[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye

ION ile performans artışı oldu fakat arco gün geçtikçe rami düşürüyor zaten az buz bir ramimiz var gerçi xda'da belirtmiş arco rami neden azalttığını nedeni video oynatma ve kameradaki hatalar sebebiyle rami düşürmesi gerekiyormuş yani bütün özelliklerin sorunsuz çalışması için ama işte ram düştüğü için performans azalışıda söz konusu yapacak birşey yok sanırım

stackbyte

stackbyte

Üye
ram performansı gerçekten etkiler zaten dediğin gibi az ram var bakalım ne olacak sonuç

mc.a

mc.a

Üye
Su gibi çekiyor şarjı.. Bunu duzelten bi kernel falan var mi acaba?

aJHier

aJHier

Üye
Su gibi çekiyor şarjı.. Bunu duzelten bi kernel falan var mi acaba?

Malesef . hurtsky var ama oda Çok fazla etkilemio. Cm sürümü arttıkça sarj sorunu buyuyor.
Bu nedenle çogu kişi cm9 da

mc.a

mc.a

Üye
Anladım dostum Teşekkürler..
Peki birsey danismak istiyorum. Mesajlarda enter ile alt satira geçmiyor da direk gönderiyor bunun ayarı nerdendi? :s
(emoji ye gecmek istemiyorum enter olucak ama gondermicek alt satira gecicek)

mc.a

mc.a

Üye
Anladım dostum Teşekkürler..
Peki birsey danismak istiyorum. Mesajlarda enter ile alt satira geçmiyor da direk gönderiyor bunun ayarı nerdendi? :s
(emoji ye gecmek istemiyorum enter olucak ama gondermicek alt satira gecicek)
Bu dertten muzdarip olan yok mu acaba çözüm bulabilecek.. herkeste mi aynı yoksa sadece bende mi :s

genco15

genco15

Üye
Birde kulaklık müzik calarda çalışmıyor Video da kulakliktan ses geliyor ama müzik çalar gormuyor

sir mordred

sir mordred

Üye
Birde kulaklık müzik calarda çalışmıyor Video da kulakliktan ses geliyor ama müzik çalar gormuyor

build.prob'a gir ve aşağıdaki satırların sonundaki true'yu false yap

lpa.decode=true
lpa.use-stagefright=true

ikisinide false yap

symsiyah

Üye
Twitter'da sayfayı güncellediğinizde cızırtı geliyor
Videoyu 10 sn zamanlayıcıya aldığımda son 3 saniye cızırtıyla geçiyor ve 2G-3G arasında geçişlerde telefon Edge hızıyla bağlanmaya başladı bazen 3Gde kalıyor şu anlık bu tip hatalar gördüm

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam su benim mesajdaki sorun sizde de var mi acaba?

Benimde aynısı fakat ben bunun bir sorun olup olmadığından şüpheliyim çünkü ben şuan cm10.1 kullanıyorum yani çözülmüş olsa cm10.1 çözülürdü ayrıca xda da hiç böyle bir sorun rapor edenle karşılaşmadım

mc.a

mc.a

Üye
Benimde aynısı fakat ben bunun bir sorun olup olmadığından şüpheliyim çünkü ben şuan cm10.1 kullanıyorum yani çözülmüş olsa cm10.1 çözülürdü ayrıca xda da hiç böyle bir sorun rapor edenle karşılaşmadım
Belki de benim alışma sebebimden dolayidir :)
Peki bunu kodla falan değiştirmek mümkün mü ki sadece mesajlarda oluyor çünkü

bilen19

bilen19

Üye
Mc.a mesajlara gir abi oradan da ayarlara , girdikten sonra en alta in, en altta ki ayardan yapiliyor olmali enter key yazacak sanirim, dun tekrar 10.1 e dondum tam hatirlamiyorum malesef

sir mordred

sir mordred

Üye
konum kilitlenmiş yazık çok yazık yeterince ingilizce bilmeyen ve sadece xda'dan kopyala yapıştır yaparak rom konuları açılabileceğini bilmiyordum emeğe yazık ne diyim galiba maxicepi bırakıyorum bu saatten sonra bana xda'dan ulaşabilirsiniz(nickim aynı sir mordred) herkese mutlu mesut günler dilerim herhangi birinize cevap yazamadıysam özür dilerim -sir mordred

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve genco15
genco15

genco15

Üye
konum kilitlenmiş yazık çok yazık yeterince ingilizce bilmeyen ve sadece xda'dan kopyala yapıştır yaparak rom konuları açılabileceğini bilmiyordum emeğe yazık ne diyim galiba maxicepi bırakıyorum bu saatten sonra bana xda'dan ulaşabilirsiniz(nickim aynı sir mordred) herkese mutlu mesut günler dilerim herhangi birinize cevap yazamadıysam özür dilerim -sir mordred
Ayip etmisler sadece konu açıp bırakmıyor destek de veriodun yinede buralarda ol bence yardıma ihtiyacı olan bi cok kişi var

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt