Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

uykusuz58

Üye
telefonda kilit yoq bunu ogrendım vodafonda calısan arkadasımdan istediginiz hat ile kullanabilirsiniz...ayrıca istemiyor ama isterse musterı hızmetlerını arayarak o sıfreyı alabılırsınız rahat rahat ...

ibo sanada bi soru daha war bn video izleyemiyorum you tubede siyah oluyor video yeri facede felan ise flash player dıyor onu nasıl yukleyebılırım help mee plss sımdıden tskler...

ömerpekacar

Üye
Son 5 Yıldır Vodafon kullanıyorum Telsim Zamanından beri bir ara Turksele gectim aylık 60 Konture internet sonra Vodafone daha hesaplı internet paketleri cikartinca geri geldim.
Kisacasi bizde herkes vodofon da denemedim.deneyemem :(

--------------- Ekleme ---------------

En Çok Sorulan Yada Akla Takılabilecek Olan 13 Soruyu Derleyip Topladım.
Zamanım Kısıtlı işte

teşekkürr

ahmethancan

Üye
arkadaşlar esas sorunu atlamış herkes hiçbirinizin dikkatini nasıl çekmez. öncelikle sohbet kısmına geldiğimizde sadece oviden bağlanıo nerde yahoo messenger nerde live messenger ve diğerleri bunların hiç biri yok sohbet kısmında yardıma geliosunuz başlangıçı açıosunuz orda dioki " diğer servisleri aynı anda kullanabilirsiniz sekme şeklinde diğer servislerde oturum açmak için ana menüden seçeneğe basın sonra diğeri seçeneğine ordan servis seç seçeneğine basıp msninizi flan kullanabilirsiniz dio" nerde öle bi diğeri seçeneği yok diğer servislerde yok sadece ovi chat kullanılabilio sohbet kısmında lütfen bi bakın telefonlarınıza.....

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar esas sorunu atlamış herkes hiçbirinizin dikkatini nasıl çekmez. öncelikle sohbet kısmına geldiğimizde sadece oviden bağlanıo nerde yahoo messenger nerde live messenger ve diğerleri bunların hiç biri yok sohbet kısmında yardıma geliosunuz başlangıçı açıosunuz orda dioki " diğer servisleri aynı anda kullanabilirsiniz sekme şeklinde diğer servislerde oturum açmak için ana menüden seçeneğe basın sonra diğeri seçeneğine ordan servis seç seçeneğine basıp msninizi flan kullanabilirsiniz dio" nerde öle bi diğeri seçeneği yok diğer servislerde yok sadece ovi chat kullanılabilio sohbet kısmında lütfen bi bakın telefonlarınıza.....

Nimbuzz veya Ebuddy Kurun Facebook Msn Yahoo Skype Gtalk sorunsuz aynı anda Bağlanır kullanırsınız

ibo sanada bi soru daha war bn video izleyemiyorum you tubede siyah oluyor video yeri facede felan ise flash player dıyor onu nasıl yukleyebılırım help mee plss sımdıden tskler...
Bolt Browseri Aç solda ayarlar var Tools veya Prefences isminde ordan media Settingse tikla ordan Video Settings i sec.sana Bir video gösterecek play a bas bekle izlersen altta yes lzleyemezsen alttaki no ya bas baska Video gelecek ayarlamak icin
flash player var telde ama feys videolarını denemedim 1 gün sonra denerim

netten izlediğim video değil telefondaki video ayrıca kendi çektiğim video.nettekinde sorun yok lütfen yardım..
Az evvel denedim.
Kamerayı Açtım orta Tuşa saı tıkla
video ya gececek.kayda baslayın
sonra Dur deyin biraz bekleyin kaydetsin bu kadar

1)Bolt Browser la videoları izleyebiliorum fakat ses çıkmıyor bende
2)Bolt Browserla facebookdan video izlemek istediğimde flash player yükleyin yazısı çıkıyor =((
3)flash player yüklü değil sanırım bende,nasıl yükleyebilirim sorunsuz?
1)Mesajlarda Bolt Browser video ayarlarını kontrol edin anlattim.
2)facebook ta izlemedim deneyemedim
3)Flash player simdilik yüklenmiyor yabancı Nokia forumlarına soracağım

actkoala

Üye
webte arama seceneginde sadece bing mevcut google u eklemek istedim ama olmadi yapan varmi

delidolumutlu

Üye
Tuşlarında türkçe karakterleri göremedim, onları nasıl yazıyoruz ?

ibo_Star yardımların için çok teşekkürler. :oke:

ömerpekacar

Üye
ibo star konu 10000 e kadar gider gör bak .D

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
webte arama seceneginde sadece bing mevcut google u eklemek istedim ama olmadi yapan varmi

malesef

Tuşlarında türkçe karakterleri göremedim, onları nasıl yazıyoruz ?

Tabiki var her tuşta 2 harf var.
I nın Üstünde Ğ
O nun Üstünde Ü
K Ş
L i
, m nin yanındaki tuş Ç
@ sembolu boslugun Sağında
bu harfler Z nin altındaki işlev tuşuna basarak yazılır
L tek basıldığında işlev tuşu arkasından L tuşu İ yazar

ibo star konu 10000 e kadar gider gör bak .D
:D Gitsin Ben Hazırım Sıkılmam.
Her Soruya Mutlaka Cevap Tavsiyem var.var olacak.
Nokia c3 blogum Hazır +Facebook Sayfası hazırlanıyor.
Blogta mesela 13 Soru Cevap var 100 lerce kişi maille ulaştı Teşekkür etti

delidolumutlu

Üye

:D Gitsin Ben Hazırım Sıkılmam.
Her Soruya Mutlaka Cevap Tavsiyem var.var olacak.
Nokia c3 blogum Hazır +Facebook Sayfası hazırlanıyor.
Blogta mesela 13 Soru Cevap var 100 lerce kişi maille ulaştı Teşekkür etti

Böyle devam edersen nice rakamlara ulaşırsın inşallah :evet:

Benim bir sorum daha olacak, şarjı için ilk kullanımda 2,5 gün gitti demiştin. Şimdi nasıl, bu sürede artış var mı?

perrosamores

perrosamores

Üye
Merhaba. Merak ettiğim bir iki nokta var. Telefondan kulaklıkla müzik dinleme olayı nasıl? Sesi ne kadar yükselebiliyor? Kaliteli bir ses veriyor mu kulaklıktan bunları merak ediyorum teşekkür ederim.

lcax31

Üye
@ozelp

arkadaşım bolttan ses çıkmamasının sebebi senin tercihlerden seçtiğin şeyler. yani kendin oluşturdugun ayarladıgın profili yani sessiz genel vb.. ayarlarken uygulamada sesler ve diğer sesleri kapamışsın. bunlar açıkken ses sorunu olmayacaktır.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Benim bir sorum daha olacak, şarjı için ilk kullanımda 2,5 gün gitti demiştin. Şimdi nasıl, bu sürede artış var mı?
ilk Sarj 52 saat ikinci 46 saat Üçüncü 67 saat te bitti.
Wifi yuksek sesle muzik dinlemek
netten klip izlemek yuklemek sarji cabuk bitiriyor

Merhaba. Merak ettiğim bir iki nokta var. Telefondan kulaklıkla müzik dinleme olayı nasıl? Sesi ne kadar yükselebiliyor? Kaliteli bir ses veriyor mu kulaklıktan bunları merak ediyorum teşekkür ederim.
bence normal gümbür gümbür isteyenlere sarjlı ufak cep hoporleri tavsiye ediyorum.örnek resim ekledim.
Bu tür aksesuarlar hem sarjı daha fazla uzun ömürlü olur hem süper yüksek ses çıkar

perrosamores

perrosamores

Üye
ilk Sarj 52 saat ikinci 46 saat Üçüncü 67 saat te bitti.
Wifi yuksek sesle muzik dinlemek
netten klip izlemek yuklemek sarji cabuk bitiriyor

bence normal gümbür gümbür isteyenlere sarjlı ufak cep hoporleri tavsiye ediyorum.örnek resim ekledim.
Bu tür aksesuarlar hem sarjı daha fazla uzun ömürlü olur hem süper yüksek ses çıkar

peki teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

undead001

undead001

Üye
Ibo_star kardesım eline saglık guzel bıbaslık yapmıssın bnm ıkı sorunum var 1.ben getjardan c3 ıcın bolt ındırdım ama acma hatası verdı sen snn yukledigın boltu uplarmısın 2.nette gezerken tel donuyor ve reset atıyo kendıne bunlara bı cvp pls

