son sürümü başka bir siteye yükleme yapabilirmisin.
mobilden olurmu ki :/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine gir . Speedy linkini kopyalayıp FETCH butonunun yanındaki kutuya yapıştır. FETCH e tıkla. bir iki safa reklam geliyor. sonra GÜM!!!! LİNK aşağıda.
evet olursun.peki şuan kullandığım orjinal stock romun her ihtimale karşın gelecekte kullanacağım romu beğenmesem backupını alsam yine bu yöntemle diger işlemleri de yapıp restorelesem şuan kullandıgım roma dönmüş olurmuyum
indirme link almayı denedim olmadı :mad: rapid8 upload sitesi degil ondan galiba.üstteki arkadaşın tarif ettiği yöntemi kullan.ben uc browserla becerdim speed mode açık olmasınevet olursun.
romu indirdigin linki verirmisin. be beceremedim mobilden
saolasın kardes indirdim dosyayı ama .php uzantılı indirdi bunun uzantısını ne taptın sen. acamadım dosyatıindirme link almayı denedim olmadı :mad: rapid8 upload sitesi degil ondan galiba.üstteki arkadaşın tarif ettiği yöntemi kullan.ben uc browserla becerdim speed mode açık olmasın
o adlada olmuyor ya. bugun kafayı yicem ben. en iyisi cihat su romu baska bi sayfaya upload etsin. herkes kurtulsunMissionRomByCihatBc.7z bu adı verdim ilk sayfadaki.ama daha açmadım romu bugün deneyebilseydim iyi olurdu daha yengemlere gitcez :mad::mad::mad:
beyler nasıl backup alacağız yardım eden yokmupeki şuan kullandığım orjinal stock romun her ihtimale karşın gelecekte kullanacağım romu beğenmesem backupını alsam yine bu yöntemle diger işlemleri de yapıp restorelesem şuan kullandıgım roma dönmüş olurmuyum
cwm yükleyip cwm modunu açıp backupa tıkliycaksınhadi Cihat seni bekliyoruz.
beyler nasıl backup alacağız yardım eden yokmu
hayır dostum bu root işlemi.telefonu cwm lemek istiyorsan yukardaki attıgım linki ziyaret et ^^ben bu linktekini yaptım aynısımı acaba
https://www.maxicep.com/forum/konu/galaxy-w-root-ve-unroot-root-atma-ve-roottan-cikarma.739341/