Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

ömerpekacar

Üye
telefonu büyük mağazalara geldimi

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağlam bir telefon mu kasa olarak?

uykusuz58

Üye
arkadaslar bende almayı dusunuyorum fakat bıraz bılenler yardım ederse sevınırım

320x240 ebatında olan bu tel s40 series oldugundan dosya yonetıcısı yok =( ve s40 telefonların genelı 240x320 oldugu ıcın bu telefona uyumlu java oyunlar ve tema bulmak neredeyse ımkansız gıbıme gelıyor bu telefonun ebatlarında 2 3 tane telefon arastırdım

E71
E72
E63 gibi ama genellikle S60 series oldugundan onlarda oynan oyunlar bu telefonda calısmıyor zannedıyorum =((

bu telefonu alacagım cok şık cok gsl fıyatıda E72 E71 gibisine nazaran cok uygun lakin boyle bi sorun war kafamda yardım edersenız sevınırım sımdıden cok tskler

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz uyelik gerekli
kurulunca uyeadı sifre yazan kutucuklar acilması gerekir
kullanıcı ad Sifre yi yazip altta Beni Hatirla yani otamatik giris kutucugunu da secin beklemeden baglansin.
Once Uygulamalardan Nimbuzz u kaldır.sonra
Nimbuzz un kendi sitesine gidip tekrar yukleyin nimbuzz.com veya get.nimbuzz.com

lcax31

Üye
saol deniym bir.

@uykusuz58

e63 oyunlarından olanlar var . ben yükledim çalışıyor şuanda 8-9 oyun . kendi içindede 2-3 tane oyunu var . 20 tane falanda uyumlu tema var .

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
@uykusuz58
Telefonun Kendi dosya yöneticisi var.ayrica java moby explorer isimli Super yönetici de var.gizli dosyaları görmek silmek icin.
Series 40 v6 yazılım javalarda sorun olmaz 320*240 ise.
Tema Simdilik 20 30 adet daha gelir.Telefon Piyasaya Cikali 2ay daha anca oldu Sabredelim

uykusuz58

Üye
cevap icin cok cok tskler arkadaslar yarın alıyorum telefonu =) cok cok saolun

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bekleriz Aramıza
Aslında Çok Guzel Projelerim var Bununla ilgili Yani Talep Meselesi
userbar
Sadece C3 ile ilgili Blog Link Bilgiler tema oyunlar

--------------- Ekleme ---------------

Bugün ilk Şarjım Bitti.
Kısaca Pazartesi Sabah 10:10 dan Çarşamba Öğle 12 ye kadar Herşeyi denedim.
Blututla Dosya Göndermek 3-5 tane
Wifi ile Baglanıp Youtube de Video izlemek 5 dakikalık
Wifi ile en az 15 kez kop bağlan net keyfi :-)
Resim çektim-video çektim.
Sesi Sona açıp müzik dinledim
Gprs/EDGE ile Her 3 satte nete baglanıp bu konuyu takip ettim.
Facebook-Maillere Baktım.
Nimbuzz ile çoklu sohbet ettim ve ilk şarjda nerdeyse 2.5 gün gitti iyi yani batarya olarak

Telefonu baya kişiselleştirdim
Sol Menu Tusuna Git menusu Saga ise Tarayıcı (Opera Mini) Sectim
Git menusune Bolt Browser-Blutut-Tercihler-Fotograflarım-Extra (Dosya Yöneticisi) Kisayollarını Sectim
Ana Ekranda Sağda 3 Kutucuk var.Akıllı Ekran Seçili ise
Orda En uste Kisa Yol Cubugu (Kamera-Video kaydet-Muzik-Radyo)
Orta Kutucuga Notlar-Alt Kutucuga ise Wifi secenegini Sectim

Az Evvel Kanald D reklamlarda Cihazı Gördüm Çok Hoş.
Dünya Genelinde bile Piyasaya Çıkalı 2 Ay Bile Olmamışken Türkiyede bile her yerde Yokken (Büyük Mağzalarda) Bende Var.
Facebook Ta C3 için Sayfa Açtım
Blogspot ta C3 için Blog Açtım
Başkası Açmasın Diye Maxicep ten Sosyal Gurub Kurdum
Herşey C3 için.Nokia C3 yaygınlaşması için
Ben Almak isterim oyun Bulunmazsa veya tema yok Yok sa denilmemesi için.
Gerekirse istek seklinde Ne Gerekiyorsa Program Oyun Hep Beraber Arastirip Linkleri Paylasiriz.
Umarim Bu Cihazi Merak Eden Kullanan 2-3 kişi yoktur yani Amac Daha Fazla Kişiye Ulaşmak.

ibo_Star tarafından 17.10.2010 (16:22:37) tarihinde açılmış bu konuya, 20.10.2010 (14:48:43) tarihinde son cevap gönderilmiş. Toplam Cevap: 27 - Gösterim: 298
Google Nokia C3 Arama Soucunda ilk 5 Teyiz Ne Güzel :oke:

lcax31

Üye
şuan telefona neler yükledin program olarak ? bende memnunum telefondan . nimbuzz u da halledersm daha iyi olucak. bulanlar oyun tema vb. beğendikleri şeyleri . programları paylaşırsa daha gzel olr

nimbuzz tam olarak nasıl ? üyelik aldm girdim. ordan kendi msnimizi açma tarzı biley yokmu ? yoksa milleti ordanmı eklicez anlatırmısın biraz ?

