arkadaşlar ben bu telefondan alacağım ama sorularım olacak...
sayfaların tamamı okudum...
şarj konusu ve s40 paltformlu oluşu hakkında kafama takılanlar mevcut...
aydınlatırsanız sevinirim... hep s60 kullandım s40 nasıl olur acaba... ??

batarya sarj surelerini yazdım.şarj konusu ve s40 paltformlu oluşu hakkında kafama takılanlar mevcut...
hep s60 kullandım s40 nasıl olur acaba... ??
S40 ile S60 arasındaki en basit farkı açıkladım.S40 ve S60 arasındaki farkı ben de çok merak ediyorum açıkcası. Aslında bunun telefon olarak kıyaslaması da şu; E63 mü C3 mü? Şu anda en çok satılan telefonlar arasında yer alıyor E63.
Sizce hangisi? E63 & C3 ?![]()

Bonuscard veya world card a 5 veya 8 Taksitle 360 TL ye alabilirsiniz.ben trabzonluyum . .burdaki telefoncularda c3 yok vodafone hattımda yok vodafone bayilerinden normal şekilde taksitli alamıyormuyuz ?
teşekkür ederim . .
C3 C5 ten daha klass bence![]()

3G + Sıradan tuş takımı + S60 isteyene C5 | Wifi + Klavye + S40 isteyene C3![]()
ne ilginçtirki bir senin gittiğin Tim de var.kimse ordan almamış heralde ama ben tim den aldım. vodafone da yoktu daha ama bütün timlerde yk ben ilk girdiğimde şansıma bulmuştum. 320 tl ye aldım
öncelikle merhaba bende c3 almayı düşünmekteyim fakat kafama takılan birkaç sorun var bunları sormak istemiştim..
1.sorum : C3 ü seçmemin asıl sebeplerinden biri wi-fi olmasıdır.Wi-fi ile internete bağlanıp mesela herhangi bir internet sitesi üzerindeki flash görselleri oynatabiliyor mu ? bundan önceki kullandığım telefonda bağlandığımda ne video oynatabiliyordum internet üzerinden nede flash tarzı şeyleri göremiyordum.mesela bu sayfanın başındaki reklamlar flash bunları telefonda haraketli bir şekilde görebiliyormusunuz ? veyahut transformice gibi flash oyun sitelerinde rahatça dolanabiliyormusunuz ?
2.sorum : internet üzerinden rahat bir şekilde download yapılabiliyormu ? mesela her zaman izlediğim bir dizinin bölümleri partlar şeklinde rapidshare'a upload edilmiş diyelim. partları indirip herhangi bir unrar yapan program ile videoları izleyebilirmiyim ? veya mp3 , video tarzı şeyleri rahat indirebiliyormuyuz ? onun haricinde herhangi bir filmi telefona göre ayarlayıp hafıza kartına atıp izlemeyi denediniz mi ? yani kısaca bilgisayara gerek duymadan çoğu işlevi yerine getirebiliyormuyuz onları merak ediyorum çünkü özellikle internetini kullanacağım mesela bir konuda aklıma bir şey takıldığında açıp direk videosunu izlemek veyahut bi filmi internet üzerinden izlemek gibi bir olayın olup olmadığını merak ediyorum.
3. sorum : telefonu alır almaz 2 adet 8 GB lık kart almayı planlıyorum yanımda bayağı bi müzik arşivi taşımak istiyorum bu yüzden telefonun müzik kalitesi nasıl sizce ? kutudan çıkan kulaklığı pek kullanacağımı sanmıyorum ama normal herhangi bir kulaklık ile dinlediğimizde ses kalitesi , sesin yüksekliği nasıl sizce? kalabalık bir ortamda iken rahat bir şekilde dinleyebiliyormusunuz ?
ilginiz için teşekkür ederim.
320 TL lik Telefondan çok beklentiniz var.
Mini laptop alin xp li 450 TL wifi Flash Film indirme için
veya Android Tablet Alın 200-400 TL android 2.1 versiyonunda Flash Player var.
Hocam sorularıma tam olarak cevap alamadım...
yani internetteki flash bölümleri oynatamıyoruz değil mi ? veyahut download olarak rapidshare dışındaki direk olarak indirebiliyoruz sanırım biraz daha aydınlatsanız ?
D
şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlıkarkadaşlar c3 aldım dün gece saat 23:59 geçe son anda yetiştim ve aldım ama tema yüklemesini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl yükeleyeceğim temayı telefonun güncellemesini yaptım ama tema yüklemesi nasıl yapılır bılemıyorum yardım edersenız sewınırım
D
şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlık