[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

PowerPlay

PowerPlay

Üye
Final edition 3 te adrenobooster kullanmanızı öneriyorum hocam ben cow kernelle antutuda 7998 puan aldım subway surfers falan oynarken inanılmaz fark ediyor pm den link atabilirim isterseniz :)

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Bilgim var o konuda, ama cow kernel bir sure sonra deliriyor ve telefonu mahfediyor. Fe 1 de o vardi kendi romumdan sogumustum.

PowerPlay

PowerPlay

Üye
XXLB4 kernelle de kullanilabiliyor adrenobooster hocam.

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
İnceleyecegim, cakisma yasamaz İnsallah :) Tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: PowerPlay

birinci1

Üye
Alarmda sıkıntı var galiba,

hamza5806

Üye
Final 1 de aslinda cok cok fazla hata vardi kernel hatalari karsiniza cikmamamasi ilginc :) Google playin ilaci bende ama tam emin degilim tekrar bakmam lazim , bir kereligine mahsus onu yapmaniz yetiyor. Fe 3 bayrama yakin gelebilir.
super olur hocam beklemedeyim tesekkurler

tekiner57

Üye
birgün çalıştı daha sonra hep hata verdi bende başka bir rom kurdum

mürteza16

mürteza16

Üye
Bilgim var o konuda, ama cow kernel bir sure sonra deliriyor ve telefonu mahfediyor. Fe 1 de o vardi kendi romumdan sogumustum.

Öncelikle hocam rom cok guzel fakat eksikleri var mesela fe3de stock müzik calar kullanırsan daha iyi olur bide launcheri system appin icinde olursa iyi olur romu yukledim tele form at attim sistem baslaticisi durdu hatasi verdi ve kendini kapatti yeniden actigimda bootlop oldu anca misson acilisinda kaldi tabi sonra yedekte n geri yukledimde yani diyer widgetler falan gitti sadece sistem uygulamalari kaldi yani fe3 bu ekledigin launcherleri falan system apin icine atarsan boyle sorun olmaz ama onun haricinde rom cok guzel bide bu fe3 ne zaman gelir yani bayrama yakin gelir yazmissin bayrama 6 gun kalmis :hmmm

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Neden stock muzik calar kullanayim ki? Birde zaten bu tarz yedek romlarda herhangi bir sekilde yukledikten sonra wipe yapmamaniz gerekir..

ufkraider

ufkraider

Üye
Bişey Sorcam 3 Tane Link Var Hangisini İndirmek Lazım acaba ?

Mücteba

Mücteba

Üye
fe3e ne kadar kaldi be hocam

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
sa kardesim rom cok guzel benim bi sikintim var ben onceden bu romu yuklemistim ekran sifresi koydum defalarca denedim acamadim bu sifreyi nasil kaldirabilirim

en-sel

en-sel

Üye
varsa yoksa misson rom arkadaşlar :)

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar, bazi sebeplerden dolayi gecikti ama az.kaldi hazir olacak..

ufkraider

ufkraider

Üye
Eset Nod 32 Virüs olduğunu söylüyor bir zararı Varmı ?

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Eset in buldugu virus Root diye biliyorum onuda Android virusu diye gosteriyor..Bir zarari yok.

ufkraider

ufkraider

Üye
Anladım Teşekkürler Emeğin İçin

Mücteba

Mücteba

Üye
fe3 ne zaman geliyoo :hmmm
bide fe3 icin xxlm6 veya xxlm8 kullana bilirmisin

hamza5806

Üye
hocam geberdik beklemekten:D nerde kaldı fe3