Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia S60v5'te özellikle 5800'da büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Aslında bu hayal kırıklığını hepimiz tahmin edebilmiştik ancak yinede ümidimizi kesmedik. Ancak Nokia, benden bu kadar dedirtti yani.

xxsmart

Üye
Arkadaşlar Tlf'da V60 güncellemesi gözüküyor fakat yüklenmiyor Ovi ile deniyorum bu seferde güncel zaten diyor... Bu sorun nedendir ? tlf hackli filan değil.

bulent35x

bulent35x

Üye
s60v5 artık bende bitmiştir arkadaslar bidaha asla nokıa almam bu telefon son nokıam yazıklar olsun nokıa ya

ercan5800xm

Üye
boşuna sevinmeyin arkadaşlar bo..tan bi yazılım yapmışlar.beş para etmez.v52 daha güzeldi.

----------Eklendi @ 21:00:48 ---------- Yazıldı @ 20:54:44 ----------

boşuna sevinmeyin arkadaşlar bo..tan bi yazılım yapmışlar.beş para etmez.v52 daha güzeldi.

xxsmart

Üye
Yardımcı olacak yok heralde ?

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
nokianın sitesinde hala 52.0.007 gözüküyor acaba nokianın guncellemeden haberi yokmu:)))

OğuzcanAbi

Üye
nokia over yani :D

kcsoft

kcsoft

Üye
izmitli sende veren hatayı nasıl çözdün

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
çözmemedim ki telefonu hiç birşey kabul etmiyor ve emin oldum ki CFW atanlarda oluyor bu iş.... ovi suite görmedi ve en son nokia software programını denedim onda 5800 hiç görmüyor desteklenmeyen cihaz demeye başladı şimdi navifirm den orjinal v52 dosyalarını tekrar indirip flashlayacam başka çarem kalmdı veya navifirm de yayaınlanana kadar beklicezz ...tuhafıma da gitti nokia sitesinde hala 52.0.007 gözüküyoo

kcsoft

kcsoft

Üye
evet ya benim yüklediğim ofw deki ürün kodu ile telefon kodu uyuşmuyor ondan olabilirmi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
evet ya benim yüklediğim ofw deki ürün kodu ile telefon kodu uyuşmuyor ondan olabilirmi

Telefonun orjinal kodunun firmwaresini navifirmden bulup indir. JAF ile flashlarken "Change also product code" yi işaretleyin. V52'yi yükledikten sonra FOTA dan güncelleyin.

kcsoft

kcsoft

Üye
rambo kardeşim fota ne demek oluyor anlamadım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Güncellemeleri kontrol et dediğin kısım. Yazılım güncellemeleri yani.

kcsoft

kcsoft

Üye
anladım peki saol şu jafta işaretleyin dediğin seçenek o ne işe yarıyor

nefsele

nefsele

Üye
Yok arkadaşlar vodafone cepnet kullanıyorum v60 güncellemesi geldiği an yükledim pek sevmedim ya hiç bişey yok aynısı yani hiç bi farklılık yok gözle görülür

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
nerden indircez bunu bi yardım

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşlar [h=2]Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 52.0.007'dir[/h]yazıyor nokianın sitesinde nasıl çıktı nerede? suite'ten baktım oradada yok güncelleştirme bi yardım lütfen

demirci_115

demirci_115

Üye
arkadaşlar Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 52.0.007'dir

yazıyor nokianın sitesinde nasıl çıktı nerede? suite'ten baktım oradada yok güncelleştirme bi yardım lütfen

telefondan güncelleme ile çıkıyor şimdilik daha nsu ya düşmemiş

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
manialog

manialog

Üye
tarayıcı fena değil hızlı da yakınlaştırma gitmiş birde 3 sekmeden fazla açmıyor uyarı veriyor ne anladım ben güncellemeden opera miniye devam zaten güncellemenin ismi de sırf bizi susturmak için v 60 yoksa bişey yok haritaların bile eski sürümü var mecbur yeni sürüme guncelliyorsun o zaman da c'de yer kaplıyor

erdew

erdew

Üye
v60 dan cok v52,5 gibi bişey olmus ve 5800da artık son güncellemesini almıs oldu

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt