Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Konuyla alakasız yorum yapmayınız. Arkadaş 701'i sormuş.
gelde bu konunun içine dalan fandroitçilere söyle bunu Sens ustam.. adamlar gelip kışkırtma yapıyorlar velvele yapıyorlar sonra kendi bölümümüzde bizi şikayet edip uyarı aldıttırıyorlar.. varmı böyle bi saçmalık acaba?? kaç tane symbian kullanan seven bir kişi gidipte androit bölümünde cazgırcılık yapmış??? ama nedense uyarı alan biziz :( bazı adminler ayrımcılık yaptı bir konu içerisinde.. saolsunlar :(adam 701 soruyor 3 tane çapulcu androit gelmiş yok bu öyleymiş yok bu böyleymiş ayıp yaa!!

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
gelde bu konunun içine dalan fandroitçilere söyle bunu Sens ustam.. adamlar gelip kışkırtma yapıyorlar velvele yapıyorlar sonra kendi bölümümüzde bizi şikayet edip uyarı aldıttırıyorlar.. varmı böyle bi saçmalık acaba?? kaç tane symbian kullanan seven bir kişi gidipte androit bölümünde cazgırcılık yapmış??? ama nedense uyarı alan biziz :( bazı adminler ayrımcılık yaptı bir konu içerisinde.. saolsunlar :(adam 701 soruyor 3 tane çapulcu androit gelmiş yok bu öyleymiş yok bu böyleymiş ayıp yaa!!

Üstad salla çıkar hep bunlar aradan.

• Beğen
Tepkiler: n000k
mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Ben hayatımda hep nokiayı savunmuşumdur da ama yapmayın dostlar artık verilmez 1100 nokianın belle işletim sistemini kullandığı bir telefonuna istediği işlemciyi koysun android dururken hangi yapımcı belle için üst düzey ve çok mikterda uygulama yapacakki işlemcisini kullanabilsin.Nokia almak istiyordur bişey diyemem ama androidin daha iyi olduğunuda kabullenmek lazım artık.Klasik bi tabir vardır asla nokiadan şaşmam diye öyle biriysen hayırlı olsun arkadaşım telefonun güle güle kullan ama bence biraz daha düşün git teknosaya media marka falan karşılaştır o fiyattaki tellerle .

serinaga

serinaga

Üye
Bir nokia shop'ta karıştırdım 701'i, ne yalan söyliyim C7 kullanıyorum ve Belle yükledim, işlemcisi dışında bir fark yok ama hız konusunda C7'den çok bir farkı yok ama ben zaten C7'mi çok seviyorum ve tavsiye ederim 701'i ...

n000k

n000k

Üye
Ben hayatımda hep nokiayı savunmuşumdur da ama yapmayın dostlar artık verilmez 1100 nokianın belle işletim sistemini kullandığı bir telefonuna istediği işlemciyi koysun android dururken hangi yapımcı belle için üst düzey ve çok mikterda uygulama yapacakki işlemcisini kullanabilsin.Nokia almak istiyordur bişey diyemem ama androidin daha iyi olduğunuda kabullenmek lazım artık.Klasik bi tabir vardır asla nokiadan şaşmam diye öyle biriysen hayırlı olsun arkadaşım telefonun güle güle kullan ama bence biraz daha düşün git teknosaya media marka falan karşılaştır o fiyattaki tellerle .
burda nokia yı savunmuyoruz.. adam 701 sormuş. niye onun zevkine karışıyorsunuzki? yok o iyi değil bak bu daha iyi!! ama sen kendi fikrini zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun.. Allah aşkına android sadece tonlarca uygulama ile iyi kabul edin bunu!! başkada hiçbirşey yok..hepsi reklam kokan uygulama!! IOS için birşey demem ama.. android ios tan çalıyor kopyalıyor.. bu kadar basit.. artık arkadaşa şu iyi bu iyi öneri yapmayın.. hangini alayım diye sormuyor. 701 i soruyor!!!

• Beğen
Tepkiler: iatis
mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
burda nokia yı savunmuyoruz.. adam 701 sormuş. niye onun zevkine karışıyorsunuzki? yok o iyi değil bak bu daha iyi!! ama sen kendi fikrini zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun.. Allah aşkına android sadece tonlarca uygulama ile iyi kabul edin bunu!! başkada hiçbirşey yok..hepsi reklam kokan uygulama!! IOS için birşey demem ama.. android ios tan çalıyor kopyalıyor.. bu kadar basit.. artık arkadaşa şu iyi bu iyi öneri yapmayın.. hangini alayım diye sormuyor. 701 i soruyor!!!

