Oyun SD'leri artık hafıza kartinda!! Directory Bind %100 Türkce

Hayır tel hafızasından bahsetmiyorum.Ben galaxy ace s5830i kullanıyorum.Daha hiç telefondan wifi ile oyun datalarını çekmedim, apk ve sd dosyalarını ilk önce PC ye İDM aracılığıyla indirip usb kablo ile hafıza kartına(malum ace 5830i nin tel. hafızası 158mb) direk atıyordum .Mesela Obb olanları SD/Android/Obb yoluna atıp sonra apk'yi kurmaya çalıştığımda ''uygulama yüklenmedi'' uyarısı çıkıyor.Bu yüzden mi çalışmıyor?

naklow88

Üye

Bazı obb oyunlar data kısmına dosya açıyor. Direk Android klasörünü map edersen sorun olmayabilir.

CasuS_87

Üye
sağol kardeş .. bide root istemese

bensukru

Üye
Ben normalde gl to sd programi kullaniyorum o program da root istiyor ona yukluyorm apk yi gl to sd den aciyorum oyunu sd dosyasini direk hafiza kartina yukluyor ve aciyor oyuna da o programdan tikliyarak giriyorum. Ama nfs most wantedi ordan yukleyemedim resmen ac diyorum yer eksik diyor indirmesi gerekirken. Sizin sauenizde nfs oyununu da bu dediginiz programlahallettim ttskler maksicep

türkçesinide indirelim güzel pırogram

bensukru

Üye
Bi sorum daha olacak o sekilde izin verdikten sonra cikiyorum oyuna giriyor fakat belli bi sure sonra yibe ayni islemi yapnam gerekiyor bi kere yapsak kayit felan etse olmuyormu anlamadm gitti yardim

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorum daha olacak o sekilde izin verdikten sonra cikiyorum oyuna giriyor fakat belli bi sure sonra yibe ayni islemi yapnam gerekiyor bi kere yapsak kayit felan etse olmuyormu anlamadm gitti yardim

Tercihlerden acilista aynisi kalsini sec ^_^

Heroata

Üye
    Konu Sahibi

Bunu uygula olur ^_^

orhanblt

Üye
Peki oyunu güncellemek istediğimizde tekrar telefon hafızasına oyun dosyalarımı inecek.

agoin

Üye
Ya aaa arkadaşlar süper bir program ama bunun rosuz olani yokmu lütfen

best1905

Üye
disket kırmızı yanıyor neden olabilir delirtti bu android beni iphone 3gs alsam bundan iyiydi

FeLonieS

Üye
Çok karışık bir olay, ama başarılı. Paylaşım için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Çok karışık bir olay, ama başarılı. Paylaşım için teşekkürler.

rotsuz çalışanı yok mu bunun ? teşekkürler