mesutgaga
Üye
iyideteşekkür ederim bilgi için bu romu yüklerkende cwm yapacağız o zaman saol
bu konuda sağlam rom yok .cihat ilgilense konuyla bende yükliycemiyideteşekkür ederim bilgi için bu romu yüklerkende cwm yapacağız o zaman saol
bu konuda sağlam rom yok .cihat ilgilense konuyla bende yükliycembu anlatılanı yap link iniyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine gir . Speedy linkini kopyalayıp FETCH butonunun yanındaki kutuya yapıştır. FETCH e tıkla. bir iki safa reklam geliyor. sonra GÜM!!!! LİNK aşağıda.
iyide kardeşim yaptım zaten indirdim.ama cwm de algılamıyo dosyayı bozuk.bu anlatılanı yap link iniyor.
İsim yazdiktan sonra ev ekranina mi atiyor?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun mediafire linki..Whats app calismiyor sebebinide bilmiyorum.
İsim yazdiktan sonra ev ekranina mi atiyor?
Onun cozumu bendeAynen kardesim
bu yontemle az once bu sorunu aştim. 
Denemiştim olmamisti ilginc :eek:Rom İyi Fakat Whatsapp Sorununa Biri Yardımcı Olssun LütfenArkadaşlar Whatsappa Kesin Çözüm Buldum Uğrasıp Duruyordum Boşuna Uğraşmayın Whatsappın kendi sitesinden apksini indirip telefona atın açılıyor problem yok![]()
bu yontem bende işe yaramadı.Rom İyi Fakat Whatsapp Sorununa Biri Yardımcı Olssun LütfenArkadaşlar Whatsappa Kesin Çözüm Buldum Uğrasıp Duruyordum Boşuna Uğraşmayın Whatsappın kendi sitesinden apksini indirip telefona atın açılıyor problem yok![]()