Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia'nın yerinde olsam, V60 sürümü yerine v53 sürümü yayınlardım. Hiç yoktan efsaneyi bozmamış olurdum :D

AU Production

AU Production

Üye
Arkadaşlar ben güncellemedim hala. Anna iconu gelmiş mi?

EFG_07

EFG_07

Üye
aynen tarayıcı hızlı olmuş ama eskiden iki sefer ekrana dokunduğunuzda yakınlaşıyordu şimdi o özellik yok sadece seçeneklerden yakınlaştırmayı seçmek gerekiyor ayrıca şuna bende katılıyorum ki nokia bunu sözümüzde durduk bakın gibisine bu güncellemeyi getirdi çünkü gerçektende çok kapsamlı bir değişiklik yok sadece tarayıcı ve kilit de fafklılıklar var

slhtnr

slhtnr

Üye
Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
ya ben güncellemeye çalıştığımda indiriyor ama cihazınızla uyumlu değil bilmem ne neden acaba ? Vodafone cepnet ile bağlanıyorum acaba bundanmı kaynaklanıyor
Telefonuna CFW attıysan ondan kaynaklanıyo. CFW atmayanlar yükledi. CFW atanlar Navifirm'de güncellemenin çıkmasını bekliyecek.

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
sizleri bilmem ama ben bu kadarna sükür ediyorum :)

yunus_7888

Üye
bende slide unclock gelmedi güncellemeyi yaptım bunu nasıl aktif ediyoruz bi yardımcı olurmusunuz lütfen

impera

impera

Üye
Bu güncellemeyi forumdan biri yüklese 1 haftada yapardı. Nokia bu dandik güncelleme için 1 yıl bekletti bizi.

emrah0020

emrah0020

Üye
tus kılıdi ve interneti güzel olmusss

eç038

eç038

Üye
peki flashlite 4 bari var mı tarayıcıda arkadaşlar.. o büyük artı olur bence varsa tabi... benimki fw li olduğundan galiba görünmüo güncelleme

_gambit_

_gambit_

Üye
aynen tarayıcı hızlı olmuş ama eskiden iki sefer ekrana dokunduğunuzda yakınlaşıyordu şimdi o özellik yok sadece seçeneklerden yakınlaştırmayı seçmek gerekiyor ayrıca şuna bende katılıyorum ki nokia bunu sözümüzde durduk bakın gibisine bu güncellemeyi getirdi çünkü gerçektende çok kapsamlı bir değişiklik yok sadece tarayıcı ve kilit de fafklılıklar var

benim tarayıcıda bi sorun var o zaman çünkü ben 2 sefer dokunduğumda hızlı bi şekilde yakınlaşıyo

Joker.

Joker.

Üye
Gözünüz aydın Hayırlı Olsun

tsgtsg

Üye
internette video izleme olayı falan nasıl, onda var mı bi değişiklik ya da gelişme???

kcsoft

kcsoft

Üye
vay arkadaş şansa bak v60 geldi yükleyemiyoruz

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hadi hayırlı olsun :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
updaterde görünmüyor lanet!

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
gozunuz aydin ta 3 ay sonra cikti bak :D gelen ozellikler neler

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar nawifirme gerek duymadan ofw dosyalarını nasıl indirebilirim yani nawifirm programı hangi siteden yararlanıyor

Üst Alt