[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Onemli degil, indirenler lutfen yorum atsin :)

hamza5806

Üye
MİSSİON ROM FİNAL EDİTİON 3 LiNKi EKLENDİ..

Final Edition 3 Değişiklikler
-Müzik Çalar değişti. MixZing--->doubleTwist
(Google hesabınızı bağladıktan sonra açınız.)
-Alarm sorunu çözüldü.Saat ICS eklendi.Stock Saat kaldırıldı.
-Min Ram kullanımı 75 MB a indirildi.
-Uygulamalar sistem uygulamasına çevrildi.
-AdrenoBooster eklendi.Daha hızlı telefon ve açılış süresi..
-Video izleyememe sorunu çözüldü.
-Mevcut uygulamalar güncellendi.
hocam son artık yazmışsın bırakıyor musun rom işlerini ?

ismailnayir

Kapalı Hesap
bir dahaki sürümde yedek alamdan önce data\clipboard\ klasörün içindekileri silmeyi unutma panoya aldığın herşey duruyor bilgine
romu kurmadan bile notepad++ ile okunabiliyor

- - - Eklendi - - -

adreno boster'tan kastın AdrenoBooster v0.7 ise romda buluamadım

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
bir dahaki sürümde yedek alamdan önce data\clipboard\ klasörün içindekileri silmeyi unutma panoya aldığın herşey duruyor bilgine
romu kurmadan bile notepad++ ile okunabiliyor

- - - Eklendi - - -

adreno boster'tan kastın AdrenoBooster v0.7 ise romda buluamadım

Hepsini sildim diye hatirliyorum hala duran bisey var mi?

Bilmem son cikandi sanirim.Bakayim yazarim.

hamza5806

Üye
Ya bu son olur yada buyuk problem cikarsa bir surum daha cikar.Ama buyuk ihtimalle bu son :)

Desene mission complete!
Ama senin romlar iyi be hocam android biraz da cm9 romlari falan yapmayi dusunmuyormusun?

- - - Eklendi - - -

Ya bu son olur yada buyuk problem cikarsa bir surum daha cikar.Ama buyuk ihtimalle bu son :)

Desene mission complete!
Ama senin romlar iyi be hocam android biraz da cm9 romlari falan yapmayi dusunmuyormusun?

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Desene mission complete!

- - - Eklendi - - -

Desene mission complete!

Aslinda evet Mission Completed yazmayi planliyodum :D

Tesekkur ederim ama lise 3 basladigi andan itibaren beni son gorusunuz felan olur sanirim, yani bende cm9 hatta cm10 uzerinde bile calismak isterdim..

• Beğen
Tepkiler: cadde19

hamza5806

Üye
Aslinda evet Mission Completed yazmayi planliyodum :D

Tesekkur ederim ama lise 3 basladigi andan itibaren beni son gorusunuz felan olur sanirim, yani bende cm9 hatta cm10 uzerinde bile calismak isterdim..
Oldu o zaman ısrar ederdim ama bende 11'e gectim ve seni anliyorum bu rom unutulmaz bir deneyimdi sana tesekkur ediyorum

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Benim.icinde mukemmel bir calisma oldu diye dusunuyorum :) Umarim ilerde daha profosyonel olarak bu isleri yaparim :)Deneyen arkadaslar yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Neagf
basatoguz

basatoguz

Üye
dostum verdiğin link sadece premium kabul ediyor romu indiremedim farklı bir yolu var mı?

idolu

Üye
evet arkadaşlar premium indirme veriyor. dolayısıyla indiremiyoruz

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Hahaha cok yukleme oldugu icin dosya premiumlara ozel yapilmis, bi yandan mutluyum bi andan gulesim geldi :D Baska siteye yukleyecegim yakinda bekleyin :D

basatoguz

basatoguz

Üye
Hahaha cok yukleme oldugu icin dosya premiumlara ozel yapilmis, bi yandan mutluyum bi andan gulesim geldi :D Baska siteye yukleyecegim yakinda bekleyin :D

sayfanın altında download denen yere tıklandığında bir pro yüklüyor pc'ye o pro ile birlikte dosya iniyor. bilginize.

• Beğen
Tepkiler: ufkraider
Mücteba

Mücteba

Üye
tg
Hocam haftaya pazar netim gidiyo bu hafta upload edersen cok sevinirm basarılarınızın devamını bekleriz :tşk:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayin arkadaslar pek ilgilenemiyorum.

ali.clay

ali.clay

Üye
kardes sanırım parantez icinde son surum yazanı indirecegiz ama ben mobildeyim o site premium hesaplara ozel yapmıs. arkadasların dedigi gibi pro dosyası filan inmiyor tele. baska bir siteye upload edebilirmisin ?

nsky9494

Üye
CihatBC
rica etsem yardımcı olabilir misin.

Üst Alt