Emre
Üye
çocukça yorumlar yazıyorsunuz anlaşılacak gibi değil. Hepinizi saygıya davet ediyorum.nokia ceosu gene sallamış!!
la sabri reyizin barcelonaya attığı golü ararken ne ara bu konuya geldim! Neyse hadi byyyyye
çocukça yorumlar yazıyorsunuz anlaşılacak gibi değil. Hepinizi saygıya davet ediyorum.nokia ceosu gene sallamış!!
la sabri reyizin barcelonaya attığı golü ararken ne ara bu konuya geldim! Neyse hadi byyyyye
salladığım haber doğru çıktı okuyunuz değerli insannokia ceosu gene sallamış!!
Olursa 2016 yaz sezonunda olur aralarında kaynaşma varJolla ekibiyle işbirliği yapıp güncel donanımda ürün piyasaya sürerlerse ciddi satış rakamlarına ulaşırlar
Güncelleme verirse arayüzü özgün olursa sağlam olursa neden olmasın bıu piyasaya girecekse diğer markalardan farklı bir şey yapmalı ki alalım yoksa tabi ki biz de almayız nokia bunu düşünür sanırım.Atı alan üsküdar'ı geçti....
Hiç bir şey olmaz..
siz bakmayın burda geri dönsün şöyle yaparım, böyle yaparım diyenlere
Herkes oturacağı yeri belirlemiş. alışmış bir kez..
Ama bunun da bir zamanlaması olmalı değil mi?Güncelleme verirse arayüzü özgün olursa sağlam olursa neden olmasın bıu piyasaya girecekse diğer markalardan farklı bir şey yapmalı ki alalım yoksa tabi ki biz de almayız nokia bunu düşünür sanırım.
Sağlam gelirse ben pek sorun olacağını sanmıyorum evet geç kaldı ama dönüşü sıradan olmamalı nokia fanları wpden androide geçer mi orası meçhul tabiAma bunun da bir zamanlaması olmalı değil mi?
Aradan uzunn yıllar geçmiş, bu kadar ağırdan alması normal değil..
Demek ki, Nokia hem çok iyi sistem ve cihazlar üretmiş, hem de kullanıcılarıyla duygusal bir bağ kurmuş..Nokia ne olursa olsun bitmez, son kullanıcı kimin umrunda? Developer ler varken
en önemlisi biz halen Nokia ile iletişimdeyiz, biz bagımızı koparmadıysak Nokia aslan gibi![]()

salladığım haber doğru çıktı okuyunuz değerli insanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız