Hepsiburada fiyatı 339 civarında ve 02,11,2010 tarihinde sitemizde satışta yazıyor... Muhtemelen grey olanlardandır...
ben vodafonedan alacağım... hem 250 dakika hem cihaz 38 tl çok çok çok iyi bir kampanya aferin vodafone...)
e63 ile c3 arasında sadece işletim sistemi mi? acaba hangisini önerirsiniz? yardımcı olun lütfen .(facebook msn ve mail için)
ibo star şu anda c3 ün satışını yapıldıgı bi mağaza varmı media markt teknosa electro world gibi?_
hocam bende vodafone kampanyasından aldım cihazı gayet güzel fakat bi sorum var yapılandırma ayarları vodafone ve bunu silemiyorum nedenmi çünkü wifi ile bağlı olduğum halde bişey indirirken edge açıyor ordan indiriyor eh bu ay 1gb beleş fakat gelecek ay ne olacak bu durum wifi var edge den indiriyor ne ayak bu dostum
--------------- Ekleme ---------------
az önce vodafone internet sayfasından internet bağlantımı kökünden kapattım çözüm bulasıya kadar :/
satılıyor.bi üstte yazdgm msjı oku.Nokia nın yerinde gördüm vardı telefon.bazı telefonculardada war ama KKTC den getirdiklernden garantisi olmuyor.Madem yurtdışına cıkıcan ordan al. 110 paund. 300tl fln civarı.git yurt dışından al en mantklsı madem oraya cıkıcan.50tl fln farkeder rhat.

Bakın Vodofon Gerek Reklamda Gerekse Kendi Sitesinde diyorki Aralık 8 ine kadar Sadece Biz satacağız.Hmm.Bi çok model getirmişler.E5 C3-01 C3 fln.sanırsam ordakine gelmedi kardeşim.Azcık bekle o zmn.Yada İstanbul / Bursa tanıdık varsa söle alıp göndersinler sana.Electro World , Saturn , wb. yerlerde satılıyor şu an.
ibo_Star kardeş karfursadan almış sanırsam orayada bak kardeşim.Sakın 350tl üstü para verme ama !! cok pahalı diolar bazı yerlerde.

Merhaba bende yeni c3 aldım. Bende bold browser i kurdum teşekkürler video izleyebiliyorum. Yalnız kendi çektiğim videoları ve telefonumda kayıtlı olan videoları izlerken yaklaşık 1 dakika sonra telefon kilitleniyor ve yeniden açıyor sonra kendini acil yardım teşekkürler..
mademki youtube Yasal Açıldı Millet wifi li yer bulunarkadaşlar video ilemek için bolt browsera ihtiyaç yok telefonumuzdan internet bölümünü açın orda web servisleri var en atta onu açın içerinsinde face,google,hürriyet,milliyet gibi siteler ekli olacak google tıklayın youtube açın yasak kalktığı için açılacak ve video izleyebileceksiniz ama bazı videolar izlenemiyor telif hakkından dolayı sanırım engelli ama türkçe klipleri ve videoları izleyebiliyoruz kolay gelsin![]()
bugun teknosaya sordum 45 gün sonra filan anca gelir dedi...biraz saçma geldi
2 gb lık hafıza kartım var ve telefonda değil verilerim. Yinede olmuyor...