Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

delidolumutlu

Üye
Bunda da T9 var derken. :aha: O nasıl oluyor anlamadım. :)

** Arkadaş da sormuş, Nokia C3 kullanıcıları kendi aralarında mesajlaşabiliyorlar mı samsungdaki gibi?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bunda da T9 var derken. :aha: O nasıl oluyor anlamadım. :)
klavyeli telefon yazmak kolay zevkli ustelik kelime tahmin eden T9 bu tür tellerde olmaz sanıyordum T9 desteği var telefonda

--------------- Ekleme ---------------

** Arkadaş da sormuş, Nokia C3 kullanıcıları kendi aralarında mesajlaşabiliyorlar mı samsungdaki gibi?
Her soruya cevap verdim veriyorum.o soruyada cevap verdim.
Benim bildigim samsunglar da kurulu gelen blutut chat programı 2 telde olunca 5 veya 10 metre içinde ucretsiz chat yapabilirler.bu cihazada yuklenebilir

delidolumutlu

Üye
Çok teşekkür ederim tekrar tekrar. En kısa zamanda ben de C3 almaya karar verdim.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim tekrar tekrar. En kısa zamanda ben de C3 almaya karar verdim.

4 Günde toplam 526 kez bakılmış Okunmuş konu.
Kendim Bigisayar Teknisyeniyim.ama kriz etkiledi suan bir Gıda firmasındayım.
Teknoloji benlm meslek ve Hobim.
Alsanızda Almasanızda karar sizin.
Ama alırsanız destek veririm menfaat çıkarsız.

Aslında C3 tavsiye etmemin bir sebebi de C3 destek Blogum.
Sadece 3 sayfası olan basit bir blog/site.
Bilgiler ipuçları
Linkler
depo programlar
beklemeden uyeliksiz reklamsiz.
Adresi aldım.kullanıcı sayısı 10 na ulaşsın diye bekliyorum.

Boni20

Üye
ses çıkıcı ve menülerde geçiş hızı hakkında bir bilgi alamadım ????

Boni20

Üye
Biraz daha dikkat sorulara cevap verildi.mesaj numarası 38 bakin

pardon menüyle ilgili olanı görmedim .. ses olayına gelince daha açık sorayım .. kaliteli mi çıkıyor telefonun ses çalarken , yoksa e63 gibi mıy mıy mı :D yanii çantadayken duyabilir miyim iyi mi sesi

uykusuz58

Üye
ibo telefonu aldım cok super telefn tavsıyen ıcın tesekkur ederım bıde telefon ıcın gereklı program vs lerı nerden ındırecegız bı lınk yada uploadın warmı warsa werırsen sevınırım nımbuzz bolt broswer gıbı

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Ses çok yüksek değil çaresi sarjlı hoparlör ler var 15-18 TL kulaklık yuvasına takılıyor gümbür gümbür ses olur.
Uykusuz bilgilerini degistir C3 yaz :D

yağızaygün

yağızaygün

Üye
bendede c3 var ama video izlerken belirli bir süreden sonra video donuyar.neden

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bendede c3 var ama video izlerken belirli bir süreden sonra video donuyar.neden

Bende Öyle Bir Sorun olmadı.
Normalde wifi ile bağlanıp Boltbrowser ile youtube girdim.Bir tane parça seçtim 5dakikalık kesintisiz izledim bazen 1-2 saniye takılır gibi oldu oda kablosuz modem ile cihazın arasıdnaki mesafedendir dedim.Alışveriş merkezinde Burger King in Agindan Baglandim.

Sizde Normalde video izlerken Donma oluyorsa Videonun boyutuna bakın derim yada fsp hızına Nette oluyor ise baska videolarda Boltbrowser ile tekrar deneyin modeme ne kadar yakınsınız ona dikkat edin

Pek Çok Kişi C3 için Oyun Sormuş
Buyrun Getjar.com dan Nokia C3 ile tam Uyumlu Oyunlar.
Sayfanın Sol üstte Katagoriler var.
Yüklemeden evvel Demo mu Free me Dikkat Edin.

Yeni Oyun ve Programlar Linki C3 Bloguma Eklendi
Her Tür Link Orda Uyeliksiz Beklemesiz Reklamsız Forumsuz
Bilhassa Oyun Soranlara Duyrulur

ömerpekacar

Üye
telefonu alacak arkadaslara bir öneri telefonun fiyatı 1 aya oturacak bende alıcam bekliyorum sonra içimiz gitmesin kampanyaları duyup kvk nın telefonu türkiyeye ge getittirmesini bekleyin indirim yapan mağazadan gidip almak en mantıklısı .. vodefone nin yabancı sitesinde tel 80 euro türkiyede 3 katı yani ilk gelince bi de pahalı olr alıcak arkadaslar bence biraz bekleyin otursun fiyat.. ibo_star dediklerim çıkmazmı sence? her telefonda oldugu gibi

ozelp

Üye
benim flash playerla ilgili sorunum var,indirdikten snra hata veriyo ve videolarda flash player olamadan açılmıyor:S

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alacak arkadaslara bir öneri telefonun fiyatı 1 aya oturacak bende alıcam bekliyorum sonra içimiz gitmesin kampanyaları duyup kvk nın telefonu türkiyeye ge getittirmesini bekleyin indirim yapan mağazadan gidip almak en mantıklısı .. vodefone nin yabancı sitesinde tel 80 euro türkiyede 3 katı yani ilk gelince bi de pahalı olr alıcak arkadaslar bence biraz bekleyin otursun fiyat.. ibo_star dediklerim çıkmazmı sence? her telefonda oldugu gibi
lphone yurtdışında 250 dolar ona bakılırsa ama burda 1000 dolar yani belki 280 ne kadar dusebilir ama wifi li cihaz e63 denginde olur.
X2 320 TL wifi 3G yok 5megapixel
x3 330 TL wifi 3G yok 3.2 megapixel
nokianın fiyatlandırması biraz garip kimse bu cihaz 250 olur diye beklemesin

benim flash playerla ilgili sorunum var,indirdikten snra hata veriyo ve videolarda flash player olamadan açılmıyor:S

Cihazda yuklu flash player var.Tum swf animasyon hatta temaları çalıştırıyor hareketli saat ler filan.
Siz vldeo açmıyor demişsiniz nerdeki vldeolar
internetteki videoları Bolt Browser ile lzliyoruz cepten 3GP ve Mp4 lzleyebiliyorsunuz sorunsuz

delidolumutlu

Üye
Arkadaşlar ben bu cihazı daha önce de belirttiğim gibi vodafone kampanyasından yararlanarak alacam.

Kafama bir şey daha takıldı. Ben bunu aldığımda avea veya turkcell hatla kullanabilecek miyim? Sim kilitli mi geliyor yoksa telefon? :bilmm

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bu cihazı daha önce de belirttiğim gibi vodafone kampanyasından yararlanarak alacam.

Kafama bir şey daha takıldı. Ben bunu aldığımda avea veya turkcell hatla kullanabilecek miyim? Sim kilitli mi geliyor yoksa telefon? :bilmm

Cihaz internet cihazı.internet icin Suan en hesaplı tarife aylık 8 TL sınırsız vodafon da.
Dunya genelinde simkilitli oluyormus.
Bu konuyla ilgili yahoo da cok soru var.sonucta olabilir yani kilitli ama KIRILIR

delidolumutlu

Üye
Sen de vodafone kampanyasından almıştın değil mi? Kilitli mi peki senin telefonun hiç deneme fırsatın oldu mu başka hatla?

*Eğer kilitli gelirse de kırdırırsam, bunun garantisine herhangi etkisi olur mu?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sen de vodafone kampanyasından almıştın değil mi? Kilitli mi peki senin telefonun hiç deneme fırsatın oldu mu başka hatla?

*Eğer kilitli gelirse de kırdırırsam, bunun garantisine herhangi etkisi olur mu?

Son 5 Yıldır Vodafon kullanıyorum Telsim Zamanından beri bir ara Turksele gectim aylık 60 Konture internet sonra Vodafone daha hesaplı internet paketleri cikartinca geri geldim.
Kisacasi bizde herkes vodofon da denemedim.deneyemem :(

En Çok Sorulan Yada Akla Takılabilecek Olan 13 Soruyu Derleyip Topladım.
Zamanım Kısıtlı işte

ozelp

Üye
1)Bolt Browser la videoları izleyebiliorum fakat ses çıkmıyor bende
2)Bolt Browserla facebookdan video izlemek istediğimde flash player yükleyin yazısı çıkıyor =((
3)flash player yüklü değil sanırım bende,nasıl yükleyebilirim sorunsuz?

çok soru sordum sanırım ama :d:

yağızaygün

yağızaygün

Üye
netten izlediğim video değil telefondaki video ayrıca kendi çektiğim video.nettekinde sorun yok lütfen yardım..

Üst Alt