Anket Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia akıllı telefon piyasasına geri dönerse tercihiniz ne yönde olur?

• Windows Phone'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 32 14.6%
  • Android'li telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 83 37.9%
  • Meego'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 29 13.2%
  • Symbian'lı telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 40 18.3%
  • Nokia geri dönse de Microsoft Lumia kullanmaya devam ederim

Kullanılan: 28 12.8%
  • Kararsızım, hele bir geri dönsün bakarız

Kullanılan: 38 17.4%
  • Nokia'ya geri dönmem

Kullanılan: 27 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    219

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokia Çin 2016 4. çeyrekte Android cihaz çıkartacaklarını doğruladı

elmacıadam

elmacıadam

Üye
İster wp, ister android, ister symbian meego, ister yeni baştan işletim sistemi kursun..Nokia her zaman en iyisini yapar, her zaman da alınır..:cool:

• Beğen
Tepkiler: byibo ve baskahmet

Emre

Üye
microsoftun işten attığı nokia çalışanları şuan hepsi jollada çalışıyor :cool jolla nokianın gizli silahı

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan ve byibo
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Jolla ekibi Nokia'nın ana ekibine girmeli bence. Jolla haliyle koca bir hiçler birbirimizi kandırmayalım kalkıp da Jolla olarak kimseye kafa tutamazlar. Apple Samsung fanları çok, durdurulamaz güçler konumundalar. Sony, HTC kalitenin diğer adı olmuşlar herkesin hayranlığını çoktan kazandılar özellikle One M ve Xperia Z serileri markaları baştan yarattı. LG harika bir devrim yaptı G2 ile ve bu başarısını sürdürme çabasında. Bunlarla dolu iken piyasa Jolla'dan bi cacık olmaz. Ama Nokia tarafına geçerlerse o zaman devrimi başlatırlar rekabet hatsafhada olur ne yapıp edip Nokia ile Jolla'nın birleşip Nokia çatısı altında iş yapmaları lazım yoksa Android'li bir Nokia en fazla Microsoft'u sollar çünkü rakipleri sınırları zorlar güçte iyiler. Nokia'nın yapması gereken Jolla ekibini bünyesine katıp ya Symbian'ı baştan yaratacaklar ya da Jolla veya başka bir isim altında yeni bir işletim sistemi çıkarıcaklar. Ayrıca Carl Zeiss ile eskisi gibi anlaşmaya varıp CZ lensli kamera chipset olarak Snapdragon 600/800 serisi (eski ya da yeni seri farketmez) olmasının yanında ve bir de müzik deneyimi tıpkı Symbian'daki gibi Dolby Digital Plus olursa tadından yenmez. Dipnot: Nokia konusunda teori üretmek baya zevkli :)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Jolla ekibi Nokia'nın ana ekibine girmeli bence. Jolla haliyle koca bir hiçler birbirimizi kandırmayalım kalkıp da Jolla olarak kimseye kafa tutamazlar. Apple Samsung fanları çok, durdurulamaz güçler konumundalar. Sony, HTC kalitenin diğer adı olmuşlar herkesin hayranlığını çoktan kazandılar özellikle One M ve Xperia Z serileri markaları baştan yarattı. LG harika bir devrim yaptı G2 ile ve bu başarısını sürdürme çabasında. Bunlarla dolu iken piyasa Jolla'dan bi cacık olmaz. Ama Nokia tarafına geçerlerse o zaman devrimi başlatırlar rekabet hatsafhada olur ne yapıp edip Nokia ile Jolla'nın birleşip Nokia çatısı altında iş yapmaları lazım yoksa Android'li bir Nokia en fazla Microsoft'u sollar çünkü rakipleri sınırları zorlar güçte iyiler. Nokia'nın yapması gereken Jolla ekibini bünyesine katıp ya Symbian'ı baştan yaratacaklar ya da Jolla veya başka bir isim altında yeni bir işletim sistemi çıkarıcaklar. Ayrıca Carl Zeiss ile eskisi gibi anlaşmaya varıp CZ lensli kamera chipset olarak Snapdragon 600/800 serisi (eski ya da yeni seri farketmez) olmasının yanında ve bir de müzik deneyimi tıpkı Symbian'daki gibi Dolby Digital Plus olursa tadından yenmez. Dipnot: Nokia konusunda teori üretmek baya zevkli :)
yalnız yazılım adı jolla olarak devam etmese daha iyi olur o isimle pek tanınmadı ve bu nokia için bi dezavantaj olur
geçmişe baktığımızda nokianın güzel yazılım isimleri bulduğunu gördük; symbian anna-belle-carla-donna lumia amber-black-cyan-debianred(denim muhtemelen microsoft menşeli)-emerald(yazmasıda süylemeside fiyakalı bi isim LUMİA EMERALD :D keşke microsoft WİN10UN tam sürümü için bu ismi kullansa sayı dizisi hiç hoş bi reklam unsuru değil.)
dipnot konusunda hakllısın nokia hakkında teori üretmek gerçekten keyifli:)

byAndroid

byAndroid

Üye
Nokia güzel Androidle gelsin alırım valla ilk telefonum nokiaydi beee. Hey gidi günler

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
0MG90

0MG90

Üye
Kendine has tasarımıyla gelsin alınır yoksa boşuna

Emre

Üye
Haberi okudum acaba nokia ilk hetap olarak popüler sistemi kullanıp ilgi çekip bunun karşılığında pazar payına girmek mi istiyor ? sonra neden kendi sistemini geliştirip kendi tasarımı kalitesiyle girmiyor?
cihaz n9un kardeşi olacak :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Haberi okudum acaba nokia ilk hetap olarak popüler sistemi kullanıp ilgi çekip bunun karşılığında pazar payına girmek mi istiyor ? sonra neden kendi sistemini geliştirip kendi tasarımı kalitesiyle girmiyor?
Şahsen benim tahminim bu yönde. Android ile pazara girip bütçesini güçlendiricek sonra da kendi ekosistemini kendi işletim sistemi ile oluşturabilir.

• Beğen
Tepkiler: byibo

Emre

Üye
herkez lg nin bulduğu sanar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Mr.Sun, preatorian ve 1 kişi daha
byibo

byibo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
___kaptan___

___kaptan___

Üye
eğer nokia geri dönerse: alt seviye'den çok orta ve üst seviye cihazlar ile gelmeli! Sistem olarak Symbian güzel ve hoş olur ama uygulama oyun vb açıdan yani mağaza yönünden çok geride kalır o yüzden ya jolla ile gelmeli ya da android ile gelmeli! Üstün kamerası sağlamlığı büyük ekran ve android işletim sistemi ile nokia'yi düşünemiyorum harika olur bence :eller: :sirit:

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

zbahadir

Üye
Android işletim sistemi ile gelirse alırım. Hem Andridin zenginliği hem de Nokia kalitesi ikisi bir arada müthiş olur. Asla MS markalı telefon almayacağım. Elimdeki telefonlar ile bu yılı atlatırım nasıl olsa. Nokşa olsun kaç para olursa olsun hiç sorun değil. Zaten geri geleceğinin güçlü sinyallerini Alcatel-Lucent firması ile olan bağlantısından belli etmişti.

Yalanlama olayı stratejik! ;)

• Beğen
Tepkiler: byibo, ___kaptan___ ve Esendağlı

Üst Alt