Symbian Modder
Üye
htlm 5 gelcek dediniz gelmedi !!! olan biz cfw cılere olcak yıne port mort ugrascaz
Ya Anıl güldürme Beni
: neyi port edicen ayrıca kaç kere port yaptın? c6v41 port etmiş gibi konuşuyon Allah canını almasın
:htlm 5 gelcek dediniz gelmedi !!! olan biz cfw cılere olcak yıne port mort ugrascaz
: neyi port edicen ayrıca kaç kere port yaptın? c6v41 port etmiş gibi konuşuyon Allah canını almasın
:tarayıcı gerçekten fena değil opera kadar olmasada eskisine bakarak baya yol kat etmişlerayrıca slide unlock iğrenç olmuş hiç koymasalardı daha iyi olurdu yada ayarlara slide unlock'u kapatma seçeneği de koysalardı.
1.güldürürüm seniYa Anıl güldürme Beni: neyi port edicen ayrıca kaç kere port yaptın? c6v41 port etmiş gibi konuşuyon Allah canını almasın
:
2.hiç port yapmadum şimdilik ne gerek var ! o kadar temiz port paylaşıyonuz dimi ok 1.güldürürüm seni2.hiç port yapmadum şimdilik ne gerek var ! o kadar temiz port paylaşıyonuz dimi ok
![]()
Evet iki gündür uraşıyorm bir türlü kuramadım, kodları değşitirdim gene olmadı..slm admin ben de kuramadım yardımcı olun lütfen benim telde v52 0.0101 versiyon kurulu güncelemeyi yapıyorum ama uyumlu değil yazıyo ne yapmam gerek şimdiden tşk

aynen dediğin gibi v60 için ofw cfw neyse artık çıkmasını bekleyeceksin ya da navifirm'e v60 ın dosyaları geldiğinde tekrar v60ı kurarsın.Merhba arkadaşlar. Belki ilk mesajım bilmiyorm ama. Forumu sürekli takip ediyorum. Bu güncelleme ile birlikte yaşadığım sorunu anlatarak sizlerden yardım almak istiyorm.
V60 güncellemesini yaptıktan sonra, merakımdan ne vardır diye, beğenmeyip eski cfw yi kullanmak icin jaf ile kurulum yaptm.kurulumun sonlarında ekran soluk soluk gitmeye başladı. Nedeni şu biliyorum. Düşük versyon yuklemeye çalıştığım için. Ve hiç bir yerde v60 ofw bulamadım. Eski versyon yüklemek imkansız yazmış çoğu kişiler. İnanın 6-7 saattir uğraşıyorm. V60 ofw'nn çıkmasını mı beklemek zorundayım? Yardımınıza ihtiyaçım var![]()