[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam fazla bir bilgim yok ama hemen ubuntu kurar yardımcı olurum siz neyi nasıl yapıcağımı söyliyin o bana yeter.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
size bir script hazırlayıp verebilirim o scripti linuxta çalıştırcaksınız paranoid android otomatik başlica :) derlenmeye

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam olur şu an kuramam ama hafta sonu hemen kurarım bir işi siz yaparken bir işi ben yaparım daha kolay olur. Sistem özelliklerinin ahım şahım birşey olmasına gerek varmı ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hocam olur şu an kuramam ama hafta sonu hemen kurarım bir işi siz yaparken bir işi ben yaparım daha kolay olur. Sistem özelliklerinin ahım şahım birşey olmasına gerek varmı ?
64 bit olsun yeter

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tamam 64 Bit se sorun yok internet hızım 8 Mbit = 1MB/sn filan yeterli repo indirmek için :)Hocam MIUI Rom yapmak mümkün mü yoksa CM, OMNİ, Paranoid Romlar gibi repo haricinde ayrı dosyalar mı indirilmesi gerekiyor ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Port daha kolay :) eğer telefonunuza benzeyen telefonlar varsa onların romunu portlayın

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu cihaz için 3.4x kernel kanaatimce hiç uyumlu değil ALLAH'ın izniyle ilk projemden sonra kernel işine el atıcam 3.0x kernele devam edicem batarya şarj sorununu bir nevi azaltmış olucaz böylelikle umarım bir aksilik çıkmaz bu işten para kazansam okulu bırakırım :D

hasaneness

hasaneness

Üye
bu cihaz için 3.4x kernel kanaatimce hiç uyumlu değil ALLAH'ın izniyle ilk projemden sonra kernel işine el atıcam 3.0x kernele devam edicem batarya şarj sorununu bir nevi azaltmış olucaz böylelikle umarım bir aksilik çıkmaz bu işten para kazansam okulu bırakırım :D
Ne okuyorsun usta

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Elektronik ve otomasyon teknolojisi 2 yıllık

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Yakin meslek okuyoruz nerdeyse hocam Mekatronik bolumu daha lisedeyim yazilim uzerine otomasyonda iyi para var birakmayin derim :D

• Beğen
Tepkiler: blackcat67 ve hasaneness
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bırakmayı düşünmüyorum fakat bölüm zorluyor ya hep matematik :) neyse ion denemesi yapıcam ilk sürümden sonra david birşeyler yapıyor kamerayı çalıştırmışsa ilk sürümde ion olabilir

Rookie66

Rookie66

Üye
swap yapabiliyoruzmu yükledim romu çok güzel.

anık

Üye
Hocam Rom'un Durumu Nasıl :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
omni romdaki dokunmatik sorununu bir türlü çözemedim ekran dokunmatiği çalışmıyor tek sorun o neyden kaynaklandığınıda anlayamadım

Qubar12

Üye
Hocam build 2 ve gapps ındırdım yapıyorum işlemleri build 2 yüklerken hata veriyo build 3 de de aynısı oldu 3'dür stock rom atıyorum cwm recovery 6.0.3.3 var bi üst sürümü arkadas 4. sayfada atmıs ındırdım sadece recovery dosyası var yapamadım nasıl olucak şimdiden teşekkürler.

hasaneness

hasaneness

Üye
Hocam build 2 ve gapps ındırdım yapıyorum işlemleri build 2 yüklerken hata veriyo build 3 de de aynısı oldu 3'dür stock rom atıyorum cwm recovery 6.0.3.3 var bi üst sürümü arkadas 4. sayfada atmıs ındırdım sadece recovery dosyası var yapamadım nasıl olucak şimdiden teşekkürler.
O dosyayı cwmden flaşla ve cwmyi yeniden başlat

anık

Üye
onu flashlarsam hata verırmı daha ? yuklerken yarıda hata veriyorda birde zip içinde mi flashlıcam ? teşekkürler

Dosyayı İndir Hiç ellemeden cwm yi aç indirdiğin dosyayı yükle ve cwm yi yeniden başlat sonrada romu yükle

Üst Alt