Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

rqm2009

Üye
arkadaşlar, şimdi fark ettim, bu versiyonda mesaj yazarken türkçe karakter girdiğinizde "indirgenmiş destek" özelliği artık çalışmıyor..
yani mesajın içeriğinde türkçe karakterler varsa, her karaktere fazladan 3 karakter daha ekliyor.
mesaj ayalarında "tam destek" veya "indirgenmiş destek" seçseniz bile durum aynı..

misal,mesaj içeriğine "karşılık" kelimesi yazdınız, 8 karakter yerine bunu 16 karakter gibi algılıyor.
bu benim için çok büyük bir eksiklik.. özellikle mesaj sık sık kullanan arkadaşlar için de sorun olacaktır bu..

qxpeace

Üye
tuş kiliti devredeyken siyah ekran oluyoya o nasıl kaldırabiliriz sadece teme gözüksün teşekkürler şimdiden

welocan

Üye
ben de yükleyemedim bunu ya. wifi ile bağlanıyorum, *#0000# yazıyorum, güncellemeleri kontrol et diyorum, sunucu yanıt vermiyor diyor. Yazılım güncellemeleri uygulamasından girdim, orda görünüyor fakat ünlem var yanında. Ovi'den 52.0007yi tekrar yükledim, bir daha denedim güncellemeyi olmadı yine. nasıl yapıcaz yardım edin lütfen...

pcwolf

pcwolf

Üye
Nokianın v60ı bu kadar olur işte:@

hknyuksel39

Üye
nokia v 60 kurdum ancak telefon kapat tusundan kapanmıyor bataryayı sokmek gerekiyor bendemi böyle bilmiyorum artı tuşlara basınca yarım eklranda kamera görülüyor

ışık_22

ışık_22

Üye
V60 fw veya çekirdek ler ne zaman hazır olur versiyon v52 101 var hiç kurulmuyor

vedat35

Üye
V60.0.003 sürümünü yükleyemenler hackli telefonlar sanırım ben de yükleyememiştim ve şu yöntemi denedim ve yükledim sonunda...

1. Phoenix yazılımını internetten indirip bilgisayarınıza yükleyiniz..(100 mb civarı..)

2. Telefonunuzu nokia pc suite ile bilgisayara bağlayınız..(bilgisayarın telefonunuzu görmesi gerek)

3. Phoenix yazılımını açınız...

a) "File" > "Scan Product"e basın ve cihazınızı otomatik olarak bulsun.
b) Sonra "Tools" Menusunden "Data Package Donwnload" a basın ve altta download diyin ,indirme işlemi bittiğinde Phoenix programını kapatıp tekrar açınız ve a) işlemini tekrar yapınız!
c) "Flashing" menusünden "Update Firmware" i açın.
d) Açılan pencerede indirdiğiniz dosyaları otomatik olarak görmesi gerekiyor.
e) Yazılım atma işlemine başlamak için "Refurbish" e basın ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyin.(5 dk sürebilir.)
f) Yazılım işlemi bitene kadar sürekli donanım yükleme hatası verebilir aldırmayın bunlara ve hiç bir şeye ellemeden yazılımın bitmesini bekleyin.

4. Şimdi telefonunuzu açabilirsiniz.. v60.0.003 sürümüne telefonunuz üzerinden güncelleyebilirsiniz.. )))

• Beğen
Tepkiler: herock ve omerynd

oktay2617

Üye
"indirgenmis destek" bug u çok çok kötü olmuş ya :( nasıl böyle bi hata olur?

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaş sayende sorunum halloldu yaa sağol.

murti61

Üye
MErhabalar..

Telefonun ana ekranına C6 modlarında ki gibi kısayollar ekleyebiliyormuyuz?

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
malesef olmuyor

melohit

Üye
V60.0.003 sürümünü yükleyemenler hackli telefonlar sanırım ben de yükleyememiştim ve şu yöntemi denedim ve yükledim sonunda...

1. Phoenix yazılımını internetten indirip bilgisayarınıza yükleyiniz..(100 mb civarı..)

2. Telefonunuzu nokia pc suite ile bilgisayara bağlayınız..(bilgisayarın telefonunuzu görmesi gerek)

b) Sonra "Tools" Menusunden "Data Package Donwnload" a basın ve altta download diyin ,indirme işlemi bittiğinde Phoenix programını kapatıp tekrar açınız ve a) işlemini tekrar yapınız!
e) Yazılım atma işlemine başlamak için "Refurbish" e basın ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyin.(5 dk sürebilir.)
f) Yazılım işlemi bitene kadar sürekli donanım yükleme hatası verebilir aldırmayın bunlara ve hiç bir şeye ellemeden yazılımın bitmesini bekleyin.

4. Şimdi telefonunuzu açabilirsiniz.. v60.0.003 sürümüne telefonunuz üzerinden güncelleyebilirsiniz.. )))

bu işlem bazı dosyaları örn. resim veya müzikleri silermi acaba ?

----------Eklendi @ 10:49:42 ---------- Yazıldı @ 10:46:54 ----------

1 işlem sırasında veriler siliniyormu müzik resim fln ??

duomed

Üye
benim telefonada güncelleme geldi acmaya calıstıgımda işleniyor diyodu e orda takılıyodu eger sizdede böle oluyosa bir modeme baglanın sonra uygulamalardan yazılım güncellemeye girin orda telefon güncelleme haric bi güncelleme yapın sonra o bitince telefon güncellemesini yapın oluyor

melohit

Üye
arkadaşlar bende v 51.0.006 var v 60 yı güncellemiyor .. işleniyor dio yüklemiyor *#0000# den deniyorum bağlantı hatsı veriyor ne yapmalıyım??

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Teli abime verdim sgs2 aldım V60 geldi koptum ya ulan 2 seneden beri bekleniyor :D

ad4nus

Üye
cfw yüklü olmayan arkadaşlar zaten *#0000# den hallettiler.şimdi cfw yüklü olan arkadaşlar için anlatıyorum:
tlfnunuzu ovi suite modunda bilgisayara bağlayın.güncellemeye girin.yeni güncelleme görmeyecek fakat siz yeniden yükle deyin.
tlf 52.07 yi tekrar yükledikten sonra artık sizde *#0000# kareden v60 ı yükleyebilirsiniz.
hoş bence gereksiz olmuş ama olsun.
yapamayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım...​

melohit

Üye
ovi suite bende minimum memory requirement is 256mb hatası veriyor.. :(

calikusu

calikusu

Üye
arkadaşlar ben 5800 ı v52sini widgetli sürümüne hackledim daha güncellemeyi denemedim ama uyarı geldi yeni sürüm var diye iptal ettim güncelleme yapabiliyomu hackli telefonlar yada v60olarak bidahamı hacklemem gerekiyor

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
sakın güncelleme harcarsın telefonu orjinal yazılıma dönüp güncellemen lazım

Üst Alt