gir ve aşağıdaki satırların sonundaki true'yu false yap
lpa.decode=true
lpa.use-stagefright=true
ikisinide false yap
Twitter'da sayfayı güncellediğinizde cızırtı geliyor
key: aynenHocam su benim mesajdaki sorun sizde de var mi acaba?
Belki de benim alışma sebebimden dolayidirBenimde aynısı fakat ben bunun bir sorun olup olmadığından şüpheliyim çünkü ben şuan cm10.1 kullanıyorum yani çözülmüş olsa cm10.1 çözülürdü ayrıca xda da hiç böyle bir sorun rapor edenle karşılaşmadım
Cızırtı dediğiniz sanırım güncelleme sesi. O bi sorun değil. Cızırtıdan kastınız tam olarak ne?key: aynen
Eywbuild.prob'a gir ve aşağıdaki satırların sonundaki true'yu false yap
lpa.decode=true
lpa.use-stagefright=true
ikisinide false yap

Ayip etmisler sadece konu açıp bırakmıyor destek de veriodun yinede buralarda ol bence yardıma ihtiyacı olan bi cok kişi varkonum kilitlenmiş yazık çok yazık yeterince ingilizce bilmeyen ve sadece xda'dan kopyala yapıştır yaparak rom konuları açılabileceğini bilmiyordum emeğe yazık ne diyim galiba maxicepi bırakıyorum bu saatten sonra bana xda'dan ulaşabilirsiniz(nickim aynı sir mordred) herkese mutlu mesut günler dilerim herhangi birinize cevap yazamadıysam özür dilerim -sir mordred