Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

legend5858

legend5858

Üye
ŞArjı biten arkadaşlar sitede symbian^3 batarya kalibrasyonu diye konu var onu deneyin nokia 603 cihazımda denedim normalde 2 gün gidiyor bana :) o yöntemleri deneyerek 3 güne çıkardım :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
+++

halit066

Üye
pişman olunacak bir telefon degil nokianın en kullanışlı ve hızlı telefonu

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum telefon her yönüyle gayet iyi .

andreoni

Üye
Görüşmelerde ses giderme olayı harika. Karşıdaki sizin sesiniz dışında hiçbirşey duymuyor. Bir + daha...

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
evet aynen. çarşıda motosiklet ve dolmuş sesleri arasında karşı tarafı çarşıda olduğuma inandıramadım :D

andreoni

Üye
:) Bunu nasıl yapmışlar çözemedim. Ama sanki arka kapağı açan sürgülü yerin içinde ufak bi mikrofon var. O algılayıp engelliyo sanırım ama kesin bilmiyorum. Neyse adamlar yapmış.

sametsalih

sametsalih

Üye
Arkadaşlar 701'in kamera camına dikkat edin çok hassas.Hiç farkında olmamışım ama az önce çatlamış olduğunu farkettim. ;(

hkahveci

Üye
ilk çıktığı hafta aldım şu an parası karşılığını fazlasıyla veren bi kaç telefondan birisi tavsiyem kesinlikle

asigsasi

asigsasi

Üye
auto focus yok çift hoparlör yok ekolayzır var ana ayarı yok video izlerken ekrana basınca ses açma kapama gelmiyor mobil tv izlerken ekrana dokununca hiçbir şey gelmiyor bunların dışında bir eksi görmedim

asigsasi

asigsasi

Üye
yine sorun var dosya yüklerken kaldırırken veya bluetooth ile birşey gönderilirken ekrana gelen çubuk dolması gerekirken dolmuyor ve başka bir sorun ise devamlı 33 kb internet harcıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internete bağlanıyorda ondan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çubuğun ilerlemesımı yoksa uygulamanın versıyon açıklaması gibı mi

KxTR79

KxTR79

Üye
yaklaşık 3 aydır 701 kullanıcısıyım.hiçbir eksisini görmedim rahatlıkla alabılırsın ben memnunum.bitek af yok onun yoklugunu cekiyorum oda olsun canım bu telefona:)

andreoni

Üye
Bu ilerleme ile ilgili bende sorun yok. Yazılımı tekrar yüklemen gerekiyor olabilir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1aydır symbian belle li 701 i kullanıyorum.cihaz ergonomik tasarımı hafiflik ve kalitede 10 numara olsada yaşadığım sorunları anlatıyorum.dokunmatiği arada bir kilitlenmektedir.düzelmesi için çekmediğim format yöntemi kalamdı.ha sorun stabil düzelemyen bir sorun olsa gönderecem garantiye.ancak bir kaç dakika içinde yada saatlerce süren querty kalvyede tuşlardan r bazen u i harfleri kilitleniyor.yani tamamen kilitlenmiyor.tamamen sadece 1 defa kilitlendi bende telefonu yeniden başlattığımda düzelmişti.ancak kısmi kilitlenmeler ne yaparsam yapiyim düzeltemiyorum.kendi başına düzeliyor ama.inşallah hiç düzelmezde garantiye yollarım.kısmi kilitlenen tuş lardan bazısı arama yaparken hoporlore denk gelen sekme yada dokunmatik arama tuşuna tıkladığımda soldan ikinci sekme(arama kaydı kısayol sekmesi) yada yine ona denk gelen rehberde yeni isim ekleme artı sekmesi yada mesaj yazarken yine yeni mesaj oluştur kısayol sekmeleri altta soldan ikinci sekme olarak kafasına göre kilitlenmektedir.servis den bu hususta bilgi aldım sebebi bilmem ne ekran olması parmaklarınız soğuksa işlem görmez saçmalığı oldu.madem böyle diğer sekmelere neden tuşlayabiliyorum dedim bu da gariptirki servis bu yeni cihazın sorunlarından bihaber sanırsam.neyse 701 kullananlar dikkat etsin onlardada oluyormudur acaba...(bu arada düzelmesi için yapmadığım resetleme yöntemi kalmadı vede güncelleme)
2.sorunum restleme yaptıktan sonra mağaza silindi.ve bir dahada kuramadım.servis link verdi indir kurarsın dediler.ama maalesef kuramadım.kurmaktan bile vazgeçtim.
NE OLURSA OLSUN NOKİA TELEFONDAN VAZGEÇEMİYORUM MAALESEF.YİNE ÇIKSA YENİSİ YİNEDE ALACAM.ELİMDE DEĞİL :)))
aynı sorunları yaşıyorum kardeşim. ovi hakkında da yardımcı olabilirim.

---------- Eklendi @ 14:03:16 ---------- Yazıldı @ 14:01:10 ----------

keşke dediğin gibi 3 kere sekse 4.cüde bassa saatler sürüyor ve hatta quarty kavyenin yarısı çalışmıyor ama 3 saat sonra kendiliğinden düzeliyor.kapasitif özellik tamam bendeki arıza.şuan serviste bakalım ne zaman dönecek
kardeşim sonuç ne oldu? ben servisle üç ay kadar uğraştım sonunda kutulu değişim yaptırdım ve bu sorunlar var. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum?

---------- Eklendi @ 14:03:48 ---------- Yazıldı @ 14:03:16 ----------

hard formattan sonra nokıastore yuklemede doluyo yuklenemedı dıyor flas atmadan cozumu warmı
var kardeşim.

versino2

versino2

Üye
telefonu alalı 2 gün oldu.benim sorunum var.telefonunkırmızı tuşunun altındaki kısma biraz bastırınca çıt çıt sesler geliyor.ilerde bir sorun olurmu.birde silikon kılıf mı almalıyım yoksa tüm çerçeveyi kaplayacak jelatin mi almalıyım ??

takaman413

Üye
benim oturduğum yerdeki vodafone bayisinde 930 liraydı hatta bi ara n8 le kafa kafaya takasa girecektim vazgeçtim
babamda n9 vardı 701 ile değiştirdi :D:D:D
Not:Gülmeyin Sadce işletimini kullanamıyordu

Üst Alt