[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Gappss 4.4.2 olan herhenfu bir gapps olur

T.serdar

Üye
Gappss 4.4.2 olan herhenfu bir gapps olur
Salih hocam 4.4.2 kamera performansini hic iyi bulmuyorum cok donuk ve yavas cekiyor acaba 4.0.4 camerasini cm11 icin yapabilirmiyiz yada 4.1.2 kamerasi yani daha iyi performans aliyim

scope_123

Üye
Salih hocam 4.4.2 kamera performansini hic iyi bulmuyorum cok donuk ve yavas cekiyor acaba 4.0.4 camerasini cm11 icin yapabilirmiyiz yada 4.1.2 kamerasi yani daha iyi performans aliyim
evet cm11 kamerasi iyi degil camera 360 uygulamasini indir

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Google playdan farkli uygulama dene 4.0.4 kamerasi 4.4.2 de calismaz

T.serdar

Üye
Arkadaslar herkezin dikkatine hurtsky kernel gunceledi 1.4fixed diye onu denedim simdi her 3 dakikada telefon kapaniyor bende khan kernele dondum sakin yuklemeyin simdiden uyariyim

emrah166

Üye
Saol uyari icin :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ben 1.4 kullaniyorum su an kardesim bi yanlisin olmasin

• Beğen
Tepkiler: genco15
themotto

themotto

Üye
aslında 1.4 deki bir yeri düzeltmek için uğraşıyordu ama başka bir sıkıntı çıktı. Düzeltir yakında:)

bilen19

bilen19

Üye
Hocam bugun cikan 1.4fixed surumunden bahsediyorum :)
İki sürümude kaldirmis. Dun 1.4 ü indirsim bugun kurmak nasip olacakti kaldirdigini gorunce tereddut yasadim. Salih sen 1.4 kullaniyorum yazmissin iyimi bir sorun var mi ?
Ayrica themotto bu sorun sarjla ilgili bir sorun mu ?
İkinizede tesekkur ederim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
1.4 bugun cikani degil 29 unda cikani kullaniyorum bu gun cikani denemedim

themotto

themotto

Üye
İki sürümude kaldirmis. Dun 1.4 ü indirsim bugun kurmak nasip olacakti kaldirdigini gorunce tereddut yasadim. Salih sen 1.4 kullaniyorum yazmissin iyimi bir sorun var mi ?
Ayrica themotto bu sorun sarjla ilgili bir sorun mu ?
İkinizede tesekkur ederim
Hayır kardeşim performansla ilgiliydi ( kötü değilde istenilen performansta olmamıştı )

burak_102

burak_102

Üye
Hayır kardeşim performansla ilgiliydi ( kötü değilde istenilen performansta olmamıştı )
ben eski 1.4 kullanıyorum o da reset atıyor ben devtel bozuldu sandım bide reset atınca %70 şarj varken % 5 kalıyor kernel berbat khan yükleyeceğim

Üst Alt