Nokia 6 ile Nokia 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesi hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 6 ile Nokia 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesi hazırlanıyor
Finlandiya merkezli Nokia firması, kısa süre içerisinde eski akıllı cep telefonu modelleri Nokia 6 ile Nokia 5 için Android 8.0 Oreo beta güncellemesini yayınlamaya başlayacak.



HMD Global tarafından gerçekleştirilen girişimlerle birlikte çok kısa sürede akıllı telefon üretimi sektörünün önemli ismi olmayı başaran Nokia, geliştirdiği cihazlarını güncellemeye devam ediyor. Hafta içerisinde yayınladığı resmi duyuru ile birlikte Nokia 8 modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınladığını duyuran ekip, şimdilerde ise diğer cihazları için kolları sıvamış durumda.



Bu bağlamda sırasıyla Nokia 6 ve ardından Nokia 5 modelini güncellemek isteyen şirket, bunu resmi bir dille kullanıcılarına duyurdu. HMD Global'in üst düzey yöneticisi olan Juho Sarvikas tarafından gerçekleştirilen açıklamayla birlikte iki cihaz için yayınlanacak olan güncelleme duyurulurken; '' Yakın zaman içerisinde Nokia 6 ile Nokia 5 modelleri için Android 8.0 Oreo beta testlerine başlayacağız.'' dedi.



Gerçekleştirilen bu resmi açıklama da güncellemenin ne zaman yayınlanacağı hakkında resmi bir tarih verilmezken, firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre önümüzdeki ay itibariyle beta sürecine başlanılacak.



https://www.maxicep.com/nokia-markali-telefonlar-vodafone-ile-turkiyeye-gelecek
Nokia markalı telefonlar, Vodafone ile Türkiye'ye gelecek


Ülkemizde Nokia markalı akıllı cep telefonu modellerinin Vodafone markası ortaklığıyla satışa sunulduğunu ve dileyenlerin Vodafone satış noktalarını ziyaret ederek bu cihazlara erişebileceğini belirtelim.
Nokia 6 ile Nokia 5 için Android 8.0 Oreo güncellemesi hazırlanıyor
 


Üst Alt