[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

genco15

Üye
Arkadas anlatmis umarim olmustur

en-sel

Üye
Arkadas anlatmis umarim olmustur
yaptım ama değişiklik olmadı ya allah allah bidaha denim yok hocam aynen yapıyorum hiç bi değişiklik yok hala 6,0,1,2oldu ama hocam gene siyah ekranda kaldı cihaz artık eski cwm sürümünü tekrar kurmam gerekecek. Anlamadığım 6,0,1,2 yi yüklüyor aynı şekilde ama 6,0,4,5 i yüklediğim zaman recovery açınca siyah ekranda kalıyo cihaz da açılmıyo anlamış değilim... odinle orjinal romu yüklüyorum onda da samsung animasyonunda takılıp kalıyor...

o zaman 6.0.4.5 i odinle kurmayı dene ama googleden odin 4.44 versiyonunu indir ve arconun aşağıdaki konusundan 6.0.4.5 tar.md5 dosyasını ve ancora.ops u indir

en-sel

Üye
o zaman 6.0.4.5 i odinle kurmayı dene ama googleden odin 4.44 versiyonunu indir ve arconun aşağıdaki konusundan 6.0.4.5 tar.md5 dosyasını ve ancora.ops u indir

Tesekkürler denicem onuda

arkadaşlar bu romu kullananlar bana pm den ulaşabilirlermi acaba?

genco15

Üye
Ben kullanorum touchwizv11 taban aynisi yardimci olur mu ozel mesaj calismadi birdan yazdim

Beyler bana piyasanim en sorunsuz en stabil sarj ve performans acisindan iyi olan ve en cok istedigimde s3 launcher ı yada s4 launcher ı olmasi bana onerebileceginiz rom varmi acaba lutfen yardim edin?

cadde19

Üye
bu zamana kadar kullandığım en uzun soluklu tom arkadaş doğru söylüyor

Bumu kullandim fakat performans vakimindan cok ta iyi degil .sizler hangi rom kullaniyorsunuz

aJHier

Üye
monster v16 kullanıyrm. iyi suan .oyunlarda kasma vs yok

Konu Sahibi
KONU GÜNCELLENMİŞTİR İLK SAYFAYA BAKIN ARCONUN PAYLAŞMIŞ OLDUĞU İON TABANLI ROM EKLENDİ.....

Tepkiler: hasaneness

genco15

Üye
Xda arco onemli uyari diye Bazo tn sy yazmis sorunsuz art uyumlu gaps vs gelene kadar bekleyim ben

Xda arco onemli uyari diye Bazo tn sy yazmis sorunsuz art uyumlu gaps vs gelene kadar bekleyim ben

romda sorun yok kardeşim ART ı kullanmak istiyorsan xdada herhangi bir gapps dosyası(ART uyumlu) işini görür (ADC team'in art uyumlu gapps dosyası var

genco15

Üye
Once gapsi kur felan dio ayrinti cok n iyisi biraz beklemek

Once gapsi kur felan dio ayrinti cok n iyisi biraz beklemek

onuda nerden çıkardın eski romlarda olduğu gibi ilk önce wipe işlemleri daha sonra romu kur daha sonrada gapps ı kur daha sonrada reboot et bitsin gitsin

ama cwm nin 6.0.4.5 olması lazım ve rom yüklenmeden önce full wipe yapılması lazım(diğer adıyla pristine install nasıl yapıldığı önceki gönderilerimde var)

ben bu romu yüklemeyi planlıyorum çünkü arco'ya samsungdan bile daha çok güveniyorum çünkü arco bu cihazı enine boyuna tanıyan tek adamakıllı geliştirici yaptığı romlarda kusursuza yakın oluyo

aJHier

Üye
acaba performansı nasıl

Efendi52

Üye
cwm 6.0.4.5 te yükleyemiyorum hata veriyor nedense

Mehmet

Emekli Yönetici
rom cok hızlı kendini hemen hissettiriyor ama şarj su gibi akıyor bu kadar performansada normal