Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Fox River

Fox River

Üye
Hepsiburada fiyatı 339 civarında ve 02,11,2010 tarihinde sitemizde satışta yazıyor... Muhtemelen grey olanlardandır...
ben vodafonedan alacağım... hem 250 dakika hem cihaz 38 tl çok çok çok iyi bir kampanya aferin vodafone... :))

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada fiyatı 339 civarında ve 02,11,2010 tarihinde sitemizde satışta yazıyor... Muhtemelen grey olanlardandır...
ben vodafonedan alacağım... hem 250 dakika hem cihaz 38 tl çok çok çok iyi bir kampanya aferin vodafone... :))

Bende bu denle aldım ilk 4 ay 250+150 yani 400 dakika her yöne.
Sonrası 38 TL ye 250 dakika Heryöne gayet super ilk ay vodofon a 5000 Sms ve 1 GB internet hediye

tlg-68

tlg-68

Üye
e63 ile c3 arasında sadece işletim sistemi mi? acaba hangisini önerirsiniz? yardımcı olun lütfen .(facebook msn ve mail için)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi

ömerpekacar

Üye
ibo star şu anda c3 ün satışını yapıldıgı bi mağaza varmı media markt teknosa electro world gibi?_

anemik

anemik

Üye
Saturn den alan war.Mesajlarda yazan vardı azcık karıştırın aynı sorularu cok soruyorsunuz ibo_Star'a.adam acıklamayı yaptı.
TELEFON 1 AY İÇİNDE ŞEHİR MERKEZLERİNE ULAŞIR ! Saturn , Media Markt gbi yerlere geldi diolar alanlar warmış.
320-360 arası fiyatlar.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo star şu anda c3 ün satışını yapıldıgı bi mağaza varmı media markt teknosa electro world gibi?_

Her mesajın numarası var.
Mesaj no 114 e bakın.
Dün Tam 4saat Ugrastım C3 Blogu için Orda Soru Cevaplar Sayfasında Sorulan Tum Sorular ve Cevaplar var

--------------- Ekleme ---------------

Forumda C3 yazılım Güncelleme ile ilgili Konu var.
1)Arkadaslar Bence Gereksiz.
2)Pek çok telefon Güncelleme ile Batarya Ömrü Uzasın diye wifi Çekişi Azaltılıyor.
3)Konuyu Açan Kişi de C3 varmı bilmiyoruz.
4)Konuyu açan kişi kendisi denedimi bilmiyoruz emin olamayız.
Yaklasıj 16 adet Kullanıcı var C3 kullanan Bilginize

drgelebek

Üye
hocam bende vodafone kampanyasından aldım cihazı gayet güzel fakat bi sorum var yapılandırma ayarları vodafone ve bunu silemiyorum nedenmi çünkü wifi ile bağlı olduğum halde bişey indirirken edge açıyor ordan indiriyor eh bu ay 1gb beleş fakat gelecek ay ne olacak bu durum wifi var edge den indiriyor ne ayak bu dostum

az önce vodafone internet sayfasından internet bağlantımı kökünden kapattım çözüm bulasıya kadar :/

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende vodafone kampanyasından aldım cihazı gayet güzel fakat bi sorum var yapılandırma ayarları vodafone ve bunu silemiyorum nedenmi çünkü wifi ile bağlı olduğum halde bişey indirirken edge açıyor ordan indiriyor eh bu ay 1gb beleş fakat gelecek ay ne olacak bu durum wifi var edge den indiriyor ne ayak bu dostum

az önce vodafone internet sayfasından internet bağlantımı kökünden kapattım çözüm bulasıya kadar :/

Ayarlar-Wifi-secenekler Gerektiğinde baglansın.
Ayarlar-paket veri-gerektiğinde baglansın secin ozaman sorar her baglanista hangisi diye bende Oyle

ömerpekacar

Üye
satılıyor.bi üstte yazdgm msjı oku.Nokia nın yerinde gördüm vardı telefon.bazı telefonculardada war ama KKTC den getirdiklernden garantisi olmuyor.Madem yurtdışına cıkıcan ordan al. 110 paund. 300tl fln civarı.git yurt dışından al en mantklsı madem oraya cıkıcan.50tl fln farkeder rhat.

ankara ankamall nokia shop a gittim yok diyor yaw:s

anemik

anemik

Üye
Hmm.Bi çok model getirmişler.E5 C3-01 C3 fln.sanırsam ordakine gelmedi kardeşim.Azcık bekle o zmn.Yada İstanbul / Bursa tanıdık varsa söle alıp göndersinler sana.Electro World , Saturn , wb. yerlerde satılıyor şu an.
ibo_Star kardeş karfursadan almış sanırsam orayada bak kardeşim.Sakın 350tl üstü para verme ama !! cok pahalı diolar bazı yerlerde.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.Bi çok model getirmişler.E5 C3-01 C3 fln.sanırsam ordakine gelmedi kardeşim.Azcık bekle o zmn.Yada İstanbul / Bursa tanıdık varsa söle alıp göndersinler sana.Electro World , Saturn , wb. yerlerde satılıyor şu an.
ibo_Star kardeş karfursadan almış sanırsam orayada bak kardeşim.Sakın 350tl üstü para verme ama !! cok pahalı diolar bazı yerlerde.
Bakın Vodofon Gerek Reklamda Gerekse Kendi Sitesinde diyorki Aralık 8 ine kadar Sadece Biz satacağız.
Daha c3 bile yokken ortalarda c3-01 veya E5 yasal Guvenilir degil.
Garanti var nasıl var. İmei kayıtlı ama bunlar Grey yani paralel ithhalata giriyor Bilginize ya bekleyin ya anlasmalı vodofon dan alın yada gidin Nakit veya Bonus/worldcard taksitle ama vodofon bayisinde alın.
Ben Karfursa Alışveriş merkezindeki Vodofon bayisinden sözleşmeli aldım 320 TL ye geldi

anemik

anemik

Üye
ama kardeşm burda Nokia bayilerinde bile var artık E5 ve C3. ayrıca adamlar bi sürü sattık diyolar.Kocaman KVK garantisi var.Çünkü Electro World , Saturn , Teknosa vb. mağazalarda garantisiz illegal ürün olması imkansız.ondan dedim yani kardeş.Vodafone o acıklamayı boşa yapmş bnce.
!!!! haklısın aslında çok iyi bi noktaya değindin.Aldıgınız ürünün Kutusundaki KVK ,Genpa vs.. şirketlerin Bandrollerine bakın.yada imei sini internetten yazın 2 dkka kontrol edin KVK yda herneyse şirketten. !!!

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
16/10/2010 da C3 Aldım.
17/10/2010 da Konuyu Actım.
Suan 133 mesaj
4910 Kez Okunmus
Baya Kapsamlı ve ayrıca
Sadece C3 e Ozel Blog var.
Sorulan Sorulmayan Hersey var.
Yeni alanlara Hayırlı Olsun

leon65

Üye
arkadaşlar video ilemek için bolt browsera ihtiyaç yok telefonumuzdan internet bölümünü açın orda web servisleri var en atta onu açın içerinsinde face,google,hürriyet,milliyet gibi siteler ekli olacak google tıklayın youtube açın yasak kalktığı için açılacak ve video izleyebileceksiniz ama bazı videolar izlenemiyor telif hakkından dolayı sanırım engelli ama türkçe klipleri ve videoları izleyebiliyoruz kolay gelsin :)

mkovali

Üye
Merhaba bende yeni c3 aldım. Bende bold browser i kurdum teşekkürler video izleyebiliyorum. Yalnız kendi çektiğim videoları ve telefonumda kayıtlı olan videoları izlerken yaklaşık 1 dakika sonra telefon kilitleniyor ve yeniden açıyor sonra kendini acil yardım teşekkürler..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bende yeni c3 aldım. Bende bold browser i kurdum teşekkürler video izleyebiliyorum. Yalnız kendi çektiğim videoları ve telefonumda kayıtlı olan videoları izlerken yaklaşık 1 dakika sonra telefon kilitleniyor ve yeniden açıyor sonra kendini acil yardım teşekkürler..

Hayırlı Olsun.Öncelikle 3 tavsiyem 1 Ricam Olacak.
Ricam Profil Bilgilerinizi duzenleyin C3 yapın veya Ekleyin.
1-4 veya 8 GB lık kart Alın Kullanın.bende Kingston marka 4 GB var.
2-Telefon Hafızasını Tasiyın.Muzik-Resim- Video-Alınan Dosyalar
3-Opera Bolt un Geçmişi ni yani History i Temizleyin.
Hızlanırsa Denedim Oldu diye yazın ;)

arkadaşlar video ilemek için bolt browsera ihtiyaç yok telefonumuzdan internet bölümünü açın orda web servisleri var en atta onu açın içerinsinde face,google,hürriyet,milliyet gibi siteler ekli olacak google tıklayın youtube açın yasak kalktığı için açılacak ve video izleyebileceksiniz ama bazı videolar izlenemiyor telif hakkından dolayı sanırım engelli ama türkçe klipleri ve videoları izleyebiliyoruz kolay gelsin :)
mademki youtube Yasal Açıldı Millet wifi li yer bulun
ister tam siteye opera ile baglanın
ister mobil youtube baglanın.
m.youtube.com

mkovali

Üye
2 gb lık hafıza kartım var ve telefonda değil verilerim. Yinede olmuyor...

tlg-68

tlg-68

Üye
bugun teknosaya sordum 45 gün sonra filan anca gelir dedi...biraz saçma geldi

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bugun teknosaya sordum 45 gün sonra filan anca gelir dedi...biraz saçma geldi

Gayet Normal
Vodofon sitesinde Aralık 8 e kadar Sadece vodofon Satacak deniliyor.
45 gun sonra 12 inci ayın 14 u demek mantıklı

2 gb lık hafıza kartım var ve telefonda değil verilerim. Yinede olmuyor...

ayın 16sında Aldım nerdeyse 2 hafta oldu.
Bende sorun yok.
4 GB lık kart kullanıyorum.
Telefonun kendi hafızasında Galeri de birşey yok.
Telefonda Ekstra diye program var daha doğrusu telefonun kendi hafızasına bakın.
Hafıza yeterii bos yer var 50 mb vb,, yine sorun varsa
bataryada sorun olabilir.
5800 veya 5230 tel varsa cevrenizde batarya yı değiştirin deneyin

Üst Alt