Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
701 kullanan arkadaslar Batarya Kaç gün gidiyor onu merak ediyorum ??

pRime.

pRime.

Üye
kardeş o telefonun tek albenisi ekran parlaklığıydı nokia 1300 mah batarya koyarak onuda öldürmüş nasıl olsa pil sorunu yaşayacaksın 100 200 daha koy sgs2 al.
Şahsi fikrimdir vede sgs2 bunu çok rahat 3e katlar.
sgs2 1500 tl'ye satılıyor 100-200 daha ekleyip alabileceğin bir telefon değil boş boş mesaj kasmayın burda.

Türe

Türe

Üye
eksı olarak flas destegının lıte olarak verılmesı ve otofokusun olmayısı dıyebıltız ama html5 destegı gelecegı ıcın flasın artık bır onemı yok ve otofokus ıstegı de kısıden kısıye degısır ;)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
otofokus pekde önemli değil benm için ama flas önemli

curse.

Üye

sgs2 1500 tl'ye satılıyor 100-200 daha ekleyip alabileceğin bir telefon değil boş boş mesaj kasmayın burda.

çok bilmiş burada mesaj kasan biri varsa oda sensin alda bak kaç tane 1200 1300 liraya sıfır telefon var.

Ve yine insanları yanlış yönlendiren sizlersiniz nokia her zamanki gibi pazarlama harikası bi telefon üretmiş kamera var lens yok ekran var batarya yok x var y yok at gözlüklerini bi atalım artık burda insanlar telefon almak için sizlere soru soruyor sizler nokia fanlığı yapıyorsunuz

cep-telefonu.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-s2_Cep-Telefonu-Cihazlar_W0QQkatZZtcQQklmZZsamsung%2Bgalaxy%2Bs2QQsraZZhpa

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
dostum batarya ile 12 - 13 saat arası telefon görüşmeleri yapılabiliyor.

Sürekli olarak oyun + internet + müzik (özellikle müzik hiç kapanmıyor) 1,5 2 gün dayanıyor bana. bana dayanıyorsa eğer seni haydi haydi tatmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: salihk
vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun her şeyi mükemmel ya :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Ben C7 den bir telefona geçecek olsam tercihim bundan sonra asla symbian alakalı bir cihaz olmayacak yani nasıl desem Nokia 701 ve altı hiç bir telefon istemiyorum.telefonumdan gayet de memnunum ama gözümün dışarda olduğu tek telefon var o da NOKİA N9...yakında cihazı elimden çıkartacak olursam mutlaka N9 alacam nokianın beni cezbeden tek cihazı şu ana kadar...ama dediğim gibi telefonumu seviyorum N9 modeli dışında gözüm hiç dışarda olmadı...

pRime.

pRime.

Üye
çok bilmiş burada mesaj kasan biri varsa oda sensin alda bak kaç tane 1200 1300 liraya sıfır telefon var.

Ve yine insanları yanlış yönlendiren sizlersiniz nokia her zamanki gibi pazarlama harikası bi telefon üretmiş kamera var lens yok ekran var batarya yok x var y yok at gözlüklerini bi atalım artık burda insanlar telefon almak için sizlere soru soruyor sizler nokia fanlığı yapıyorsunuz

cep-telefonu.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-s2_Cep-Telefonu-Cihazlar_W0QQkatZZtcQQklmZZsamsung%2Bgalaxy%2Bs2QQsraZZhpa

O bataryayla 2-3 gün rahat kullanılan bir telefon 701 bu bir. :zuhaha: bana elden satılan telefonun ilanını gösterip burda rezil etme istersen kendini bu iki. :zuhaha: Aynı şekilde çok daha uygun fiyatlara 701 gösteririm rezil olursun. :oke: O kamera otofokus olmamasına rağmen o nokta lensli android saçmalarından iyi çekiyor bu da üç. Şimdi elini klavyenden çek ve yavaştan yaylan buradan. :oke:

----------Eklendi @ 03:54:00 ---------- Yazıldı @ 03:51:30 ----------

Hala anlayamadılar symbian'ın az batarya tüketen bir sistem olduğunu.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Lenneth

Üye

O bataryayla 2-3 gün rahat kullanılan bir telefon 701 bu bir. :zuhaha: bana elden satılan telefonun ilanını gösterip burda rezil etme istersen kendini bu iki. :zuhaha: Aynı şekilde çok daha uygun fiyatlara 701 gösteririm rezil olursun. :oke: O kamera otofokus olmamasına rağmen o nokta lensli android saçmalarından iyi çekiyor bu da üç. Şimdi elini klavyenden çek ve yavaştan yaylan buradan. :oke:

----------Eklendi @ 03:54:00 ---------- Yazıldı @ 03:51:30 ----------

Hala anlayamadılar symbian'ın az batarya tüketen bir sistem olduğunu.

Sirf Nokia yapiyor diye AF'siz kameralarida savunmaya basladin ya ne diyeyim sana Serdar :zuhaha:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Telefonun her şeyi mükemmel ya :D

Helal olsun size ya :D

Gittiniz 1100 liraya alabileceğin en iyi telefon diye kendinizi kandırıyorsunuz.800 liraya satılan SE Xperia Neo V bile onu çok rahat geride bırakıyor.Symbian olmasıda ayrı şey tabi :kop:2011deki Symbian kullanımı %1 Android ise %25.Bukadar insan kötü işletim sistemi seçmiyor umarım ? Parasını haketmeyen berbat bir cihazdır.

pRime.

pRime.

Üye
Sirf Nokia yapiyor diye AF'siz kameralarida savunmaya basladin ya ne diyeyim sana Serdar :zuhaha:

bu sana yeter sanırım :oke:

----------Eklendi @ 10:53:50 ---------- Yazıldı @ 10:53:05 ----------

ForeverAlone";4165527][COLOR="Red' Alıntı:

Helal olsun size ya :D

Gittiniz 1100 liraya alabileceğin en iyi telefon diye kendinizi kandırıyorsunuz.800 liraya satılan SE Xperia Neo V bile onu çok rahat geride bırakıyor.Symbian olmasıda ayrı şey tabi :kop:2011deki Symbian kullanımı %1 Android ise %25.Bukadar insan kötü işletim sistemi seçmiyor umarım ? Parasını haketmeyen berbat bir cihazdır.

o kullanım artışı arkadaşım kullanım oranı değil.
[/COLOR]

Lenneth

Üye

bu sana yeter sanırım :oke:

----------Eklendi @ 10:53:50 ---------- Yazıldı @ 10:53:05 ----------

o kullanım artışı arkadaşım kullanım oranı değil.

İncredible S in cektigi fotograf keskinken 701 inkinde blur var yani bulanik :zuhaha:

Del Rey

Del Rey

Üye
8 MP e göre bilgisayarda istenen sonucu vermiyor bazen. Bir de tarayıcısında en fazla 6 sekme açabildim. Bunun dışında harika :)

----------Eklendi @ 13:49:30 ---------- Yazıldı @ 13:45:04 ----------

İncredible S in cektigi fotograf keskinken 701 inkinde blur var yani bulanik :zuhaha:

Çok iyi fotoğraf çeksin istiyorsan Nokia N8 al. Çok hızlı fotoğraf çeksin istiyorsan Nokia N9 al. Kamera pek önemli değil diyorsan 701 veya Lumia al. Yakında 803 geldiğinde görüşürüz...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız yorum yapmayınız. Arkadaş 701'i sormuş.

Üst Alt