Onemli degil, indirenler lutfen yorum atsin![]()

hocam son artık yazmışsın bırakıyor musun rom işlerini ?MİSSİON ROM FİNAL EDİTİON 3 LiNKi EKLENDİ..
Final Edition 3 Değişiklikler
-Müzik Çalar değişti. MixZing--->doubleTwist
(Google hesabınızı bağladıktan sonra açınız.)
-Alarm sorunu çözüldü.Saat ICS eklendi.Stock Saat kaldırıldı.
-Min Ram kullanımı 75 MB a indirildi.
-Uygulamalar sistem uygulamasına çevrildi.
-AdrenoBooster eklendi.Daha hızlı telefon ve açılış süresi..
-Video izleyememe sorunu çözüldü.
-Mevcut uygulamalar güncellendi.
bir dahaki sürümde yedek alamdan önce data\clipboard\ klasörün içindekileri silmeyi unutma panoya aldığın herşey duruyor bilgine
romu kurmadan bile notepad++ ile okunabiliyor
- - - Eklendi - - -
adreno boster'tan kastın AdrenoBooster v0.7 ise romda buluamadım
hocam son artık yazmışsın bırakıyor musun rom işlerini ?

Ya bu son olur yada buyuk problem cikarsa bir surum daha cikar.Ama buyuk ihtimalle bu son![]()
Ya bu son olur yada buyuk problem cikarsa bir surum daha cikar.Ama buyuk ihtimalle bu son![]()
Desene mission complete!
Ama senin romlar iyi be hocam android biraz da cm9 romlari falan yapmayi dusunmuyormusun?
- - - Eklendi - - -
Desene mission complete!
Ama senin romlar iyi be hocam android biraz da cm9 romlari falan yapmayi dusunmuyormusun?
Oldu o zaman ısrar ederdim ama bende 11'e gectim ve seni anliyorum bu rom unutulmaz bir deneyimdi sana tesekkur ediyorumAslinda evet Mission Completed yazmayi planliyodum![]()
Tesekkur ederim ama lise 3 basladigi andan itibaren beni son gorusunuz felan olur sanirim, yani bende cm9 hatta cm10 uzerinde bile calismak isterdim..
Hahaha cok yukleme oldugu icin dosya premiumlara ozel yapilmis, bi yandan mutluyum bi andan gulesim geldiBaska siteye yukleyecegim yakinda bekleyin
![]()
Hocam haftaya pazar netim gidiyo bu hafta upload edersen cok sevinirm basarılarınızın devamını beklerizHahaha cok yukleme oldugu icin dosya premiumlara ozel yapilmis, bi yandan mutluyum bi andan gulesim geldiBaska siteye yukleyecegim yakinda bekleyin
![]()

aynen dediğin gibi indiriliyorsayfanın altında download denen yere tıklandığında bir pro yüklüyor pc'ye o pro ile birlikte dosya iniyor. bilginize.
Hahaha cok yukleme oldugu icin dosya premiumlara ozel yapilmis, bi yandan mutluyum bi andan gulesim geldiBaska siteye yukleyecegim yakinda bekleyin
![]()