1aydır symbian belle li 701 i kullanıyorum.cihaz ergonomik tasarımı hafiflik ve kalitede 10 numara olsada yaşadığım sorunları anlatıyorum.dokunmatiği arada bir kilitlenmektedir.düzelmesi için çekmediğim format yöntemi kalamdı.ha sorun stabil düzelemyen bir sorun olsa gönderecem garantiye.ancak bir kaç dakika içinde yada saatlerce süren querty kalvyede tuşlardan r bazen u i harfleri kilitleniyor.yani tamamen kilitlenmiyor.tamamen sadece 1 defa kilitlendi bende telefonu yeniden başlattığımda düzelmişti.ancak kısmi kilitlenmeler ne yaparsam yapiyim düzeltemiyorum.kendi başına düzeliyor ama.inşallah hiç düzelmezde garantiye yollarım.kısmi kilitlenen tuş lardan bazısı arama yaparken hoporlore denk gelen sekme yada dokunmatik arama tuşuna tıkladığımda soldan ikinci sekme(arama kaydı kısayol sekmesi) yada yine ona denk gelen rehberde yeni isim ekleme artı sekmesi yada mesaj yazarken yine yeni mesaj oluştur kısayol sekmeleri altta soldan ikinci sekme olarak kafasına göre kilitlenmektedir.servis den bu hususta bilgi aldım sebebi bilmem ne ekran olması parmaklarınız soğuksa işlem görmez saçmalığı oldu.madem böyle diğer sekmelere neden tuşlayabiliyorum dedim bu da gariptirki servis bu yeni cihazın sorunlarından bihaber sanırsam.neyse 701 kullananlar dikkat etsin onlardada oluyormudur acaba...(bu arada düzelmesi için yapmadığım resetleme yöntemi kalmadı vede güncelleme)
2.sorunum restleme yaptıktan sonra mağaza silindi.ve bir dahada kuramadım.servis link verdi indir kurarsın dediler.ama maalesef kuramadım.kurmaktan bile vazgeçtim.
NE OLURSA OLSUN NOKİA TELEFONDAN VAZGEÇEMİYORUM MAALESEF.YİNE ÇIKSA YENİSİ YİNEDE ALACAM.ELİMDE DEĞİL

))