0sıfırcı
Üye
Batarya bl5ctTakas olarak elimde bir sürü şey var verebileceğim.
Nokia c6-01 bataryası
Batarya bl5ctTakas olarak elimde bir sürü şey var verebileceğim.
Sonra bataryayı adama geri parayla satacan değil mi yarı fiyatınaBatarya bl5ct
Nokia c6-01 bataryası
YoooSonra bataryayı adama geri parayla satacan değil mi yarı fiyatına![]()
Ulen telefonu batarya ile takas ettinyaYooo
Kullanıcam evde boş boş duruyor
C6 telefonum
Tcl bozulursa c6 ile devam edicem n8 in sim kart yeri bozuk
Ben daha sana ne diyeyim diyon di mi.Ulen telefonu batarya ile takas ettinya
Bataryayı da yarı fiyata sat geri nede olsa el değiştirdi, 20 liraya ciklet alırsın iş tamam.Ben daha sana ne diyeyim diyon di mi.
Mesaj birleştirildi:
Fedakâr 🦃
Yok o kadar da değilBataryayında yarı fiyata sat geri nede olsa el değiştirdi, 20 liraya ciklet alırsın iş tamam.
Sat da kurtulsun şu forum.Yok o kadar da değil
Çocuk oyuncağı alıp satmıyoruz sonuçta di mi yani
Direkt evine ptt ile yollarımVe internet üzerinden aşırı riskli ve uğraştırıcı.
N8 i kaça verirsinBen daha sana ne diyeyim diyon di mi.
Mesaj birleştirildi:
Fedakâr 🦃
Mesaj birleştirildi:
Nokıa x2-02 için de batarya alsaydım
İyi olurdu bi de şarj aleti yok ya çok para en iyisi telefonu takas etmek
Ben yapınca dolabima diziyorum. Çalışanı kullanıyorum.Ben anlamıyorum bozuk telefonlara neden boşu boşuna para verip tamir etmeye çalışıyorsunuz ki. Tamir ettikten sonra ne kadara satacaksın? 50 lira bile vermez kimse bu telefonlara.
999.99tlN8 i kaça verirsin
Yıllar önce 150 liraya almıştım bozulunca attım çöpe. 50 lira bile etmez. Hoparloru patlak mi? Usb girişi çalışıyor mu? Herhangi bir yerinde bir deforme var mı?999.99tl
Gayette güzel iş.Ben anlamıyorum bozuk telefonlara neden boşu boşuna para verip tamir etmeye çalışıyorsunuz ki. Tamir ettikten sonra ne kadara satacaksın? 50 lira bile vermez kimse bu telefonlara.
Sim kart yeri bozukYıllar önce 150 liraya almıştım bozulunca attım çöpe. 50 lira bile etmez. Hoparloru patlak mi? Usb girişi çalışıyor mu? Herhangi bir yerinde bir deforme var mı?
Uğraşmaya bile değmez.Gayette güzel iş.
İnternette bu tip cihazlar çok satılıyor.
Aralarından 20 tlye bi tane Samsung Galaxy Trend Lite Duos aldım imei falanda kayitli sorunsuz cihaz tek sorunu sarj almıyor. Yanında iki bataryada var. İnternette 300 tlye koyarim diger telefonlarıda tamir edip ilana koyarim iyi kar çıkar bu işten.
Sende bulsan 20 tlye telefon satan adam dayanamaz alırsın illaki ya.
1000 lira fiyat söylediğin telefonda sim kart yeri bozuk. Kimse bu parayı vermez.Sim kart yeri bozuk
Onun dışında hiçbir problemi yok
Ekmeğine taş mı koyuyoruz anlamadım ki niye bu kadar içine dert olduUğraşmaya bile değmez.
Mesaj birleştirildi:
1000 lira fiyat söylediğin telefonda sim kart yeri bozuk. Kimse bu parayı vermez.
Antikayı kaç kişi satıyorsunuzEkmeğine taş mı koyuyoruz
Alan mı var istediğimiz fiyattan koyarizAntikayı kaç kişi satıyorsunuz
100 den 1000 liraya çıkmak serbest piyasa ekonomisi mi![]()
Ortakmısın lan hitoya 🦃Alan mı var istediğimiz fiyattan koyariz