Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

createemir

Üye
Beyler telefon şarjdayken güncellesem sorun olurmu ?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
herkese hayırlısı olsun bir seneden fazla bekledik bu güncellemeyi ama malesef ben bu güncellemeyi göremedim :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
web tarayıcı ve c6 kilit süper yalnız :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
neler gelmiş arkadaşlar

slhtnr

slhtnr

Üye
izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
hackliydi sonra hard format attım denedim aynı uyarıyı aldım ama tahminimce my nokia ya atılan mesajı sildim ondan olabilir:)) akşam onuda deneyecegim bakalım olmazsa navifirme düşünce flashlamma yapacagim 2 senedir beklioz artık yapamazsam yuh bana :))

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
ama ben kuramadım telefon ile uyumlu değil servis sağlayıcınız ile görüşün diyor
Aynısını bendede diyo neden acaba güncelleyemedik telefonu?

----------Eklendi @ 17:50:05 ---------- Yazıldı @ 17:48:39 ----------

hackliydi sonra hard format attım denedim aynı uyarıyı aldım ama tahminimce my nokia ya atılan mesajı sildim ondan olabilir:)) akşam onuda deneyecegim bakalım olmazsa navifirme düşünce flashlamma yapacagim 2 senedir beklioz artık yapamazsam yuh bana :))
Eğer sorunu çözersen açıklama yaparmısın

e-bgg

Üye
arkadaşlar güncelleme benim telefonumdan görünmüyo yazılım v52.0.101 bundan kaynaklanıyo olabilir mi?

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
ilk gün olmasından kaynaklanıyo olabilir 1 2 gün daha sabretmek gerek o zaman çözümler çıkar

kcsoft

kcsoft

Üye
nokia sitesinde bile göstermiyor bu güncelleme hala v52 yi gösteriyor

mlomer

Üye
beyler telefonu güncelledim tuş klidi tarayıcı değişti bazı arkadaşlar smileyler felan diyolar mesajda bende ole bişe olmadı smiley olayı doğrumudur beyler ?

• Beğen
Tepkiler: honhon12
mangdaşire

mangdaşire

Üye
beyler telefonu güncelledim tuş klidi tarayıcı değişti bazı arkadaşlar smileyler felan diyolar mesajda bende ole bişe olmadı smiley olayı doğrumudur beyler ?
smileyler gelecek dendi ama gelmedi.boşver zaten karşı tarafta smiley özelliği olmayınca görünmez.

mlomer

Üye
yok zaten önemli değilde hani benim tel güncellemsindemi bi sorun oldu diye sordum genede sağolasın .

smileyler gelecek dendi ama gelmedi.boşver zaten karşı tarafta smiley özelliği olmayınca görünmez.

bjkli1i

Üye
ben az önce güncelledim..v60 ı ama pek bi değişme göremedim..slide tuş kilidi dışında bi dalgası yok net taraycısı rezalet olmuşş..ekrana 2 kez dokunca hızlı bi şekilde yaknlaşyodu o yok artk...:((((( bu muydu okadar çığır acacak olna güncelleme...

kcsoft

kcsoft

Üye
ya ben güncellemeye çalıştığımda indiriyor ama cihazınızla uyumlu değil bilmem ne neden acaba ? Vodafone cepnet ile bağlanıyorum acaba bundanmı kaynaklanıyor

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
galeri modu nasıl olmuş resim ve videolari hızlı buluyo mu yoksa eskisi gibimı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben telefon şarjdayken attım ama tuş kilidi aynı tarayıcı değişik ama tuş kilidinde bir değişiklik yok acaba bu şarjdayken attığım için mi kardeş
tuş kilidini açmak için menü tuşuna bas görürsün. :good:

bjkli1i

Üye
valla arkadaşlar tam bir hayal kırıklığı hiç bi değişme yok tarayıcıyı beğenmedim hiç pratik deil...galeriyi soran arkadaşm bi değişme yok aynı..sadece silde tuş kilidi gelmiş.tel tuş kldindeyken menü tuşuna basyon öle çıkıyo...

----------Eklendi @ 20:31:39 ---------- Yazıldı @ 20:30:27 ----------

bide okadar haber çıktı yok işte çığır acıcak bu güncellme diye...

Üst Alt