polattt47
Üye
Biliyorsun olmaz kurban demişsin sen bir kaçtane söz ver olmaz nasılsa![]()
bizdekide umut işteBiliyorsun olmaz kurban demişsin sen bir kaçtane söz ver olmaz nasılsa![]()
bizdekide umut işteBiliyorsun olmaz kurban demişsin sen bir kaçtane söz ver olmaz nasılsa![]()
bizdekide umut işteayrıca cihaz n9un birebir kopyası olacakNokia Çin 2016 4. çeyrekte Android cihaz çıkartacaklarını doğruladı

iyi fikir Android tutulan bir cihazNokia Çin 2016 4. çeyrekte Android cihaz çıkartacaklarını doğruladı

yalnız yazılım adı jolla olarak devam etmese daha iyi olur o isimle pek tanınmadı ve bu nokia için bi dezavantaj olurJolla ekibi Nokia'nın ana ekibine girmeli bence. Jolla haliyle koca bir hiçler birbirimizi kandırmayalım kalkıp da Jolla olarak kimseye kafa tutamazlar. Apple Samsung fanları çok, durdurulamaz güçler konumundalar. Sony, HTC kalitenin diğer adı olmuşlar herkesin hayranlığını çoktan kazandılar özellikle One M ve Xperia Z serileri markaları baştan yarattı. LG harika bir devrim yaptı G2 ile ve bu başarısını sürdürme çabasında. Bunlarla dolu iken piyasa Jolla'dan bi cacık olmaz. Ama Nokia tarafına geçerlerse o zaman devrimi başlatırlar rekabet hatsafhada olur ne yapıp edip Nokia ile Jolla'nın birleşip Nokia çatısı altında iş yapmaları lazım yoksa Android'li bir Nokia en fazla Microsoft'u sollar çünkü rakipleri sınırları zorlar güçte iyiler. Nokia'nın yapması gereken Jolla ekibini bünyesine katıp ya Symbian'ı baştan yaratacaklar ya da Jolla veya başka bir isim altında yeni bir işletim sistemi çıkarıcaklar. Ayrıca Carl Zeiss ile eskisi gibi anlaşmaya varıp CZ lensli kamera chipset olarak Snapdragon 600/800 serisi (eski ya da yeni seri farketmez) olmasının yanında ve bir de müzik deneyimi tıpkı Symbian'daki gibi Dolby Digital Plus olursa tadından yenmez. Dipnot: Nokia konusunda teori üretmek baya zevkli![]()
keşke microsoft WİN10UN tam sürümü için bu ismi kullansa sayı dizisi hiç hoş bi reklam unsuru değil.)
evet n9 hatırlatacagı söylendiKendine has tasarımıyla gelsin alınır yoksa boşuna
Haberi okudum acaba nokia ilk hetap olarak popüler sistemi kullanıp ilgi çekip bunun karşılığında pazar payına girmek mi istiyor ? sonra neden kendi sistemini geliştirip kendi tasarımı kalitesiyle girmiyor?
cihaz n9un kardeşi olacakHaberi okudum acaba nokia ilk hetap olarak popüler sistemi kullanıp ilgi çekip bunun karşılığında pazar payına girmek mi istiyor ? sonra neden kendi sistemini geliştirip kendi tasarımı kalitesiyle girmiyor?

Şahsen benim tahminim bu yönde. Android ile pazara girip bütçesini güçlendiricek sonra da kendi ekosistemini kendi işletim sistemi ile oluşturabilir.Haberi okudum acaba nokia ilk hetap olarak popüler sistemi kullanıp ilgi çekip bunun karşılığında pazar payına girmek mi istiyor ? sonra neden kendi sistemini geliştirip kendi tasarımı kalitesiyle girmiyor?
evet bu sistemi yenilenmiş gelişmiş ve şimdiki lumia 1520 de bir hayal ediyorumda harika olurduherkez lg nin bulduğu sanar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız