bir kaç güne kadar bende alaçağım. acaba ücretsiz facebook ve msnden yararlanabilirmiyim?
satılıyor.bi üstte yazdgm msjı oku.Nokia nın yerinde gördüm vardı telefon.bazı telefonculardada war ama KKTC den getirdiklernden garantisi olmuyor.Madem yurtdışına cıkıcan ordan al. 110 paund. 300tl fln civarı.git yurt dışından al en mantklsı madem oraya cıkıcan.50tl fln farkeder rhat.
Nokia C3 de Facebook da direk sohbet bölümünden sohbet edebiyozmu
üncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.
benim sorunum facebook'daki vidyoları açamıyorum bolt browser kurulu youtube vidyoları sorunsuz
gösteriyor fesde açmıyor.Flash sorunu olduğunu anlıyorum fakat fazla kurcalamak istemiyorum
Birçok arkadaşda aynı sorunla müzdarip.
bize birazdaha bilgi vere bilirsen sevinirim teşekkürler ilgilerinize.
Öncelikle telefonu bu gün 17:30 sularında SATURN'den 348 TL'ye aldım, aslında e 63 ve onun tarzı bi telefon almaya gitmiştim lakin ki öyle olmadı c3 hiç aklımda yokken görünüş olarak cezbetti...
Şu an için hiç problem yok, klavye ye kısa zamanda alışıyorsunuz...
Radyo ya girerken bir kaç problem yaşadım ama şu an bir problem yok...
Telefonun oldukça kullanışlı ve anlık ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır...
Alan kullanan herkese hayırlı olsun.
biraz baktım ama hepsini okuma fırsatım olmadı...tekrardan soruyorsam kusura bakmayın...ben bu c3 fiyatı uygun olduğu için almayı planlıyorum ama faturalı hatsız almayı düşünüyorum...vodafoneda şu anda sadece hatlı olarak mı satılıyor??? yoksa hatsızda alabiliyormuyuz??? yurtdışına gideceğim için hattı kullanamayacağım...şimdiden cevap için teşekkürler...
ayrıca pembesi çok hoşuma gitti mevcutmudur vodafoneda =)))))
İstanbulda Nokia shop larda bu telefon mevcut.Media Markt tada gören ark larım war.Telefon bi kaç haftaya telefonculara düşer.ama dikkat edin şuanda cogu telefoncuda E5 - C3 mevcut fakat onlar KKTC den gelme yani garantisiz dikkat edin !! E5 bile getirmişler yani![]()
fiyatlar 330-350tl arasıymş demin yanlş sölemişim.istanbulda cogu yerde bulabilirsiniz.
ibo_star Bursadan oldugu için sdce ordan haber verior kendi şehirlerinize azcık bakın.dolaşın bi.
c3 nasıl güncellenr aldgmda usb kablosu yktu. veri aktarımı nsl yapacgm acil yardım ltfn
öncelikle merhaba bende c3 almayı düşünmekteyim fakat kafama takılan birkaç sorun var bunları sormak istemiştim..
1.sorum : C3 ü seçmemin asıl sebeplerinden biri wi-fi olmasıdır.Wi-fi ile internete bağlanıp mesela herhangi bir internet sitesi üzerindeki flash görselleri oynatabiliyor mu ? bundan önceki kullandığım telefonda bağlandığımda ne video oynatabiliyordum internet üzerinden nede flash tarzı şeyleri göremiyordum.mesela bu sayfanın başındaki reklamlar flash bunları telefonda haraketli bir şekilde görebiliyormusunuz ? veyahut transformice gibi flash oyun sitelerinde rahatça dolanabiliyormusunuz ?
2.sorum : internet üzerinden rahat bir şekilde download yapılabiliyormu ? mesela her zaman izlediğim bir dizinin bölümleri partlar şeklinde rapidshare'a upload edilmiş diyelim. partları indirip herhangi bir unrar yapan program ile videoları izleyebilirmiyim ? veya mp3 , video tarzı şeyleri rahat indirebiliyormuyuz ? onun haricinde herhangi bir filmi telefona göre ayarlayıp hafıza kartına atıp izlemeyi denediniz mi ? yani kısaca bilgisayara gerek duymadan çoğu işlevi yerine getirebiliyormuyuz onları merak ediyorum çünkü özellikle internetini kullanacağım mesela bir konuda aklıma bir şey takıldığında açıp direk videosunu izlemek veyahut bi filmi internet üzerinden izlemek gibi bir olayın olup olmadığını merak ediyorum.
3. sorum : telefonu alır almaz 2 adet 8 GB lık kart almayı planlıyorum yanımda bayağı bi müzik arşivi taşımak istiyorum bu yüzden telefonun müzik kalitesi nasıl sizce ? kutudan çıkan kulaklığı pek kullanacağımı sanmıyorum ama normal herhangi bir kulaklık ile dinlediğimizde ses kalitesi , sesin yüksekliği nasıl sizce? kalabalık bir ortamda iken rahat bir şekilde dinleyebiliyormusunuz ?
ilginiz için teşekkür ederim.
Şimdi Sayın Justaris Kullanıcısı.
Şimdi Sayın Justaris Kullanıcısı.
Size Beklentiniz Yüksek Bu Cihaz Karşılamaz Dedim.
Şayet Hepsi Olsa Bile bu tel hatta Pek Çok tel Yoğun wifi ve Download Yüzünden Isınma yapar.
bend eolmadı ama ben sadece wifi den Yotube baglandım gidip 1saatlik film izlemedim yükleme yapmadım.
Sonuc Flash desteği yok .Bir yolunu bulmuşlar amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wifi desteği var Yukleme yapar ama cihazla rapid vb. yerden 1 saat doysa nasıl yuklenir cihazın performansı batarya durumu bence yeterli olmaz.
Cihaz wifi destekli Medya oynatıcısı değildir.Wifi destekli SNS yani Sosyal Ağ Cihazıdır.
Feysbuk-Msn-vb Mesajlasma Mail ve bu site gibi forumları takip etmek için idealdir.
Yani 320 liralık Cihazdan Çok Beklentileriniz var.
Tavsiyelerimde ciddiyim.
Androit tablet alın.Sahibinden sitesine bakın
1ghz işlemcili Flash destekli 10inch ekranlı Adaptorlu Bunla herşeyi yaparsınız ama bu telle değil.
Sesi iyi kulaklık değişir tabiki dfeğişince performansı yükselir
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Ancak küçük bir alet aramaktayım o yüzden bu telefonu seçtim.
bundan önceki telefonumla zaten internete opera mini programı ile girip facebook,forum vb. şeyleri takip ediyordum. ancak youtube videolarını bolt ile denediğimde telefonum kendine restart atıyor ve problemli bir yazılım kullandığından telefonumu değiştirmek istiyordum.
en iyisi bu telefon tam olarak vatan , teknosa gibi yerlerde satışa sunulduğunda kendim gidip deneyerek karar vermeliyim. ilginiz için teşekkürler tekrardan.