home tusuna uzun bas çalışan uygulamalar gözüküyor istediğinin üstüne uzun dokun bekle add to split view diyor ona tıkla eklensinMulti window nasil calisio
cwm yi güncelleyin düzelirarkadaşlar romu yüklerken hata veriyor bidaha açılmadı lütfen yardım edin
antutun puanım 8006

telefonun ayarlarini yaptim sadece antutunu yukledim bu cikti ama sonradan puanim 7690 lara geriledi :-)cwm yi güncelleyin düzelir
bende 6000 çıktı sen nsaıl yaptın![]()
Antutu puanina cok aldanmamak gerekir her seferinde degiskenlik gosterebilir onemli olan hizi degil stabil olmasidir malesef bu stabilligi hic bir rom da yakalayamadimtelefonun ayarlarini yaptim sadece antutunu yukledim bu cikti ama sonradan puanim 7690 lara geriledi :-)
Aynen valla kulandigin hic bir rom stabil deyil daha dogrusu zaman gectikce stabilligini kaybediyorlar mecbur artik kullanacaz. Stock roma dondum sarj suresi cm romlarini aratmiyor.bu telefona veda etmemin zamanu geldi benim icin ..Antutu puanina cok aldanmamak gerekir her seferinde degiskenlik gosterebilir onemli olan hizi degil stabil olmasidir malesef bu stabilligi hic bir rom da yakalayamadim
Ktlyrmarkadaşım konu açacaksan bi yardımın olsun alıntıladığın bu siteyi çoğu rom kullanıcısı biliyor zaten direk ç(alıntı) olmaz bari Türkçe'ye çevir yani copy+pastla olacak iş değil bu konunun bi amacı olsun lütfen ama yani