Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ronnie13

Üye
aynen dediğin gibi v60 için ofw cfw neyse artık çıkmasını bekleyeceksin ya da navifirm'e v60 ın dosyaları geldiğinde tekrar v60ı kurarsın.

İşte o kısmını anlayabildim uğraşırken de :islik Beklemek zorlu bir macera gibi :bilmmdüşünmeden acele iş yapınca :ah cevap için teşekkürler.

Yine de vardır belki bilen bir arkadaş. Elektronik işleyişten çok anlamasam da flash içeriğine eski yazılım yüklemenin bir yolu vardır diye düşünüyorum. :hmmm

furkan1414

Üye
Ne yaptın yaw, telefonun açılması gerekiyor ki telefona V60 yüklenebilsin.
Arkadaş dediğimi anlamamış bir daha yazayım :)
aynen dediğin gibi v60 için ofw cfw neyse artık çıkmasını bekleyeceksin ya da navifirm'e v60 ın dosyaları geldiğinde tekrar v60ı kurarsın.
V60 dosyaları çıktığında flash atarsın demek istedim.
Yine de vardır belki bilen bir arkadaş. Elektronik işleyişten çok anlamasam da flash içeriğine eski yazılım yüklemenin bir yolu vardır diye düşünüyorum. :hmmm
Yolu varmış heralde forumda birkaç kez denk geldi ama gereksiz.Telefoncular yapıyormuş galiba eski yazılım yüklemeyi Ama 30 lira civarı diye okudum.heralde navifirm de 1 haftaya kadar çıkar diye düşünüyorum v60.

frosty

frosty

Üye
bende güncelleme çıkmıyor nsu da

ronnie13

Üye
İnşallah erkenden çıkarda hallederiz :) ilgin için teşekkürler tekrar :)

furkan1414

Üye
Telefon yazılımın orjinal ise telefondan yazılım güncellemelerinden güncelleye bilirsin wifi ile.
İnşallah erkenden çıkarda hallederiz :) ilgin için teşekkürler tekrar :)
Rica ederim

cankal_93

Üye
ya slide unlock power tuşuna geldi menü tuşu ile yapmanın yolu var mi ? Yardım lütfen.

yavuz14

yavuz14

Üye
5800 tarayıcıda iki kez dokunduğunda yaklaştırma yok diyen arkadaşlar benim telefonda o özellik var halen yeni tarayıcıda var da var. Büyük ihtimalle touchpad sorunu olabilir telefonda benim telefon daha 4 aylık bi telefon güncelledim performans artışı var sadece bide o tuş kilidi olayı var. Telefon bu özelliklerle on numara olmuş şükretmek gerekir. Ama nokia dan yeni bir güncelleme daha gelebilir. Bizi Susturmak için acele etmişler kesin...

9kaan6

Üye
ben güncelledim yeni tarayıcıda iki kere dokununca yaakınlaştırıyor

new3131

new3131

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme yapamadım ovi updaterdan denedim güncelleme yok diyo telefondan wifi ile yapiyim dedim sonra yeniden deneyin şuan güncellere ulaşılamadı flan diyor ne yapmalıyım ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bekle, daha sonra tekrar dene.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayır, sunucular yoğun.

cankal_93

Üye
benim slide unlock handytaskman ile çakışıyormuş. taskman ı kaldırınca sorun olmuyor.çakışmayan taskman var mı bildiginiz?

okancicek

Üye
bende bir telefon guncellemelerine baktim ama fazla bir sey degişmememiş kullandıkca acaga cıkar mı bilmem wireles baglantı ile guncellem sorunsuz sekilde yukledim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
benim slide unlock handytaskman ile çakışıyormuş. taskman ı kaldırınca sorun olmuyor.çakışmayan taskman var mı bildiginiz?
kill me var.nasıl çakıştığını anlamadım ama bende 2 günden beridir tuş kilidini c5 kilidiyle değiştirmek için bir programla çakıştırmaya ya da sonlandırmaya çalışıyorum.şimdi dediğin programla çakıştırmayı deniyecem.

sefilem

Üye
Bende navide gözükmüyor neden acaba:C

Üst Alt