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Ibo_star kardesım eline saglık guzel bıbaslık yapmıssın bnm ıkı sorunum var 1.ben getjardan c3 ıcın bolt ındırdım ama acma hatası verdı sen snn yukledigın boltu uplarmısın 2.nette gezerken tel donuyor ve reset atıyo kendıne bunlara bı cvp pls

suan 2 Haftalık Yıllık izindeyim.
Program melodi Duvar kagıdı yuklemeler dönüşte.
Tum iletişim cepten.
Bolt u kendi sitesinden yukledim

Boltbrowser.com dan dual signed version u yukledim sorunsuz kullanıyorum.
Normal internet için opera yeterli youtube a girmek video izlemek için bolt gerekkli

Telefonun kendi hafızası boş kalırsa Hızlanır.
Melodi Video Tema Alınan Dosyaları karta Tasiyin.
Tarayıcının Geçmişini silin

bütün

Üye
bende aldım ama hayal kırıklığına uğradım wlan güzel çekmiyor bide sanki bi sorun var daha önce e51 kullanıyordum wlan çok güzel çekiyordu inanki şu anda modemin yanındayım ama giremiyorum wlan bağlantı yapılmadı diyor kesin bi sorun var

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bende aldım ama hayal kırıklığına uğradım wlan güzel çekmiyor bide sanki bi sorun var daha önce e51 kullanıyordum wlan çok güzel çekiyordu inanki şu anda modemin yanındayım ama giremiyorum wlan bağlantı yapılmadı diyor kesin bi sorun var

bizim evde kablosuz var 3 oda ilerden baglandı.
Alışveriş merkezinde alt kattan üst kattaki şifresiz aga baglandı.yaklaşık 10 15 metreden 1 kademede olsa baglandı.
Mailler feysbuka baktim.
Sorun var dogru.modemin yanındayken bile kademede göstermedi ama 1 kademede iken 10 metreden baglanıyorsa bana yeterli

Modemin yanında baglanmadığını farkettim.ilerde bir guncelleme Çıkar umarım.
10 metreden 1 kademede iyi baglandı mailer feysbuk foruma bakabildim.
Daha evvel wifi li japon malı Toshiba klavyeli cep Bilgisayarım (G900) dan alt kattan üst kattaki sifresiz kablosuz aga baglanamamisti

undead001

undead001

Üye
suan 2 Haftalık Yıllık izindeyim.
Program melodi Duvar kagıdı yuklemeler dönüşte.
Tum iletişim cepten.
Bolt u kendi sitesinden yukledim

Boltbrowser.com dan dual signed version u yukledim sorunsuz kullanıyorum.
Normal internet için opera yeterli youtube a girmek video izlemek için bolt gerekkli

Telefonun kendi hafızası boş kalırsa Hızlanır.
Melodi Video Tema Alınan Dosyaları karta Tasiyin.
Tarayıcının Geçmişini silin
saol kardesım cok ısıme yaradı bu bılgıler

lcax31

Üye
ya ben telefonu düşürdümde telefonun yanları soyuldu ekrandada ufak çizikler var tamamen 0 ayarına getirmek için nereye vermem gerekli ? garanti veya normal bir telefoncu ? yada öyle birşey olmazmı ? olursa bu bana ne kadara mal olur ?

ömerpekacar

Üye
abi iyi güvenilir bi telefoncuya vericeksin ama onlar çin orjinali takarlar kvk ya götür istersen birebir orjinal takarlar . 70 50 100 lira arası paran gider ama

beyler şu anda telefon vodefone haric baska yerde satılıyormu satılıyorsa ne kadar nerede teşekkürler

Üst Alt