[ROM][CM 10.1][S5 TOUCHWİZ] [12.05.2014] STABİL DEĞİL

Konu Sahibi
4.1.2 de olur ama üstünde olmaz. 4.1.2 için s3 tarzı bildirim çubuğu diye arat bulursun.

Tepkiler: obaspinar
Birsey daha sormak istiyorum galaxy w romlari neden ace 2 den portlanmiyo ozellik olarak pek bir fark yok galiba ram ve islemci olarak cok fark yok degil mi .. Ace 2 ye 4.1.2 geldi bize tik yok sadece value pack .. Pek anlamam portlama islerinden ama bi fikrimi soyleyim diye dusundum..

Ozellik olarak cok fark var benzer ozellikleri cok sadece

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
wonder tek çekirdek işlemcili olduğu için (samsung un bahanesi bu) ice cream sandwich 4.0 bile verilmedi. ace 2 ise ghz bizden az da olsa düşük fakat 2 çekirdekli olduğu için samsung jelly bean güncellemesi verdi en büyük farklılık burdan geliyor zaten o yüzden imkansız.

Bisey daha sorabilir miyim??
Remics-jb adinda 4.1.2 tw5 rom yukledim fakat rootlu degil nasil root yaparim acaba bilginiz varmi acaba konuyla alakali..

+Furkan

Üye
Pardon usta operanın suçu

clgnkral

Üye
Stabil sürümü ne zaman çıkacak hocam

Kardes ben bu romun v3 versiyonunu kullaniyorum o da
Cm9..

v4 henuz stabil degil kurduktan 5 dk sonra kaldirdim .d Ayrica arkadaslar v3 u siddetle tavsiye ediyorum.hem gorsellik hem.perf acisindan..3 aydir rom degistiriyorm hep buna geri donuyorm ikisini ayni anda bulabileceginiz baska bi rom daha yok

Son düzenleme:

clgnkral

Üye
Hocam stabil sürüm ne zaman çıkacak haberiniz var mı?

rsmblz

Üye
v3 ü nasıl kuracağız

Son düzenleme:
kardeşim cm10 da ki yeşil kamera sorunu bundada varmı

rsmblz

Üye
V3: YENİLİKLER:

-Yeni S5 tema
-Yeni S5 launcher
-S5 temasında uygulamalar
-S5 görünümlü klavye