Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
htlm 5 gelcek dediniz gelmedi !!! olan biz cfw cılere olcak yıne port mort ugrascaz

Ya Anıl güldürme Beni :ehe: neyi port edicen ayrıca kaç kere port yaptın? c6v41 port etmiş gibi konuşuyon Allah canını almasın :ehe:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
tarayıcı gerçekten fena değil opera kadar olmasada eskisine bakarak baya yol kat etmişler :) ayrıca slide unlock iğrenç olmuş hiç koymasalardı daha iyi olurdu yada ayarlara slide unlock'u kapatma seçeneği de koysalardı.

semih 357

Üye
arkadaslar fotograf duzenleyici calismiyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
tarayıcı gerçekten fena değil opera kadar olmasada eskisine bakarak baya yol kat etmişler :) ayrıca slide unlock iğrenç olmuş hiç koymasalardı daha iyi olurdu yada ayarlara slide unlock'u kapatma seçeneği de koysalardı.

Ayar kısmında arkadaşa katılıyorum. Nokia illaki CFW kullanın diyor yani.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
artık v60 için cfw beklicez :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Ya Anıl güldürme Beni :ehe: neyi port edicen ayrıca kaç kere port yaptın? c6v41 port etmiş gibi konuşuyon Allah canını almasın :ehe:
1.güldürürüm seni :D 2.hiç port yapmadum şimdilik ne gerek var ! o kadar temiz port paylaşıyonuz dimi ok ;)

Symbian Modder

Üye
kazoo_44

kazoo_44

Üye
hadi hayırlı olsun yani sonunda çıkabildi. Şansa bak birazdan gidip Samsung Galaxy S2 alacam :). güncellemeyle uğraşamam artık symbian out, android in.

ışık_22

ışık_22

Üye
slm admin ben de kuramadım yardımcı olun lütfen benim telde v52 0.0101 versiyon kurulu güncelemeyi yapıyorum ama uyumlu değil yazıyo ne yapmam gerek şimdiden tşk

AlpReis

AlpReis

Üye
slm admin ben de kuramadım yardımcı olun lütfen benim telde v52 0.0101 versiyon kurulu güncelemeyi yapıyorum ama uyumlu değil yazıyo ne yapmam gerek şimdiden tşk
Evet iki gündür uraşıyorm bir türlü kuramadım, kodları değşitirdim gene olmadı..:hmmm:vur

ışık_22

ışık_22

Üye
ne olacak o zaman

Mert045

Mert045

Üye
[/COLOR]nokianin sitesinde yazmiyo diyenler icin

ışık_22

ışık_22

Üye
Versiyon v52 101 olduğunda gali bana dosyaları lazım bulamıyorum

cankal_93

Üye
ya benim slide unlock menü tuşuyla değil power tuşuyla etkili oluyor.

AU Production

AU Production

Üye
GÜNCELLEME YAPAMAYANLAR;

Ben de yapamamıştım. Ancak birazcık kurcaladım. Bilgisayardan Ovi Suite'den 52.007'yi tekrar kurdum. Ardından telefonun bilgisayarla olan bağlantısını kestim ve telefondn wireless ile bağlanarak güncelleme yaptım. Bu sefer oldu.

ronnie13

Üye
Merhba arkadaşlar. Belki ilk mesajım bilmiyorm ama. Forumu sürekli takip ediyorum. Bu güncelleme ile birlikte yaşadığım sorunu anlatarak sizlerden yardım almak istiyorm.

V60 güncellemesini yaptıktan sonra, merakımdan ne vardır diye, beğenmeyip eski cfw yi kullanmak icin jaf ile kurulum yaptm.kurulumun sonlarında ekran soluk soluk gitmeye başladı. Nedeni şu biliyorum. Düşük versyon yuklemeye çalıştığım için. Ve hiç bir yerde v60 ofw bulamadım. Eski versyon yüklemek imkansız yazmış çoğu kişiler. İnanın 6-7 saattir uğraşıyorm. V60 ofw'nn çıkmasını mı beklemek zorundayım? Yardımınıza ihtiyaçım var :ah

furkan1414

Üye
Merhba arkadaşlar. Belki ilk mesajım bilmiyorm ama. Forumu sürekli takip ediyorum. Bu güncelleme ile birlikte yaşadığım sorunu anlatarak sizlerden yardım almak istiyorm.

V60 güncellemesini yaptıktan sonra, merakımdan ne vardır diye, beğenmeyip eski cfw yi kullanmak icin jaf ile kurulum yaptm.kurulumun sonlarında ekran soluk soluk gitmeye başladı. Nedeni şu biliyorum. Düşük versyon yuklemeye çalıştığım için. Ve hiç bir yerde v60 ofw bulamadım. Eski versyon yüklemek imkansız yazmış çoğu kişiler. İnanın 6-7 saattir uğraşıyorm. V60 ofw'nn çıkmasını mı beklemek zorundayım? Yardımınıza ihtiyaçım var :ah
aynen dediğin gibi v60 için ofw cfw neyse artık çıkmasını bekleyeceksin ya da navifirm'e v60 ın dosyaları geldiğinde tekrar v60ı kurarsın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ne yaptın yaw, telefonun açılması gerekiyor ki telefona V60 yüklenebilsin.

furkan1414

Üye
telefonun açılmasımı gerekiyor ?

Üst Alt