Beyler telefon şarjdayken güncellesem sorun olurmu ?

Ben telefon şarjdayken attım ama tuş kilidi aynı tarayıcı değişik ama tuş kilidinde bir değişiklik yok acaba bu şarjdayken attığım için mi kardeşOlmaz kardeş..![]()
tel hacklimiama ben kuramadım telefon ile uyumlu değil servis sağlayıcınız ile görüşün diyor
Aynısını bendede diyo neden acaba güncelleyemedik telefonu?ama ben kuramadım telefon ile uyumlu değil servis sağlayıcınız ile görüşün diyor
Eğer sorunu çözersen açıklama yaparmısınhackliydi sonra hard format attım denedim aynı uyarıyı aldım ama tahminimce my nokia ya atılan mesajı sildim ondan olabilir) akşam onuda deneyecegim bakalım olmazsa navifirme düşünce flashlamma yapacagim 2 senedir beklioz artık yapamazsam yuh bana
)
smileyler gelecek dendi ama gelmedi.boşver zaten karşı tarafta smiley özelliği olmayınca görünmez.beyler telefonu güncelledim tuş klidi tarayıcı değişti bazı arkadaşlar smileyler felan diyolar mesajda bende ole bişe olmadı smiley olayı doğrumudur beyler ?
smileyler gelecek dendi ama gelmedi.boşver zaten karşı tarafta smiley özelliği olmayınca görünmez.
tuş kilidini açmak için menü tuşuna bas görürsün.Ben telefon şarjdayken attım ama tuş kilidi aynı tarayıcı değişik ama tuş kilidinde bir değişiklik yok acaba bu şarjdayken attığım için mi kardeş