[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
    Konu Sahibi
Var ama hos gorunmuyormu

clgnkral

Üye
Salih hocam bana atti yeni surumu hafiza degisikligi sofunu var o yuzden ne zaman duzeltirse o zaman atar ama hazir yani
Hafıza sorunu derken hafıza kartını telefon hafızası olarak değiştirirken mi hata alıyorsun

anladim romdaki gecisler nasil stabil mi oyun hic oynamiyorum performansa bakmiyorum ama cok mesajlasiyorum o yuzden gecisler onemli test ederken dikkat ettiniz mi

T.serdar

Üye
anladim romdaki gecisler nasil stabil mi oyun hic oynamiyorum performansa bakmiyorum ama cok mesajlasiyorum o yuzden gecisler onemli test ederken dikkat ettiniz mi
Hafiza degisikligi yapamadigim icin tam uygulamali olarak test edemedim ama gecisler yalin haliyle guzel

Hocam özelden link atabilirsen test edebilirim.

Bide son olarak mesaj bolumunde karsidaki kisinin resmi cikiyor mu

Beyler bi sıkıntım var belki yeri degil ama konu acmaya da degmez
telefona stock atıyordum tum ıslemlerı yaptım telefon acılmaya basladı ve samsung yazısında takıldı reboot ettı yıne takıldı ve tel acılmıyor kurtarma moduna gırerken kutu ısaretı cıkıyor ve reboot edıyor
download moda girebiliyorum garantı bu sekılde kabul edermi

Mücteba

Üye
wipeleri yap garanti kabul eder

Tepkiler: hasaneness

Download mod'a giriyor ise tekrardan stock kurmayı dene çünkü telefonda stock rom olmadan garanti kabul etmez

muctebacım kurtarma moduna gıremıyorum acaba odınden cwm mi yuklesem?
Download mod'a giriyor ise tekrardan stock kurmayı dene çünkü telefonda stock rom olmadan garanti kabul etmez

stock attım hatta acılısta kı galaxyw nın altındakı caynogenmod yazısı da kalktı
ama tekrar stock atayım bi
teşekkürler

Tepkiler: sir mordred

Cwm kurup gönderme anlarlar

stock attım hatta acılısta kı galaxyw nın altındakı caynogenmod yazısı da kalktı
ama tekrar stock atayım bi
teşekkürler

Senin için en doğru yol şu
-odinden cwm kur
-cwm'yi aç ve derin temizlik yap(wipe data,format system,format sdcard0 falan)
-daha sonra advanced menüsünden reboot to download mode'a tıklayarak download modu aç
-daha sonra odini bağla ve stock romu kur
-tüm sorunların inşallah düzelmiş olacaktır

insallah dediklerini bi uygulıyayım

Tepkiler: Bysalih41