Konuya yazilanlari okumadigimi zannetmeyin okuyorum hepsini.Geciktirdigim icinde kusura bakmayin.Yeni tweakler denedim.Bi tanesi guzel ise yaradi ama digerleri teli cokertti felan..

orjinal romu becup yapmak istediğim zaman error wihile restoring/system ediyor hata veriyor orjinal rom a dönemiyorum yardım edebilir misin
ya arkaslar bide bn msj yazarken msj titresmiyo titresmini herzmn yapiyorum cm10 da o msj yAzma yerinde titresmiyo mesaj gldiginde ne yapmliym bilen var mi lutfen yaa
oh be hele şükür hocam bu romda asphalt 8 oynanır mı ???Tamda yerine yazmissin.Burasinin CM10 la bi alakasi varmis gibi duruyo mu?
-----------
Yeni surum hazir beyler, sadece son hamleleri yapiyorum gecede yuklenmeye birakirim, sabaha hazir.
MİSSİON ROM FİNAL EDİTİON 3 LiNKi EKLENDİ..
Final Edition 3 Değişiklikler
-Müzik Çalar değişti. MixZing--->doubleTwist
(Google hesabınızı bağladıktan sonra açınız.)
-Alarm sorunu çözüldü.Saat ICS eklendi.Stock Saat kaldırıldı.
-Min Ram kullanımı 75 MB a indirildi.
-Uygulamalar sistem uygulamasına çevrildi.
-AdrenoBooster eklendi.Daha hızlı telefon ve açılış süresi..
-Video izleyememe sorunu çözüldü.
-Mevcut uygulamalar güncellendi.
Daha romu oturup test etme şansım olmadı direk yayınlamak istedim.Test ederken genelde facebook, twitter gibi arkaplanda ram harcayacak uygulamaları kullanarak test ediyordum.Şu an boş olduğu için zaten düşük.
bu rom un link i nerde kardesim
- - - Eklendi - - -
en son çıkanın
Guzel guncelleme
adreni boster gb calisan guzel scriptlerden biri antutu degerlerinde yuksek puanlar veriyor ana oyunlarda gozle gorulen bir fark goremiyorum
uygulamari slsteme tasiman iyi olmus
diger hatalarin (alarm, video oynatma) nedeni romunu yadek yapip payladman ve diger insanlar yadekten kurulum yapip kurmslarindan diye tahmin efiyorum
romu yedek degilda zip kurulum sekilde vermen daha iyi ilacaktir
Calismalarin devamini dilerim

kardesim link i tekrar verebilir misin bağlanamiyorum
- - - Eklendi - - -
telefondan bağlandığım için olabilir mi bu arada kafanı ağrttım k.bakma
- - - Eklendi - - -
telefondan bağlandığım için olabilir mi bu arada kafanı ağrttım k.bakma