sgs2 1500 tl'ye satılıyor 100-200 daha ekleyip alabileceğin bir telefon değil boş boş mesaj kasmayın burda.kardeş o telefonun tek albenisi ekran parlaklığıydı nokia 1300 mah batarya koyarak onuda öldürmüş nasıl olsa pil sorunu yaşayacaksın 100 200 daha koy sgs2 al.
Şahsi fikrimdir vede sgs2 bunu çok rahat 3e katlar.
sgs2 1500 tl'ye satılıyor 100-200 daha ekleyip alabileceğin bir telefon değil boş boş mesaj kasmayın burda.
otofokus pekde önemli değil benm için ama flas önemli

flaş desteği biraz az ama idare eder sanırım seni![]()

Evet kardeşim yeter bana sanıyorum![]()

sgs2 1500 tl'ye satılıyor 100-200 daha ekleyip alabileceğin bir telefon değil boş boş mesaj kasmayın burda.

çok bilmiş burada mesaj kasan biri varsa oda sensin alda bak kaç tane 1200 1300 liraya sıfır telefon var.
Ve yine insanları yanlış yönlendiren sizlersiniz nokia her zamanki gibi pazarlama harikası bi telefon üretmiş kamera var lens yok ekran var batarya yok x var y yok at gözlüklerini bi atalım artık burda insanlar telefon almak için sizlere soru soruyor sizler nokia fanlığı yapıyorsunuz
cep-telefonu.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-s2_Cep-Telefonu-Cihazlar_W0QQkatZZtcQQklmZZsamsung%2Bgalaxy%2Bs2QQsraZZhpa
bana elden satılan telefonun ilanını gösterip burda rezil etme istersen kendini bu iki.
Aynı şekilde çok daha uygun fiyatlara 701 gösteririm rezil olursun.
O kamera otofokus olmamasına rağmen o nokta lensli android saçmalarından iyi çekiyor bu da üç. Şimdi elini klavyenden çek ve yavaştan yaylan buradan. 
O bataryayla 2-3 gün rahat kullanılan bir telefon 701 bu bir.bana elden satılan telefonun ilanını gösterip burda rezil etme istersen kendini bu iki.
Aynı şekilde çok daha uygun fiyatlara 701 gösteririm rezil olursun.
O kamera otofokus olmamasına rağmen o nokta lensli android saçmalarından iyi çekiyor bu da üç. Şimdi elini klavyenden çek ve yavaştan yaylan buradan.
----------Eklendi @ 03:54:00 ---------- Yazıldı @ 03:51:30 ----------
Hala anlayamadılar symbian'ın az batarya tüketen bir sistem olduğunu.

Telefonun her şeyi mükemmel ya![]()

2011deki Symbian kullanımı %1 Android ise %25.Bukadar insan kötü işletim sistemi seçmiyor umarım ? Parasını haketmeyen berbat bir cihazdır.Sirf Nokia yapiyor diye AF'siz kameralarida savunmaya basladin ya ne diyeyim sana Serdar![]()

ForeverAlone";4165527][COLOR="Red' Alıntı:
Helal olsun size ya
Gittiniz 1100 liraya alabileceğin en iyi telefon diye kendinizi kandırıyorsunuz.800 liraya satılan SE Xperia Neo V bile onu çok rahat geride bırakıyor.Symbian olmasıda ayrı şey tabi2011deki Symbian kullanımı %1 Android ise %25.Bukadar insan kötü işletim sistemi seçmiyor umarım ? Parasını haketmeyen berbat bir cihazdır.
bu sana yeter sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 10:53:50 ---------- Yazıldı @ 10:53:05 ----------
o kullanım artışı arkadaşım kullanım oranı değil.

İncredible S in cektigi fotograf keskinken 701 inkinde blur var yani bulanik![]()
İncredible S in cektigi fotograf keskinken 701 inkinde blur var yani bulanik![]()