[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

kral18

kral18

Üye
sitesine gir . Speedy linkini kopyalayıp FETCH butonunun yanındaki kutuya yapıştır. FETCH e tıkla. bir iki safa reklam geliyor. sonra GÜM!!!! LİNK aşağıda.
bu anlatılanı yap link iniyor.

kral18

kral18

Üye
:turkiye:bu romu indiren arkadaşlar varsa bi zahmet romu link leselerde bizde yükleyelim nerde kardeşlik

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi

Buyrun mediafire linki..Whats app calismiyor sebebinide bilmiyorum.

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardesim bekliyorum :)

Neagf

Üye
Whatsapp çalışan bir romun root/data/data dizininden whatsapp'in data dosyalarini bir yere kopyaliyoruz.
Daha sonra whatsapp calismayan romumuzu yukluyoruz ardindan isim yazma yerine kadar geliyoruz. Whatsapp'i arka plana aliyoruz. Az önce aldigimiz backupu root/data/data ya atiyoruz. Ardindan ismimizi girip devam butonuna tikliyoruz. Whatsapp fc verebilir veya herhangi bir problem olabilir. Önemli olan mantigi anlamaniz :) bu yontemle az once bu sorunu aştim. :)

kral18

kral18

Üye
Teşekkürler cihat inşallah bu sorunuda çözersin. Başarılarını Destekliyorum.

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler kardesim :)

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
O kadar link yeniletene kadar ugrastiniz kimse indirmiyo mu :D

Lefkeli kartal

Üye
Rom İyi Fakat Whatsapp Sorununa Biri Yardımcı Olssun LütfenArkadaşlar Whatsappa Kesin Çözüm Buldum Uğrasıp Duruyordum Boşuna Uğraşmayın Whatsappın kendi sitesinden apksini indirip telefona atın açılıyor problem yok :)

Neagf

Üye
Rom İyi Fakat Whatsapp Sorununa Biri Yardımcı Olssun LütfenArkadaşlar Whatsappa Kesin Çözüm Buldum Uğrasıp Duruyordum Boşuna Uğraşmayın Whatsappın kendi sitesinden apksini indirip telefona atın açılıyor problem yok :)
Denemiştim olmamisti ilginc :eek:

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Ben.denememistim.ama.olduysa ne mutlu size ve bana :D

Lefkeli kartal

Üye
Sarj sorunu hakkinda ne yapilabilir ilk gun normal gibiydi fakat bisey yapmiyim tel cebimde 10 dakikada %1 sarj gidiyoki iki dk internete girsem %5 sarj gidiyo ??

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Rom ile alakali bir sorun degil, herhangi bir sarj problemimiz yok romda

ali.clay

ali.clay

Üye
bu yontem bende işe yaramadı.
acaba baska çözumu bilen varmı

Lefkeli kartal

Üye
CihatBC Bende final edition 2 yuklu final edition 3un linki premium onun baska siteden linkini verirmisiniz + su an ki surumde google play hata veriyor hesap dogrulanamiyor diyoe ve geri gelince rehbere yolluyor onlar cozuldumu ????

Üst Alt