ömerpekacar

Üye
telefon piyasaya cıkalı 2 aymı oldu :D ne ankaradaki dev mağazalarda var telefoncularda sadece vodefone bayii de var onlarda kazık gibi geldi biraz telefonun fiyatının oturmasını bekliyorum arkadaslar. electro worlds media markt gibi yerlerde gören varsa yazsın

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz u kurduktan Sonra uye Girişi yapınca boş Ekran çıkar
Ayarlar Ordan Topluluklar ı seç
Sırayla Facebook Msn Yahoo Skype kaydını yap.
Yanl tek tek kullanıcı ad şifreni yaz.
Zaten parentez içinde kayıtlı yazacak doğru ayarladıysan bu kadar

@ömerpekacar
Dünya Genelinde 2 ay oldu.Türkiyeye Geleli 1 ay olmadı.
Bu bilgiyi verme sebebim Oyun Tema Az olması.yani 6 ay sonra bolca Tema Oyun Program olacak.
Fiyata Gelince 320 Sözleşmeli 360 peşin fiyatı.
General Mobile nin buna benzer 3 megapixel kameralı wifi li modeli bile 260 280 TL yani 250 veya 300 TL olmaz bence wifi siz teller o fiyata

delidolumutlu

Üye
Arkadaşlar vodafone'un yapmış olduğu kampanya mantıklı mı sizce? Telefonun piyasa fiyatı nedir tam olarak? Fiyat/Performans olarak nasıl? Henüz piyasaya tam olarak çıkmadığı için tereddüt ediyorum. Yanlış bir telefon seçimi midir, vodafonedan aceleyle alıp kazık mı yerim acaba düşüncesi var. :bilmm

Dip not: Kampanyanın yapmış olduğu tarifelerden birini kullanıyorum zaten. Fiyat olarak mantıklı kampanyaysa sadece 18lira vermek düşüyor bana. O yüzden de kaçırmak istemiyorum kampanyayı. :islik

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı 320 360 TL suan Genelde Vodafone de Satılıyor.
Zaten faturalıysanız fazladan 18 TL sorun olmaz
ben her ay yukleme yapiyordum kampanya için faturalı oldum.
4 ay her yöne 400 dakika 20 TL
sonrasında 250 dakika her yöne

Boni20

Üye
Selam ibo_Star ... Dün reklamlarını gördükten sonra C3'ün baya bi hoşuma gitti ... bende bu tarz klavyeli bi telefon istiyorum ,çok mesajlaştığım için. ne yalan söyleyeyim e72 vardı aklımda oldukça pahalı .
şimdi bununla karşılaştırınca devede kulak kalıyor.. sana sormak istediğim bir kaç soru olacak ..
benim için telefonun kamerası hiç önemli değil yani kamera olmasada olur .. sadece
-Wifi ile internette rahatça gezinebiliyor muyuz?
-Tuş takımı rahat mı , e72 deki gibi bombeli olup rahat basılıyor mu ?
- Ses çıkışı ( en önemlilerinden) nasıl? mıy mıy çalan bi telefon istemiyorum .. çünkü şuan Sony var bende gümbür gümbür çalmasına alışkınım :)
-Bu Telefonda Samsungdda olduğu gibi Tüm C3 lerle bedava msjlaşma meselesinden var mı onu çok merak ediyorum.. bana öyle gibi geldi çünkü orjinal nokia c3 reklamında
- ve son olarak MEnüde geçiş yaparken Hızı nasıl telefonun .. ben biraz yavaş gibi gördün Youtubetaki videolarında.. :/

aydınlatırcan çok sevinirim .. şimdiden hayırlı olsun sana .. aklıma yatarsa Pembesinden kapıcam bir tane :D

delidolumutlu

Üye
Boni20 çok güzel sorular sormuş. Ben de birçoğunu merak ediyordum. Bunlara ek olarak bir şey daha sormak istiyorum;

Wifi çekim gücü nasıl? Bir dizüstü bilgisayarla kıyasladığımızda buna eşdeğer midir yoksa epey fark var mı arada?

*Cevabın ve bu değerli konu başlığını açtığın için de çok teşekkürler. :oke:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
wifi Çekimi guzel youtube girip video izledim 5dakikalık.tek kademede gösterse bile gayet iyi hızlı Baglanıyor

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Tuşlar çıkıntılı yani bombeli e72 gibi

Wifi çekişi laptop kadar olmaz bence mesafe olarak yani.ama alış veriş merkezinde 1 kat yukardaki burger king ucretsiz agı bulup bağlandı

Wifi rahat menü ve geÇişler hızlı
ses orta kameranın yanında hoporlör var

Ucretsiz mesajlasma samsunglarda blutut chat programı ile mümkün buna yüklenebilir

delidolumutlu

Üye
Çok teşekkür ederim. Peki mesaj yazmak nasıl? Ben T9 kullanmaya alışkın biriyim, aynı hızda mesaj yazabilir miyim o tuşlarla da yoksa zorluyor mu?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
4 gün önce Açtığım bu konuya 450 kez bakılmış.
Google aramalada ilk 5te yiz.
Sadece bu konuda bana soru sormak için 5 yeni üye kaydolmuş

Çok teşekkür ederim. Peki mesaj yazmak nasıl? Ben T9 kullanmaya alışkın biriyim, aynı hızda mesaj yazabilir miyim o tuşlarla da yoksa zorluyor mu?
tabiki hatta bunda da T9 var :D

Üst Alt