Nokia C3-00 RM-614'e IMEI nasıl atacağım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3-00 RM-614'e IMEI nasıl atacağım?
Arkadaşlar merhabalar.

Dün elime bir Nokia C3-00 RM-614 model bir telefon geçti.

Bu telefona elimdeki eski Nokia C2-01'in IMEI'sini atacağım.

Bunu nasıl yaparım?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca telefonumdan ayıkladığım RPL yedeğininde işte linki:

RPL:

RPL.pm:

Bunları nasıl düzenlerim? IMEI değişimi buradan gerçekleşiyor sanırım.
Mesaj birleştirildi:

@MAERKEK @DarkredBlue61 @Dobraokuyucu @Nuru TaşDemir @KomiserMemoli_12 @0sıfırcı @ertin

MAERKEK

MAERKEK

Admin
İnan bilmiyorum ...

• Üzüldüm
Tepkiler: XXXturi01
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu konularda hiçbir bilgim yok. Hiçbir telefona da IMEI atmadım. Ancak telefoncular yapar yaparsa.

• Beğen
ertin

ertin

Üye
İmei değiştirme ile işim olmadığı için bilmiyorum.

• Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Kahkaha
ertin

ertin

Üye
Beni etiketlediği için cevap verdim.
Sana soran oldu mu yz
Mesaj birleştirildi:

Beni de hekleme ha
Mesaj birleştirildi:

:)
Bilmediğim konuyu pek kurcalıyacak ve tavsiye edecek değilim. Fakat eski tecrübeli kullanıcılar burada aktif değil. Onun için İngilizce forum sitelerinde, Hint ve rus forum sitelerinde bolca var. Telegramda bile hergün yüzlerce paylaşım yapıyorlar. Genelde nostalji severler ve gitupçular orada

Burada bir çok kullanıcılar cılkını çıkara çıkara Symbian ve s40 paylaşımları yapıyor. Belki de senin imei sorununa da çözüm bulunabilir oralarda. Ben aktif link veremiyorum kusura bakmayın sorumluluk almıyorum

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
Imei repair işlemi yasadisidir maxicep forumunda yasadisi işlemler için yardım verilemez.

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK, XXXturi01, 0sıfırcı ve 1 kişi daha
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Beni etiketlediği için cevap verdim.

Bilmediğim konuyu pek kurcalıyacak ve tavsiye edecek değilim. Fakat eski tecrübeli kullanıcılar burada aktif değil. Onun için İngilizce forum sitelerinde, Hint ve rus forum sitelerinde bolca var. Telegramda bile hergün yüzlerce paylaşım yapıyorlar. Genelde nostalji severler ve gitupçular orada

Burada bir çok kullanıcılar cılkını çıkara çıkara Symbian ve s40 paylaşımları yapıyor. Belki de senin imei sorununa da çözüm bulunabilir oralarda. Ben aktif link veremiyorum kusura bakmayın sorumluluk almıyorum
telegramdaki nokia gruplarına 2 yıldır üyeyim. baya dark gruplar her şey var. bir sorayım bakalım. gsmforumada konu açacam. gsmturkeyede.
Mesaj birleştirildi:

Imei repair işlemi yasadisidir maxicep forumunda yasadisi işlemler için yardım verilemez.
ana telefonum bozuldu elime tek adam akıllı bu telefon kaldı mecburen yapmam lazım. zaten atacağım imeinin cihazı bana ait.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
nokıa da yok diye biliyorum. yanı symbıan vs de yoktu sanırım. anakart değiştirmen gerekebilir. kald kı 6 aymı 1 sene mı hat takmazsan malum çöp oluyor imei. böyle vekıl düşman başına ne mantıkla böyle bir kanun çıkartırlar bilmem. kendi malım çöp oluyor

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, MAERKEK, 0sıfırcı ve 1 kişi daha
MAERKEK

MAERKEK

Admin
İmei değiştirme kopyalama vs işlemi yasal olmadığı için konuyu kilitliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve XXXturi01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt