[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
2. bir tester daha bulundu :) istiyorsan kernel çalışmalarında ve diğer çalışmalarda bize yardım edebilirsin @melodileriyakar ne dersin?

Seve seve yapardım ama kardeşime alcak telefonu söz verdim. Biraz öğreteyim ona kernel benzeri şeyleri yollarım buraya onu. :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

drag10

drag10

Üye
Arkadaslar xda da gordm yeni surum paylasmislar nas o ne gibi artilari ozelliklleri falan yazarmisiniz

stackbyte

stackbyte

Üye
themotto bu darkcm de ekranı nasıl ikiye bölüyoruz ?

lafactorial

lafactorial

Üye
themotto bu darkcm de ekranı nasıl ikiye bölüyoruz ?
orta tuşa basıyoruz sonra hangi uygulamayı istiyorsak onun üstüne basılı tutuyoruz menu açılıyor ordan multi-windows seçiyoruz.

[/URL]

themotto

themotto

Üye
stackbyte

stackbyte

Üye
bu rom iyi mi şarj filan güzel değil mi ? Pa gapps mı kullanıyorsun bir de art mı bu kendi kullandığın ?

themotto

themotto

Üye
Kardeş romdan çok memnunum. Şarj şöyle söyleyim sabah 8 de kullanmaya başladım telefonu , durumum gereği çok yoğun şekilde sms ve arama için kullanıyorum telefonu ve şarj şuan %23 de . Yani benim için gayet yeterli. ( ha birde 10dk kadar felan oyun oynadım )
normal kk gapps kullanıyorum. Nova launcher den vazgeçemediğim ve nova art ile sıkıntılı olduğundan dalvik kullanıyorum

stackbyte

stackbyte

Üye
teşekkürler paşam ram kullanımı çok iyi geldi dikkatimi çekti o yüzden sordum teşekkürler tekrardan

• Beğen
Tepkiler: themotto
drag10

drag10

Üye
bu dark cm ne beyler link atamısınız

themotto

themotto

Üye
@drag10

burdan bilgi edinebilirsin kardeşim.

drag10

drag10

Üye
Peki performansi nasil kardesim

drag10

drag10

Üye
Tesekkurler kardesimGapps dosyasini bulamadm cm11 in gappsini yuklesem sorun olur mu

genco15

genco15

Üye
en iyisi yenı konu burası guncellenmıyordu zaten bı mod kılıt vuru artık :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Tekrarında sizleri yasaklamak zorunda kalırım.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve bayfeat

Üst Alt