[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
son sürümü başka bir siteye yükleme yapabilirmisin.

aryscat

aryscat

Üye
son sürümü başka bir siteye yükleme yapabilirmisin.

sitesine gir . Speedy linkini kopyalayıp FETCH butonunun yanındaki kutuya yapıştır. FETCH e tıkla. bir iki safa reklam geliyor. sonra GÜM!!!! LİNK aşağıda.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
sitesine gir . Speedy linkini kopyalayıp FETCH butonunun yanındaki kutuya yapıştır. FETCH e tıkla. bir iki safa reklam geliyor. sonra GÜM!!!! LİNK aşağıda.
mobilden olurmu ki :/

mesutgaga

mesutgaga

Üye
çok teşekkürler.iniyor

kral18

kral18

Üye
linki indirmek istiyorum ama premium olmuş. ayrıca ilk defa wondera rom yukleyecem yardımcı olurmusunuz.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
peki şuan kullandığım orjinal stock romun her ihtimale karşın gelecekte kullanacağım romu beğenmesem backupını alsam yine bu yöntemle diger işlemleri de yapıp restorelesem şuan kullandıgım roma dönmüş olurmuyum

ali.clay

ali.clay

Üye
peki şuan kullandığım orjinal stock romun her ihtimale karşın gelecekte kullanacağım romu beğenmesem backupını alsam yine bu yöntemle diger işlemleri de yapıp restorelesem şuan kullandıgım roma dönmüş olurmuyum
evet olursun.
romu indirdigin linki verirmisin. be beceremedim mobilden

mesutgaga

mesutgaga

Üye
evet olursun.
romu indirdigin linki verirmisin. be beceremedim mobilden
indirme link almayı denedim olmadı :mad: rapid8 upload sitesi degil ondan galiba.üstteki arkadaşın tarif ettiği yöntemi kullan.ben uc browserla becerdim speed mode açık olmasın

ali.clay

ali.clay

Üye
indirme link almayı denedim olmadı :mad: rapid8 upload sitesi degil ondan galiba.üstteki arkadaşın tarif ettiği yöntemi kullan.ben uc browserla becerdim speed mode açık olmasın
saolasın kardes indirdim dosyayı ama .php uzantılı indirdi bunun uzantısını ne taptın sen. acamadım dosyatı

mesutgaga

mesutgaga

Üye
MissionRomByCihatBc.7z bu adı verdim ilk sayfadaki.ama daha açmadım romu bugün deneyebilseydim iyi olurdu daha yengemlere gitcez :mad::mad::mad:

mesutgaga

mesutgaga

Üye

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
ali.clay

ali.clay

Üye
MissionRomByCihatBc.7z bu adı verdim ilk sayfadaki.ama daha açmadım romu bugün deneyebilseydim iyi olurdu daha yengemlere gitcez :mad::mad::mad:
o adlada olmuyor ya. bugun kafayı yicem ben. en iyisi cihat su romu baska bi sayfaya upload etsin. herkes kurtulsun

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
mesutgaga

mesutgaga

Üye
cwm ye girip romu görüyomu diye baktım backup yok diyor

mesutgaga

mesutgaga

Üye
artık şu romu başka bir siteye upload etsen be abi :)

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
kral18

kral18

Üye
hadi Cihat seni bekliyoruz.
beyler nasıl backup alacağız yardım eden yokmu

kral18

kral18

Üye
teşekkür ederim bilgi için bu romu yüklerkende cwm yapacağız o zaman saol

Üst Alt