Peki bende arkadaşa c6 ddan bi farkı olmayacağını söyleyeyim o zaman belle ye istersen 1.5 ghz çift çekirdek işlemci koy c6 dan pek bi farkı olmaz dostum boşuna satma telefonunu.Belle nin kullandığı işlemci neki sanki

joe_cenk

joe_cenk

Üye
curse arkadaımız doldur boşlat bilgilerle yorum yapma lütfen samsungun bataryası yarım gün bile gitmiyor

----------Eklendi @ 18:54:38 ---------- Yazıldı @ 18:51:13 ----------

Aynen katılıyorum benim fikrime göre adamlar androite geçmekte pişman olmuşlar pahalı alıp telefonu ucuza satmak istemiyorlar kendilerini avutmak içinde sağa sola musallat oluyorlar destekçileri olsun diye

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Peki bende arkadaşa c6 ddan bi farkı olmayacağını söyleyeyim o zaman belle ye istersen 1.5 ghz çift çekirdek işlemci koy c6 dan pek bi farkı olmaz dostum boşuna satma telefonunu.Belle nin kullandığı işlemci neki sanki
yaa arkadaş belle zaten tek çekirdek 1 ghz ile o senin dediğin çift çekirdeği yakalıyo ayrıca powerdan da tasaruf yapıyor < şarj kastım> sen kalkmışsın bunu ona koysak şunu ona koysak diyorsun.. aç youtube karşılaştırma videolarını izle ben sana daha ne diyeyim yaa!! eğer bana şarjı dayanmıcaksa yüklediğim prolarla telime binlerce virus bulaşıcaksa napayım 1.5 ghz çiftçekirdekli işlemciye sahip teli???? tam arkadaşa baaaaaak benim tel 1.5 ghz çift çekirdekli nasıl hızlı bak diye gösterirken dicemki aman fazla kurcalama ŞARJ DAYANMIYOR birazdan manita arıcak tel kapanmasın mı diyeyim???? iyi hoş androit teller çıtayı yükseltiyor ama o sistemi kullanmaya bi gücü arttıramıyorlar!!!

----------Eklendi @ 22:52:02 ---------- Yazıldı @ 22:50:04 ----------

curse arkadaımız doldur boşlat bilgilerle yorum yapma lütfen samsungun bataryası yarım gün bile gitmiyor

----------Eklendi @ 18:54:38 ---------- Yazıldı @ 18:51:13 ----------

Aynen katılıyorum benim fikrime göre adamlar androite geçmekte pişman olmuşlar pahalı alıp telefonu ucuza satmak istemiyorlar kendilerini avutmak içinde sağa sola musallat oluyorlar destekçileri olsun diye
8 yaş androit fanları toplarlar anca!!
kimse kalkıpta androiti övmesin bana kardeşim iostan kopya bi sistem yapmışlar bide onu işletmeye güç yaratamıyorlar.. napayım her gün şarja takıcağım teli ben???

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Ya şey yanlış anladın ben c6 satıp 701 alma demek için öyle demiştim ama sen yanlış anlamışsın özür dilerim .Arada bi gpu farkı var oda bellede pek belli olmaz demek istedim

joe_cenk

joe_cenk

Üye
701 kullanan arkadaslar Batarya Kaç gün gidiyor onu merak ediyorum ??

Walla rahat 2 gün gidiyor fazla kurcalamasan aramalarla geçirsen sadece 3 günü bulur. kullanmayan arkadaşlarda bilip bilmeden cevap vermesin lütfen alacak olanlarında kafasını karıştırmayın. Arkadaş Telefonun iyisi ve kötüsünü soruyor bazı bu gruba dahil olmayan (android) kafadan konuşmasın lütfen

• Beğen
XER01

XER01

Üye
yaa arkadaş belle zaten tek çekirdek 1 ghz ile o senin dediğin çift çekirdeği yakalıyo ayrıca powerdan da tasaruf yapıyor < şarj kastım> sen kalkmışsın bunu ona koysak şunu ona koysak diyorsun.. aç youtube karşılaştırma videolarını izle ben sana daha ne diyeyim yaa!! eğer bana şarjı dayanmıcaksa yüklediğim prolarla telime binlerce virus bulaşıcaksa napayım 1.5 ghz çiftçekirdekli işlemciye sahip teli???? tam arkadaşa baaaaaak benim tel 1.5 ghz çift çekirdekli nasıl hızlı bak diye gösterirken dicemki aman fazla kurcalama ŞARJ DAYANMIYOR birazdan manita arıcak tel kapanmasın mı diyeyim???? iyi hoş androit teller çıtayı yükseltiyor ama o sistemi kullanmaya bi gücü arttıramıyorlar!!!

----------Eklendi @ 22:52:02 ---------- Yazıldı @ 22:50:04 ----------

8 yaş androit fanları toplarlar anca!!
kimse kalkıpta androiti övmesin bana kardeşim iostan kopya bi sistem yapmışlar bide onu işletmeye güç yaratamıyorlar.. napayım her gün şarja takıcağım teli ben???

iOstan nesi kopya ? Widgetli ev ekranlari mi kopya, kisilestirilebilir arayuzu mu kopya ?

Te Allahim Symbian Belle ye bakiyoruz drop menusu , arayuzu bastan asagi Android den kopya..

Allahim sen su Nokiacilara biraz akil fikir ver.

n000k

n000k

Üye
iOstan nesi kopya ? Widgetli ev ekranlari mi kopya, kisilestirilebilir arayuzu mu kopya ?

Te Allahim Symbian Belle ye bakiyoruz drop menusu , arayuzu bastan asagi Android den kopya..

Allahim sen su Nokiacilara biraz akil fikir ver.
bana kalkıpta görüntüsünü savunma istersen androidin kendi orjinal apps lerini söyle bakalım?? symbian da dahil android te programları ios tan kopya ediyorlar .. çünkü şuan ios a yazılıyor programlar.. ama şu varki siz kabul etmiyorsunuz.. programları kopya edip telde çalıştırırken şarj tüketiyorsunuz.. bir kere işletim sisteminiz AÇ!!!! enerji dayanmıyor!! kendi eksiklerinizi kabul etmeden , kalkıp gelip burda symbian ı yermeyin lütfen.. hoşunuza gitmiyorsa symbian, hemen lafa dalmayın.. kaç symbiancı sizin açtığınız konulara hemen dalıp araya girmiştir.. bir tek androit severler yapıyor bunu.. size sormuyoruzki , biz kendi aramızda burda konuşuyoruz. siz gelip laf atıyorsunuz. biz cevap verincede işi arsızlağa vurup forum benim istediğim yere yazarım diyorsunuz. lütfen bi gidin yaa!! konu Nokia 701 ile alakalı. Androit bi işletim sistemine sahip bi telefon hakkında değil. o yüzden sizin fikirleriniz gerekmiyor!!! iyi günler..

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

gel de inan

Üye
sen çok fazla x6 kullanmışsın.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun piyasa çıkış tarihi bellimidir.?

n000k

n000k

Üye
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Çıkalı 1 aydan fazla oldu telefon nokianın enlerinden fakat c7 den sonra nokia almam .

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
tel zaten çıktı piyasaya abi.. teknolojix te var. vodafone satıyorr. nokia shoplarda satıyor.. çıkalı nerdeyse 1 ay oldu abi!!
Kardeşim oralarda olduğunu biliyorum ama normal bi satıcıda hala yok yani telefon piyasaya çıksa fiyatı azda olsa düşecek.

n000k

n000k

Üye
Kardeşim oralarda olduğunu biliyorum ama normal bi satıcıda hala yok yani telefon piyasaya çıksa fiyatı azda olsa düşecek.
normal bir satıcı derken kimlerden bahsediyorsun k?? ve nasıl düşücek fiyatı?? şimdiye kadar hiç düştüğünü görmedim.. düşsede 50 lira.. almak istiyorsan, değermi beklemeye??

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
normal bir satıcı derken kimlerden bahsediyorsun k?? ve nasıl düşücek fiyatı?? şimdiye kadar hiç düştüğünü görmedim.. düşsede 50 lira.. almak istiyorsan, değermi beklemeye??

Kardeşim sen yanlış anladın normal bi telefon satıcısına gittiğin zamn yok diyolar sadece belli yerlerde var nokia shop vodafone gibi haa bide net satışı var ama oda italat ürünü onlarada güvenilmiyor.Mesela telefon teknona vatan pc bimeks gibi yerlerde yok onu anlatmaya çalıştım gözüm (:

n000k

n000k

Üye
Kardeşim sen yanlış anladın normal bi telefon satıcısına gittiğin zamn yok diyolar sadece belli yerlerde var nokia shop vodafone gibi haa bide net satışı var ama oda italat ürünü onlarada güvenilmiyor.Mesela telefon teknona vatan pc bimeks gibi yerlerde yok onu anlatmaya çalıştım gözüm (:
abi teknolojix mağazası yok mu Ankara da?? teknolojix te vardı ben yalan olmasın 3 hafta önce görmüştüm :S

----------Eklendi @ 15:38:19 ---------- Yazıldı @ 15:31:40 ----------

pardon abi ya!! bursa Carrefour Sa ya Bimeks Teknoport açıldı.. yalan olmasın 3 hafta önce gördüm orda 701 i .. hatta kullandım bile orda azıcık.. Bimeks te var yani anliycan..

Üst Alt