Yok arkadaşım sadece belle tarayıcısı var bir de slide unlock gelmiş bu kadar senin yerinde olsam güncellemem eski versiyon daha güzeldiArkadaşlar ben güncellemedim hala. Anna iconu gelmiş mi?
Telefonuna CFW attıysan ondan kaynaklanıyo. CFW atmayanlar yükledi. CFW atanlar Navifirm'de güncellemenin çıkmasını bekliyecek.ya ben güncellemeye çalıştığımda indiriyor ama cihazınızla uyumlu değil bilmem ne neden acaba ? Vodafone cepnet ile bağlanıyorum acaba bundanmı kaynaklanıyor
kilitliyken menü tuşuna bas o zaman çıkarbende slide unclock gelmedi güncellemeyi yaptım bunu nasıl aktif ediyoruz bi yardımcı olurmusunuz lütfen
aynen tarayıcı hızlı olmuş ama eskiden iki sefer ekrana dokunduğunuzda yakınlaşıyordu şimdi o özellik yok sadece seçeneklerden yakınlaştırmayı seçmek gerekiyor ayrıca şuna bende katılıyorum ki nokia bunu sözümüzde durduk bakın gibisine bu güncellemeyi getirdi çünkü gerçektende çok kapsamlı bir değişiklik yok sadece tarayıcı ve kilit de fafklılıklar var
evet bilen varsa söylesin lütfenarkadaşlar nawifirme gerek duymadan cfw dosyalarını nasıl indirebilirim yani nawifirm programı hangi siteden yararlanıyor