Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
bnde almayı düşünüyorum.Nokia 6303c war elimde.we satmayı düşünüyorum.C3 alıcam.Ses kalitesini merak ediyorum sadce.telefonun hoperlörü nasıl ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı ilk alanlardanim.
11 Gunde 100 mesaj 3000 Gösterim olmuş.
Konu Benim Herkesten Evvel Ben Okuyorum Cevap Yorumluyorum.
Yalnız Dikkat ettim aynı sorular.
Wifi sesl nasıl vb...
Eski mesajlara bakmak zor veya zaman alabilir Bu nedenle C3 Blogum var.
C3 ile Link tema Program Oyun Link Bilgiler var.
Yarın Soru Cevap Bölümünü Güncelleyecegim.
Nerdeyse her gün sesi nasıl diye soru sorulmayacak.
Degerli C3 Kullanıcıları ve Meraklılarına Duyrulur.
Blog adresi imzamda
nkc3.blogspot.com
Herkese iyi Gunler.
Tatildeyim Upload Yapamiyorum

tlg-68

tlg-68

Üye
bir kaç güne kadar bende alaçağım. acaba ücretsiz facebook ve msnden yararlanabilirmiyim?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç güne kadar bende alaçağım. acaba ücretsiz facebook ve msnden yararlanabilirmiyim?

Ücretsiz MSN i bilemem ama Facebook tabiki Her 3 Operator destekliyor Kullanabilirsiniz.
0.facebook.com olarak.
Cihazı Promosyonla Alırsanız ilk Ay 1GB Net ve Vodofon culara 5000 sms Hediye.
Kart ile veya Peşin Alırsanızda Vodofon 1 aylık Sınırsız internet 8 TL faturalı yada yuklemeli hatlarda

anemik

anemik

Üye
Nokia Store den baktım.Pendik te yolumun üstündeydi. 329tl yazıyordu fiyatı. peşin fiyatı sanırsam o.6 taksit fln yaparlar peşin fiyata belki.

pijamalipenguen

Üye
biraz baktım ama hepsini okuma fırsatım olmadı...tekrardan soruyorsam kusura bakmayın...ben bu c3 fiyatı uygun olduğu için almayı planlıyorum ama faturalı hatsız almayı düşünüyorum...vodafoneda şu anda sadece hatlı olarak mı satılıyor??? yoksa hatsızda alabiliyormuyuz??? yurtdışına gideceğim için hattı kullanamayacağım...şimdiden cevap için teşekkürler...

ayrıca pembesi çok hoşuma gitti mevcutmudur vodafoneda =)))))

anemik

anemik

Üye
satılıyor.bi üstte yazdgm msjı oku.Nokia nın yerinde gördüm vardı telefon.bazı telefonculardada war ama KKTC den getirdiklernden garantisi olmuyor.Madem yurtdışına cıkıcan ordan al. 110 paund. 300tl fln civarı.git yurt dışından al en mantklsı madem oraya cıkıcan.50tl fln farkeder rhat.

pijamalipenguen

Üye
satılıyor.bi üstte yazdgm msjı oku.Nokia nın yerinde gördüm vardı telefon.bazı telefonculardada war ama KKTC den getirdiklernden garantisi olmuyor.Madem yurtdışına cıkıcan ordan al. 110 paund. 300tl fln civarı.git yurt dışından al en mantklsı madem oraya cıkıcan.50tl fln farkeder rhat.

ilgi ve cevap için teşekkür ederim...

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
Nokia C3 de Facebook da direk sohbet bölümünden sohbet edebiyozmu

bayrak22

bayrak22

Üye
Öncelikle telefonu bu gün 17:30 sularında SATURN'den 348 TL'ye aldım, aslında e 63 ve onun tarzı bi telefon almaya gitmiştim lakin ki öyle olmadı c3 hiç aklımda yokken görünüş olarak cezbetti...

Şu an için hiç problem yok, klavye ye kısa zamanda alışıyorsunuz...
Radyo ya girerken bir kaç problem yaşadım ama şu an bir problem yok...
Telefonun oldukça kullanışlı ve anlık ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır...

Alan kullanan herkese hayırlı olsun.

sns78

Üye
üncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.
benim sorunum facebook'daki vidyoları açamıyorum bolt browser kurulu youtube vidyoları sorunsuz
gösteriyor fesde açmıyor.Flash sorunu olduğunu anlıyorum fakat fazla kurcalamak istemiyorum
Birçok arkadaşda aynı sorunla müzdarip.
bize birazdaha bilgi vere bilirsen sevinirim teşekkürler ilgilerinize.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 de Facebook da direk sohbet bölümünden sohbet edebiyozmu

Nimbuzz isimli Program sayesinde
Feys Chat Msn-Yahoo-Gmail sohbete aynı anda baglanıyor super birsey.
Programın Bilgisayar versiyonuda mevcut.
Tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

üncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.
benim sorunum facebook'daki vidyoları açamıyorum bolt browser kurulu youtube vidyoları sorunsuz
gösteriyor fesde açmıyor.Flash sorunu olduğunu anlıyorum fakat fazla kurcalamak istemiyorum
Birçok arkadaşda aynı sorunla müzdarip.
bize birazdaha bilgi vere bilirsen sevinirim teşekkürler ilgilerinize.

Nokia Gelistirme Forumuna uye oldum.
Bir yolunu bulmuşlar flash için türkçeye çeviri lazım

Öncelikle telefonu bu gün 17:30 sularında SATURN'den 348 TL'ye aldım, aslında e 63 ve onun tarzı bi telefon almaya gitmiştim lakin ki öyle olmadı c3 hiç aklımda yokken görünüş olarak cezbetti...

Şu an için hiç problem yok, klavye ye kısa zamanda alışıyorsunuz...
Radyo ya girerken bir kaç problem yaşadım ama şu an bir problem yok...
Telefonun oldukça kullanışlı ve anlık ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır...

Alan kullanan herkese hayırlı olsun.

Hayırlı Olsun.
Aramıza Hoşgeldiniz.
Bilgi Destek Fan Bloguna Beklerim

biraz baktım ama hepsini okuma fırsatım olmadı...tekrardan soruyorsam kusura bakmayın...ben bu c3 fiyatı uygun olduğu için almayı planlıyorum ama faturalı hatsız almayı düşünüyorum...vodafoneda şu anda sadece hatlı olarak mı satılıyor??? yoksa hatsızda alabiliyormuyuz??? yurtdışına gideceğim için hattı kullanamayacağım...şimdiden cevap için teşekkürler...

ayrıca pembesi çok hoşuma gitti mevcutmudur vodafoneda =)))))

Bursadaki Karfursa daki Vodofon Bayisinden almıştım.
Nakit Fiyatı 360 TL idi.
Kilitsiz Her hatta Açık.
Ama orda sadece 2 renk var.
Kursun mavisi-Altın Rengi.
Yanl Tv de Vodofon reklamındaki 2 renk var ellerinde.
Bursada Media Market-Vatan-Gold-Teknosa-Bimeks-Tim (Turkselde) yok

anemik

anemik

Üye
İstanbulda Nokia shop larda bu telefon mevcut.Media Markt tada gören ark larım war.Telefon bi kaç haftaya telefonculara düşer.ama dikkat edin şuanda cogu telefoncuda E5 - C3 mevcut fakat onlar KKTC den gelme yani garantisiz dikkat edin !! E5 bile getirmişler yani :)
fiyatlar 330-350tl arasıymş demin yanlş sölemişim.istanbulda cogu yerde bulabilirsiniz.
ibo_star Bursadan oldugu için sdce ordan haber verior kendi şehirlerinize azcık bakın.dolaşın bi.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
İstanbulda Nokia shop larda bu telefon mevcut.Media Markt tada gören ark larım war.Telefon bi kaç haftaya telefonculara düşer.ama dikkat edin şuanda cogu telefoncuda E5 - C3 mevcut fakat onlar KKTC den gelme yani garantisiz dikkat edin !! E5 bile getirmişler yani :)
fiyatlar 330-350tl arasıymş demin yanlş sölemişim.istanbulda cogu yerde bulabilirsiniz.
ibo_star Bursadan oldugu için sdce ordan haber verior kendi şehirlerinize azcık bakın.dolaşın bi.

Ben ayin 17 sinide Çeşitli Mağzaları Gezdim Bulamadım.Vodofon dan Aldım.
Vodofon Reklamının Alt Kısmında Yazan Notu Gördüm ve Sizle Paylaştım Bosuna Türkiyede ilk Kez ve Sadece Vodofonda C3 var Demiyorlar.Aradan 12 Gün Geçmiş Burda Değişen Bir şey yok orda Olabilir.
Vodofone Resmi Sitesinden Alıntı​
Kampanya stoklarla sınırlı olup, 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında yer alan Nokia C3 modeli 08 Aralık 2010 tarihine kadar sadece Vodafone tarafından satılacaktır.
(ESASLAR Kısmını TTIKLAYIN EN ALTTA)

elyif

Üye
c3 nasıl güncellenr aldgmda usb kablosu yktu. veri aktarımı nsl yapacgm acil yardım ltfn

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
c3 nasıl güncellenr aldgmda usb kablosu yktu. veri aktarımı nsl yapacgm acil yardım ltfn

Hayırlı Olsun.
Bende BURSA dan.C3 cüler Çoğalıyor.
En basiti Wifi Üzerinden Güncelleme Yapmak.
Karfursa ya gidin Çayınızı için Güncellesin.
Ha Unutmadan Bence Güncellemeyin.
Bazı Tellerde Güncelleme Sonrası Batarya uzun Gitsin diye wifi Çekişi Azalıyor.
Aman Bu Telde Başınıza Gelmesin.

Nokia CA-101 Micro USB Data Kablosu

justaris

Üye
öncelikle merhaba bende c3 almayı düşünmekteyim fakat kafama takılan birkaç sorun var bunları sormak istemiştim..

1.sorum : C3 ü seçmemin asıl sebeplerinden biri wi-fi olmasıdır.Wi-fi ile internete bağlanıp mesela herhangi bir internet sitesi üzerindeki flash görselleri oynatabiliyor mu ? bundan önceki kullandığım telefonda bağlandığımda ne video oynatabiliyordum internet üzerinden nede flash tarzı şeyleri göremiyordum.mesela bu sayfanın başındaki reklamlar flash bunları telefonda haraketli bir şekilde görebiliyormusunuz ? veyahut transformice gibi flash oyun sitelerinde rahatça dolanabiliyormusunuz ?

2.sorum : internet üzerinden rahat bir şekilde download yapılabiliyormu ? mesela her zaman izlediğim bir dizinin bölümleri partlar şeklinde rapidshare'a upload edilmiş diyelim. partları indirip herhangi bir unrar yapan program ile videoları izleyebilirmiyim ? veya mp3 , video tarzı şeyleri rahat indirebiliyormuyuz ? onun haricinde herhangi bir filmi telefona göre ayarlayıp hafıza kartına atıp izlemeyi denediniz mi ? yani kısaca bilgisayara gerek duymadan çoğu işlevi yerine getirebiliyormuyuz onları merak ediyorum çünkü özellikle internetini kullanacağım mesela bir konuda aklıma bir şey takıldığında açıp direk videosunu izlemek veyahut bi filmi internet üzerinden izlemek gibi bir olayın olup olmadığını merak ediyorum.

3. sorum : telefonu alır almaz 2 adet 8 GB lık kart almayı planlıyorum yanımda bayağı bi müzik arşivi taşımak istiyorum bu yüzden telefonun müzik kalitesi nasıl sizce ? kutudan çıkan kulaklığı pek kullanacağımı sanmıyorum ama normal herhangi bir kulaklık ile dinlediğimizde ses kalitesi , sesin yüksekliği nasıl sizce? kalabalık bir ortamda iken rahat bir şekilde dinleyebiliyormusunuz ?

ilginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar şu sorularıma tam cevap verebilecek varmı acaba ?

En azından herhangi bir dosyayı download yapabilen veyahut internetten mesela filmizle.com.tr gibi sitelerden film izleyebilen varmı ? deneyen olmadımı veya başka bir kulaklık deneyip daha yüksek ses kalitesi elde eden oldumu ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Sayın Justaris Kullanıcısı.
Size Beklentiniz Yüksek Bu Cihaz Karşılamaz Dedim.
Şayet Hepsi Olsa Bile bu tel hatta Pek Çok tel Yoğun wifi ve Download Yüzünden Isınma yapar.
bende olmadı ama ben sadece wifi den Yotube baglandım 5 er Dakikalık 2-3 Klip izledim.
1saatlik film izlemedim yükleme yapmadım.
Sonuc Flash desteği yok .Bir yolunu bulmuşlar ama
Wifi desteği var Yukleme yapar ama
cihazla rapid vb. yerden 1 saat doysa yuklemek cihazın performansı batarya durumunu Zorlar bence yeterli olmaz.

Cihaz wifi destekli Medya oynatıcısı değildir.
Wifi destekli SNS yani Sosyal Ağ Cihazıdır.
Feysbuk-Msn-vb Mesajlasma Mail ve bu site gibi forumları takip etmek için idealdir.
Yani 320 liralık Cihazdan Çok Beklentileriniz var.
Tavsiyelerimde ciddiyim.
Androit tablet alın.Sahibinden sitesine bakın
1ghz işlemcili Flash destekli 10inch ekranlı Adaptorlu Bunla herşeyi yaparsınız ama bu telle değil.
Sesi iyi kulaklık değişir tabiki değişince performansı yükselir

justaris

Üye
Şimdi Sayın Justaris Kullanıcısı.
Size Beklentiniz Yüksek Bu Cihaz Karşılamaz Dedim.
Şayet Hepsi Olsa Bile bu tel hatta Pek Çok tel Yoğun wifi ve Download Yüzünden Isınma yapar.
bend eolmadı ama ben sadece wifi den Yotube baglandım gidip 1saatlik film izlemedim yükleme yapmadım.
Sonuc Flash desteği yok .Bir yolunu bulmuşlar ama
Wifi desteği var Yukleme yapar ama cihazla rapid vb. yerden 1 saat doysa nasıl yuklenir cihazın performansı batarya durumu bence yeterli olmaz.

Cihaz wifi destekli Medya oynatıcısı değildir.Wifi destekli SNS yani Sosyal Ağ Cihazıdır.
Feysbuk-Msn-vb Mesajlasma Mail ve bu site gibi forumları takip etmek için idealdir.
Yani 320 liralık Cihazdan Çok Beklentileriniz var.
Tavsiyelerimde ciddiyim.
Androit tablet alın.Sahibinden sitesine bakın
1ghz işlemcili Flash destekli 10inch ekranlı Adaptorlu Bunla herşeyi yaparsınız ama bu telle değil.
Sesi iyi kulaklık değişir tabiki dfeğişince performansı yükselir

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Ancak küçük bir alet aramaktayım o yüzden bu telefonu seçtim.
bundan önceki telefonumla zaten internete opera mini programı ile girip facebook,forum vb. şeyleri takip ediyordum. ancak youtube videolarını bolt ile denediğimde telefonum kendine restart atıyor ve problemli bir yazılım kullandığından telefonumu değiştirmek istiyordum.

en iyisi bu telefon tam olarak vatan , teknosa gibi yerlerde satışa sunulduğunda kendim gidip deneyerek karar vermeliyim. ilginiz için teşekkürler tekrardan.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Ancak küçük bir alet aramaktayım o yüzden bu telefonu seçtim.
bundan önceki telefonumla zaten internete opera mini programı ile girip facebook,forum vb. şeyleri takip ediyordum. ancak youtube videolarını bolt ile denediğimde telefonum kendine restart atıyor ve problemli bir yazılım kullandığından telefonumu değiştirmek istiyordum.

en iyisi bu telefon tam olarak vatan , teknosa gibi yerlerde satışa sunulduğunda kendim gidip deneyerek karar vermeliyim. ilginiz için teşekkürler tekrardan.

Nedemek yardım için Burdayım.
Sonucta Batarya Performansını Unutmayın.
Nokia 5800 tel ile wifiden dosya klip yuklemeden Batarya yı bozdum.
Aksam olan batarya sabah bosaliyordu.
Yani uzun suren download ve wifi baglantısında Isınmas yaptı ve bataryayı çabuk bitmesine sebeb oldu.
Siz download yapmadan klip kisa vide izlemek isterseniz bolt ile C3 te mümkün ama yuklemek hele uzun bir klip veya filmi ap ayrı bir konu yılbaşını bekleyin

Üst Alt