Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?
Selamlar

Arkadaşlar yeni bir telefon alacam Nokia 701 ve bunun genel yaşanan sorunları +ları nelerdir kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
++++

pRime.

pRime.

Üye
701'in henüz genel bir sorunu ortaya çıkmadı. bir ara asphalt 6 bazı telefonlarda çalışmıyordu ama o da oyunun güncellenmesiyle düzeltildi. telefon yeni sayılır daha. artısı çok ama o konuda emin olabilirsin.

qsaw

qsaw

Üye
yeni gelen bir telefon eğer seçiminiz belle ise şu anda en iyi telefonu sayılır

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Teşşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Tereddüt bile etme dostum:) Allllllllllllll

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben memnunum ekranın parlaklığı mükemmel.Hızı'da öyle tavsiye ederim.

rafet383838

rafet383838

Üye
alanlara hayırlı olsun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Özelliklerine göre diğer telefonlarla karşılaştırıldığında hem ucuz hem de çok yeni bir telefon. Bol artısı var. Eksileri olsa bile başını ağrıtmaz. 701 kullanan biri cevaplarsa çok daha makbule geçer. Benim alacağım telefondur ;)

hacker_236

Üye
bencede harika telefon.. bende 700 var ama 701 den haberim yoktu onu alabilirdim yoksa.. bence almalısın sorun çıksada nokia artık belleye önem vereceği için sorunlara kısa süreden çözüm bulacaklardır

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten almayı düşünüyordum ama garantide sorun olur dediler bende vazgectim.Vodafoneden alcam ama genelde 1100 lira diyolar forum vodafoneden 900 liraya alan var her gün nerdeyse 2 vodafone bayisine soruyorum ama herkez 1100 lira diyo.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Nokia kullanıcılarnıa şiddetle tavsiye ederim alın kullanın pişman olmazsınız her yönüyle mükemmel bir telefon tabş benim görüşüm kullandığım için :)

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
3-4 gündür kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim. Pişman olmazsın. Telefonun ilerisini düşünecek olursan bir yazılım cennetinde bulursun kendini. N8 den kat be kat güzel bir dokunmatiği var.

- istiyorsan illa, al sana eksi

/ HDMi çıkışı yok
/ Carl Zeiss lens yok
/ AutoFocus yok

peki eksikliği sorun çıkartıyor mu? Hiçte bile.. :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Nokia kullanıcılarnıa şiddetle tavsiye ederim alın kullanın pişman olmazsınız her yönüyle mükemmel bir telefon tabş benim görüşüm kullandığım için :)

kardeş 701 hacklimi senin değilmi hackliyse nerden hackledin n8 deki gibi kolayca hallediliyor mu

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yeni çıktığı için sorunlar olmuyo galiba biraz otursun sorunlar yavas yavas cıkar kanımca

curse.

Üye
kardeş o telefonun tek albenisi ekran parlaklığıydı nokia 1300 mah batarya koyarak onuda öldürmüş nasıl olsa pil sorunu yaşayacaksın 100 200 daha koy sgs2 al.
Şahsi fikrimdir vede sgs2 bunu çok rahat 3e katlar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
kardeş o telefonun tek albenisi ekran parlaklığıydı nokia 1300 mah batarya koyarak onuda öldürmüş nasıl olsa pil sorunu yaşayacaksın 100 200 daha koy sgs2 al.

O yüzden %50 daha pahalı? Bir de S2'deki pil kapasitesi nedir?

Bende birşey öneriyim: Bekleyin iphone 5 çıkacak. 3-5 milyar olur. S2'yi 8'e katlar. Saçmalık değil mi?

Öneri yaparken lütfen fiyatıda göz önünde bulundurun. Arada en az 500 lira fark var.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
qsaw

qsaw

Üye
İnternetten bakıyorum en ucuzu(ki bu fiyatlar çarşı-pazarla hiç uyuşmaz) 1300 lira senin dediğinle 100 lira fark var eğer mağzadan alırsan 1500 olur buda senin dediğinin 300 tl üstü lütfen doğru bilgi verelim

Üst Alt