[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

T.serdar

Üye
Haklisin sahip cikalim gelistiricilerimize helal olsun ugrasiyolar

Tepkiler: melodileriyakar
sa ekide var bak ve devamida

Bak kardeşim sen o mesajınla o adama dolaylı olarak "sen unbelievable romu almışsın üstüne az bişey eklemişsin amacın rom konusu açıp post kasmaktır" demişsin yada demeye çalışmıssın ki her ikiside aynı kapıya çıkıyor daha neyin savunmasını yapıyorsun

"sen unbelievable romu almışsın üstüne az bişey eklemişsin amacın rom konusu açıp post kasmaksa yapma"

Bir insan neden post kasarki aklıma sadece şu olay geliyor belirli bir post sayısından sonra rütbe atlıyorsun ama maxicep'te bu rütbe olayını aklına takan tek arkadaş galiba

Salih Kardeş Ve Sir Mordred Usta Özelden Attığım Mesaja Bir Bakarmısınız Zahmet Olmazsa Bu Romu Deniycem Gerçekten Çok Güzel Gözüküyor...

tayren

Üye
Yalan yok kardesim emek verilen ne olursa olsun saygi gosterilmeli lakin az yada cok farketmez tartismayi kapatalim

Tepkiler: K.Serdar12
Yalan yok kardesim emek verilen ne olursa olsun saygi gosterilmeli lakin az yada cok farketmez tartismayi kapatalim
Kesinlikle Tayren İsimli Üyeye Katılıyorum Emeğin Azı Çoğu Olmaz Emek Emektir Emeğe Saygı Gerekir Sonuçta Bu Romlar Bizim İçin Yapılıyor Uğraşılıyor Bunlar Kendi Kendine Oluşan Bir Şey Değil. En Ufak Noktası Virgülü Bile Fazla Olduğu Sürece Bu Bir Artıdır Bizim İçin Emeğe Saygısızlık Yapıcaksan Ne Romu Kullan Nede Yorum Yap... Yapmanada Gerek Yok Gerçi... Bu Adam Sonuçta Senin Kullanıp Kullanmamana Üzülecek Değil Merak Etme.

Konu Sahibi
Arkadaslar herkese tsk ederim butun mesajlari okudum ve aciklama yapma geregi duydum once herkese cok tsk ederim guzel yorumlari icin herkesin sunu bilmesini isterimki ben bir rom gelistirici degilim daha acik soylim ben arco degilim sadece kendi bildiklerimi paylasma firsati buldum az yada cok emek verdim bazi arkadaslarimi kirmamak icin elimden geldigince biseyler yapmaya calistim iyi yada kotu begenen de olabilir begenmeyende paylastigim romlardaki resimlere bakarsaniz gece dortlere kadar ugrastim sadece emegime saygi gosterilmesini beklerim istedem duzenledigim romlar sadece bende de kalabilirdi bu bencillik olurdu paylasmak istedim ben her zamankirici olmayan her turlu elestiriye acigim konuyu cok uzatmadan herkesr tsk ederim

Tepkiler: bayfeat, hasaneness, melodileriyakar ve 2 diğerleri

T.serdar

Üye
Bizde tesekkur ederiz ugrasip cabaladigin icin saygim sonsuz

Tepkiler: bayfeat