Nokia 6 Android 7.1.2 Nougat Güncellemesi Almaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 6 Android 7.1.2 Nougat Güncellemesi Almaya Başladı
Nokia'nın orta sınıf modellerinden olan Nokia 6 Android 7.1.2 Nougat sistem yükseltmesi ve Ekim ayı güvenlik yamasını içeren yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı.



Nokia 6 bildiğiniz üzere bu yılın başında HMD Global tarafından duyurulan yeni Android işletim sistemli Nokia cihazları arasında yer alan en güçlü donanıma sahip model olarak karşımıza çıkmıştı.

https://www.maxicep.com/amiral-gemisi-nokia-9un-3-boyutlu-goruntuleri-ortaya-cikti
Amiral Gemisi Nokia 9'un 3 Boyutlu Görüntüleri Ortaya Çıktı
Nokia 6 modelinin özelliklerini bilmeyenler için tekrar hatırlatacak olursak Snapdragon 435 işlemci, 5.5 inç Full HD çözünürlüğünde ekran paneli, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi, 16MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığına sahip arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, 3 / 4 GB RAM ve 32 / 64 GB dahili depolama alanı ve 3.000mAh pil kapasitesi cihaz içerisinde yer alıyordu.



Nokia 6 bugün yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı. Güncellemenin boyutu 665MB civarında olurken güncelleme içerisinde Android 7.1.2 Nougat yazılımı bulunuyor. Güncelleme yeni işletim sisteminin yanı sıra Ekim ayı Android güvenlik yamasını da içerisinde barındırıyor.

Buna ek olarak, güncelleme ayrıca sistem kararlılığı geliştirmeleri ve arayüz üzerinde yapılan geliştirmeleri de içeriyor. Bir çok cihazda olduğu gibi Nokia 6 modeli içinde yeni sistem güncellemesi kablosuz OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı. Bu yüzden güncellemenin cihazlarınıza gelmesi biraz zaman alabilir.



Güncelleme geldiği zaman cihazınıza bir bildirim gelecektir. Yinede siz cihazınızın ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına giderek yazılım güncelleme kısmından güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında bir şarj miktarı olduğundan emin olun. Mümkün olduğunca güncellemeyi WiFi bağlantısını kullanarak indirin.
Nokia 6 Android 7.1.2 Nougat Güncellemesi Almaya Başladı
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt