[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

FİNAL EDİTİON
MİSSİON ROM ÖZELLİKLER
--Görsellik için editlendi.Yepyeni bir arayüz oluştu.
--Performans için birçok tweak, sprict, kernel uygulandı.GPU Güncellendi.Maksimum Performans için tasarlandı.
--Oyun performansı artırıldı.Oyun oynarken kasma kalmadı.(Aşağıda Oyun Testi Bulunmakta)
--Bu kadar performans ve görselliğin altında kalmamak için şarj desteği verildi.Şarz için en iyi geliştirmeler yapıldı.
--AC!D Audio Engine eklendi.Bu sayede daha yüksek , daha kaliteli , daha basslı sesler elde edebilirsiniz.
--Bravia Engine Eklendi.Kamera kalitesi artırıldı.
--Yepyeni Mission Rom Özel Boot Animasyon eklendi.
--Google Play Store son sürümüne güncellendi.Sorunsuz hale getirildi.
--Yepyeni Zil Sesleri eklendi..(Avea , GalaxyNote, MuhtesemYuzyıl, htc ve daha fazlası)
--Stockta bulunan birçok uygulama kaldırıldı.Menüde 27 Uygulama bulunmakta..
--Gereksiz widgetler kaldırıldı , yeni kullanışlı widgetler eklendi.
--Minimum 75 Mb Ram kullanımına kadar indirgendi.Ram sıkıntısı kalmadı.
--XXLB4 Kernel kullanıldı.En sorunsuz kullanım sağlandı.
--Orjinal bazı uygulamalar kaldırıldı.Kullanışlı, kolay ve hızlı alternatifler eklendi.
--Değişik Ekran efektleri eklendi.
--3G ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut

.

Ayrıntılı Kurulum:
1. Missionv1(Cihat52).7z indirin
2. Rar'dan Çıkartın Missionv1(Cihat52).7z
3. Çıkan dosyayı external_sd(SD CARD) içine clockworkmod/backup klasörü oluşturup içine atın.
4. Recovery moda girip Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache
5. Format system ( mount and storage/ format system )
6. Format cache ( mount and storage/ format cache )
7. Format data ( mount and storage/ format data )
8. Restore kısmına girip Romu restore yapıyoruz.( backup and restore/ restore from external sd )
9. Geri yükleme işlemi tamamlanana kadar bekleyin
10. Reboot System now Diyebilirsiniz.

Final Edition 3 Değişiklikler
-Müzik Çalar değişti. MixZing--->doubleTwist
(Google hesabınızı bağladıktan sonra açınız.)
-Alarm sorunu çözüldü.Saat ICS eklendi.Stock Saat kaldırıldı.
-Min Ram kullanımı 75 MB a indirildi.
-Uygulamalar sistem uygulamasına çevrildi.
-AdrenoBooster eklendi.Daha hızlı telefon ve açılış süresi..
-Video izleyememe sorunu çözüldü.
-Mevcut uygulamalar güncellendi.

Değişikler
FİNAL EDİTİON 2--Bildirim rengi saridan maviye degistirildi.*--Uygulamalar guncellendi.*--Tweak cakismalari engellendi.--Bravia Engine eklendi. --Ram kullanimi ile calisma devam ediyor.*--Çıkan hatalar çözüldü.--Kernel XXLB4 olarak ayarlandi. --Boot Animation Değiştirildi.
Final Edition--AC!D Audio Engine Eklendi.--Google Play Güncellendi.Yeni Temalı Sürüm Bulunmakta.--COW Kernel Kuruldu.Overlock 1.8 Ghz Kadar..--No-Frills CPU Control Eklendi.--Next Launcher Kaldırıldı..--Nemus Launcher eklendi ve 3D Icons Launcher Theme eklendi.--Rocket Player kaldırıldı.MixZing Basic Eklendi.--Calendar Pad Pro kaldırıldı.aCalendar eklendi.--Pro uygulama kalmadı.--Görsel Değişiklik yapıldı.--RAM Kullanımı azaltıldı.Min:78
-----BETA 3 Yenilikler--------One Browser (Tarayıcı)--Memo Widget--Music Volume EQ--Retro Clock--Rocket Music Player--Polaris Office --Güncel Google Play..--Status Bar'dan Parlaklık Ayarı yapabilme..(Bildirim Çubuğuna dokunup parmağınızı sağa sola kımıldatarak parlaklık ayarı yapabilirsiniz..)--File Manager FO--Next Launcher Güncellendi.--Gmail kaldırıldı malesef bu sayede Google Play'den uygulama indirirememe sorunu çözüldü.--Küçük görsel değişiklik--Ekran Efektleri Kısıldı.--Rehbere dönme hatası çözüldü.(Home tuşu ile çıkmanız yeterli..)--Ram kullanımı biraz arttı.(Min100)--Rootlu..--Şarz Süresi Uzatıldı +++ Ciddi fark var..
BETA2-Gappsdan Gmail, Google Search Box, Ses ile arama, Google Play kaldı.(ve çalışıyor)ancak bu sefer 25-30 tane felan kaldırıldı.-GPU Güncellemesi Yapıldı.., -Pil Tweaks -Pil Tasarrufu Tweaks -Performans Tweaks
ÖZELLİKLER (BETA1)-54 Adet Sistem Uygulaması kaldırılmıştı -Bazı sistem uygulamalarını karşılamak için yeni uygulamalar eklendi.-Zil sesleri eklendi.[Güzel sesler var ]-Internete bağlanma hızı artırıldı.-OnDemand 【Bu sebeple en iyi performans】-I / O Tweaks -Ext4 Dosya Sistemi optimizasyon ve anında okuma-Harici SD I / O Tweaks -Çeşitli Kernel Tweaks -Dokunmatik Ekran Hassasiyeti Tweaks -Önbellek Tweaks -Hardgame.zip kuruldu. (Stock Romda Oyun Performansı İçin HardGame.zip)-Supremacy script eklendi. ([SCRIPT] Supremacy [Daha İyi Performans | | Daha Fazla Hız])
OYUN TESTİ (3D)TEST: Real Racing 3 , Real Racing 2SONUC: Kasma Yok (0)TEST: NFS Most WantedSONUC : Kasma Yok (0)TEST: Modern Combat 3SONUC: Kasma cok cok nadir.TEST: İron Man 3SONUC: Kasma Yok (0)TEST: Agent Dash, Manuganu, Temple Run 1SONUC: Kasma Yok (0)TEST : Temple Run 2 , Temple Run OZSONUC: Kasma Yok (0)TEST: Spiderman, ShadowgunSONUC: Kasma Yok (0)TEST: NBA JAM, İcy TowerSONUC: Kasma Yok (0)TEST: Asphalt 6SONUC: Kasma Yok (0)TESTLER EN AZ YARİM SAAT OYNANARAK YAPİLMİSTİR..

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga, ali.clay, mslkdn283 ve 2 diğerleri

mem034

Üye
İndiriyorum, deneyip yorum yaparım :)

bjkmuratbjk

Üye
Rom gerçektende hızlı ama renk seçimleri çok kötü menü arka plan rengi mavi uyarı ve hata ekranının arka planı mavı bildirimler sarı :D renkler bence hoş değil ama hızlı bir rom gelişmeleri yazarım :))

smh60

smh60

Üye
:tşk:

secan325

Üye
Soylenenlerin aynini yapiyorum bir turlu olmuyor . Restoreye gecince oylece yukleme yspicakmid gibi bekliyor bir etki yapmiyor . Neden olabilir onlarca kez denedim

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler..

Renkler ile ilgili bir sıkıntı yok.Renkler ve zevkler tartısilamaz.

Cwm 5 kullanirsaniz sorununuzun çözülecegine inaniyorum.

burakcabal

Üye
CM10 Final yüklü cwm 6.0.3.2 var kurarken problem olur mu?

Edit: her neyse kurdum şuan ki sorunum google hesabımı ekleyemiyorum internet bağlantısında sorun yok gezinebiliyorum ama google hesabımı ekleyemiyorum bi çözümü var mı sence?

aslan1819

Üye
Kardesim linkleri bi yenilesene telefondan indiremiyorum deposit felan olsa :) emegine saglik denemek istoyorum

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Deneyen var mı arkadaşlar bari adam gibi bunu yükleyelim her romda bi eksik yükleyen olursa yazsın lütfen faydalanalım

Teşekkürler

NeBeL7

Üye
Android sürümü 4.2.2 mi

cyclone4

Üye
bunu şimdi nasıl kurucaz o dosyaları seçmicezmi

hamza5806

Üye
ben kullanıyorum ve şunları söyliyim
1-şarjı mükemmel cm9 cm10 falan hikaye sırf şarj için 2.3.6 ya dönmüştüm sonra bu romu kurdum şarj sürem değişmedi diyebilirim
2-oyun performansı gerçekten mükemmel ama sıfır kasma demek yanlış olur ara ara rami temizlemeniz gerekiyor oyun içinde
3-görsellik olarak ikonları falan çok beğenmedim ama yeni özellikler var
genel olarak şu ana kadar çok rom kurdum ama bu rom en iyisiydi finali yaptınız peki şimdi nasıl bir rom yapacaksınız merak ediyorum ve lütfen yeni romun adı değişmesin v2 falan olsunda kolayca bulalım teşekkürler

sakuraozgun

Üye
Kardeşim öncelikle ellerine kollarına, emeğine sağlıklı. Fakat bir sorum olacak. Şuan benim telefon romlu. Yani telefonda cm9 kurulu. biz bu romu kurabilmek için telefonumuzu eski ilk aldığımız halinemi döndürmemiz gerekiyor. Bilgilendirirsen sevinirim...

esokmen

esokmen

Üye
Teselkurler

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bende stock rom var dönsem mi ki pişman olur muyum

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi

Edit: her neyse kurdum şuan ki sorunum google hesabımı ekleyemiyorum internet bağlantısında sorun yok gezinebiliyorum ama google hesabımı ekleyemiyorum bi çözümü var mı sence?

Tamam kardeşim inceleyeceğim.

Kardesim linkleri bi yenilesene telefondan indiremiyorum deposit felan olsa :) emegine saglik denemek istoyorum

Deposit linki ölmüş Valla kusura bakma :) Bende de internet çok yavaş yani resmen dert

bunu şimdi nasıl kurucaz o dosyaları seçmicezmi

Anlamadım

ben kullanıyorum ve şunları söyliyim
1-şarjı mükemmel cm9 cm10 falan hikaye sırf şarj için 2.3.6 ya dönmüştüm sonra bu romu kurdum şarj sürem değişmedi diyebilirim
2-oyun performansı gerçekten mükemmel ama sıfır kasma demek yanlış olur ara ara rami temizlemeniz gerekiyor oyun içinde
3-görsellik olarak ikonları falan çok beğenmedim ama yeni özellikler var
genel olarak şu ana kadar çok rom kurdum ama bu rom en iyisiydi finali yaptınız peki şimdi nasıl bir rom yapacaksınız merak ediyorum ve lütfen yeni romun adı değişmesin v2 falan olsunda kolayca bulalım teşekkürler

Bu tarz bi yorum atılması benim geliştirmem için daha iyi :) Teşekkürler :)

Devamında FE 2 diye devam edeceğim "(F)inal (E)dition 2"

Kardeşim öncelikle ellerine kollarına, emeğine sağlıklı. Fakat bir sorum olacak. Şuan benim telefon romlu. Yani telefonda cm9 kurulu. biz bu romu kurabilmek için telefonumuzu eski ilk aldığımız halinemi döndürmemiz gerekiyor. Bilgilendirirsen sevinirim...

Gerek yok direk konuda yazıldığı gibi kurabilirsiniz

sakuraozgun

Üye
Fakat bu rom için 2.3.6 diyorsunuz ama benim wonderım şuan 4.0.4 nasıl olacak anlamış değilim. odin ile geri döndürmek gerekiyormu açısından sormuştum...

bayfeat

bayfeat

Üye
bu rom 4.2.2 mi yoksa 2.3.6 mı ona göre indiricem

- - - Eklendi - - -

evet o hatayı bende fark ettim büyük sorun ya ve menülerde herhangibi bir deişiklik yok o sıkıntı.
gmail tek olabiliyor...

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Stock romun iyileştirilmis hali beyler hersey aynı hız performans şarj iyi demiş

Üst Alt