Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
abi teknolojix mağazası yok mu Ankara da?? teknolojix te vardı ben yalan olmasın 3 hafta önce görmüştüm :S

----------Eklendi @ 15:38:19 ---------- Yazıldı @ 15:31:40 ----------

pardon abi ya!! bursa Carrefour Sa ya Bimeks Teknoport açıldı.. yalan olmasın 3 hafta önce gördüm orda 701 i .. hatta kullandım bile orda azıcık.. Bimeks te var yani anliycan..

teknolojix varda bana bi şehir uzaklığında bimeksin tüm mağazalarını gezdim nerdeyse burda yok ve sitedede yer almıyor.C7 le aynı karıştıyosun galiba tüm şekilleri felan hep aynı daha piyasada değil telefon.

n000k

n000k

Üye
teknolojix varda bana bi şehir uzaklığında bimeksin tüm mağazalarını gezdim nerdeyse burda yok ve sitedede yer almıyor.C7 le aynı karıştıyosun galiba tüm şekilleri felan hep aynı daha piyasada değil telefon.
abi elime alıp kullandım diyorum sana.. içindeki yüklü sistemin belle olduğunu anlamıcak kadarda saf değilim hani!!! C7 nin ayrıca biraz küçüğü!! o kadarda biliyoruz.. lütfen yani!!!adam elinde olmasa 701 ne diye o zaman stand ta sergilesin.. ayrıca makette değildi.. basbaya kanlı canlı 701 di!!

----------Eklendi @ 20:45:18 ---------- Yazıldı @ 20:37:56 ----------

700 olabilirmiydi acaba?? :hmmm

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
abi elime alıp kullandım diyorum sana.. içindeki yüklü sistemin belle olduğunu anlamıcak kadarda saf değilim hani!!! C7 nin ayrıca biraz küçüğü!! o kadarda biliyoruz.. lütfen yani!!!adam elinde olmasa 701 ne diye o zaman stand ta sergilesin.. ayrıca makette değildi.. basbaya kanlı canlı 701 di!!

----------Eklendi @ 20:45:18 ---------- Yazıldı @ 20:37:56 ----------

700 olabilirmiydi acaba?? :hmmm

Allah Allah 500 603 ve 700 çıktı piyasaya ama bilmiyorum be kardeşim .

n000k

n000k

Üye
Allah Allah 500 603 ve 700 çıktı piyasaya ama bilmiyorum be kardeşim .
valla abi pek ilgilimi çekmediği için aklımda tutamadım ama inanki c7 değildi. çünkü bu ufaktı yani C7 ile hayatta karıştıramam. ama bak 700 ile karıştırıyo olabilirim :( kusura bakma abicim..

gel de inan

Üye
cepa, kentpark, ankamall gibi yerlerde mevcut.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
valla abi pek ilgilimi çekmediği için aklımda tutamadım ama inanki c7 değildi. çünkü bu ufaktı yani C7 ile hayatta karıştıramam. ama bak 700 ile karıştırıyo olabilirim :( kusura bakma abicim..

Kardeşim senin baktığın 700müş galiba c7 ile kasası aynı tıpkı 701in hatta çok azda olsa uzunluk var (:

----------Eklendi @ 00:14:38 ---------- Yazıldı @ 00:13:50 ----------

cepa, kentpark, ankamall gibi yerlerde mevcut.

Kardeş yer değil mağaza ismi versen birazdaha açsan ?

• Beğen
Tepkiler: n000k

gel de inan

Üye
Kardeşim senin baktığın 700müş galiba c7 ile kasası aynı tıpkı 701in hatta çok azda olsa uzunluk var (:

----------Eklendi @ 00:14:38 ---------- Yazıldı @ 00:13:50 ----------

Kardeş yer değil mağaza ismi versen birazdaha açsan ?

Darty(kentpark) , mediamarkt(kentpark), nokiashop (cepa, ankamall), electroworld (gordion/ümitköy) gibi. Daha da var da aklıma gelmedi gerisine de sen bakarsın.

SilentOne

SilentOne

Üye
direk gidin bir vodafone bayine gorun telefonu

Uqur5445

Üye
subatta belle gelecek ya peki 701 icın guncelleme olucakmı ozaman

Uqur5445

Üye
ne degişcek peki zaten belle

valent

valent

Üye
Ekranın renk doygunluğu amoled kadar iyimi peki?

n000k

n000k

Üye
ne degişcek peki zaten belle
adam yeni güncelleme yayınlacak işte..701 e sunacakları bellenin son halinin güncellemesi gelcek ve şuan annalı telefonlara bu son güncellemeli belleyi suncak.. ne deişmesini bekliyorsunki 701 de???

valent

valent

Üye
701 ede yeni widgetler falan gelecek işte sürüm yükselecek birkaç değişiklik o kadar

• Beğen
vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
şubata kadar nokia nın vodafone ile sözleşmesi var. şubata kadar vodafone dışından aldığınız yerler başınızı ağrıtır. kah garanti olsun kah bilmemne olsun. zaten o makineleri karşılıklı ithal diye biliyorum. Vodafone dan almam diyorsanız, sıkmayın canınızı az bekleyin. Şubata ne kaldı şurda :) şubat geçtikten sonra elinizi sallasanız 701 e çarpar.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
n8 den ne kadar farkı var peki

? Kamera dışında N8 ile kıyaslanamaz bile.Şuan uygulamaların gereksinimleri ve işletim sistemlerinden dolayı fark belli olmuyor.Fark 1 yıl içinde daha çok belli olucak.Bildiğim kadarıyla Nokia Carla güncellemesini N8 kesin alamıyacak ama 701 hakkında bilgi yok büyük ihtimalle alabilir çünkü gerekli şartlar var 1ghz 512ram v.s

• Beğen
vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
şubata kadar nokia nın vodafone ile sözleşmesi var. şubata kadar vodafone dışından aldığınız yerler başınızı ağrıtır. kah garanti olsun kah bilmemne olsun. zaten o makineleri karşılıklı ithal diye biliyorum. Vodafone dan almam diyorsanız, sıkmayın canınızı az bekleyin. Şubata ne kaldı şurda :) şubat geçtikten sonra elinizi sallasanız 701 e çarpar.

İnternet satışları sorun olurmu ?

Üst Alt