Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?
Sponsorlu Bağlantılar
aliosman166
Üye
tek sorunu symbian a destek verilmemesi..
Adem olcay1
Üye
bnm 701 donuyor kilitleyip kapandıgı zaman tekrar açtığımda öyle karanlık ekran duruyor bildirim ışı yAnıyor neden olabilir
cesur5534
Üye
symbian desteği kesmeseydi çok iyi yerlere gelecekti şu haliyle de güzel . Çok hızlı seri donma hiç yok.
@@DiAbLo@@
Üye
Kardeşim ben alalı 15 ay oluyor bu telefonu. Hızı 1.3 oldu fp güncellemesi ile rami ve ekran kartı da küçümsenecek gibi değil. Bataryası da iyi gidiyor(prof. ların dersinde oyun oynarım düşün işte...) Kamerasına gelince otofocus yok sadece ama o da büyüteç ya da mercek ile çözülebilir . ekran parlaklığı oldukça güzel güneşte arkadaşlar göremezken ben rahatlıkla ekranımı görüyorum ve aldığım günden beri jelatinsiz ve silikon kılıf ile kullandığım halde hiçbir çizik yok. Bana kalırsa hiç düşünme al ben 4 arkadaşıma 701 aldım 1 saat kullandırtarak... Karar senin
Kardeşim senin telefonun ihi bir hard format ya da flash a ihtiyacın var. eğer hiçbirini bilmiyorsan nokia bayisine götür yarım saate atıp verirler. Ha kendim yaparım diyorsan hard format tuşları: tel kapalıyken menü+kamera+ses kısma ve açma tuşuna tel açılana kadar basılı tut sonra formatlı açılacaktır. Flash atmak istersen forumda anlatımları mevcuttur...
messevim
Üye
Nokia 701 i olan birisi şu konuya baksın bir zahmet. düşünenler pm ile bana ulaşabilirler..