Nokia 5800 RM-356 Blue Firmware Modifiye Hack Beta 1 By @n!wa+*R [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

mathman20

Üye
@n!wa+*R™;2074149' Alıntı:
Tamam,teli bi resetle sen yeniden aç bakalım öyle dene

Telefonu resetledim olmadı.Bataryayı çıkartıp denedim.En sonunda oldu.
6 lı ve navigasyon temalarında numara çeviricisini nasıl açacağız peki ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum eğer o ev ekranını seçecek isen numara çeviricisini esgeçeceksin:evet:

Yani ya rehberden gir yada değiştirebilirsin o ev ekranında o özellik yok mağalesef :)

mathman20

Üye
@n!wa+*R™;2074572' Alıntı:
Dostum eğer o ev ekranını seçecek isen numara çeviricisini esgeçeceksin:evet:

Yani ya rehberden gir yada değiştirebilirsin o ev ekranında o özellik yok mağalesef :)

Anladım.Bu söylediğim iki temadaki numara çeviricisi olmaması dışında diğer tüm özellikler mükemmel.Özellikle de tema efekti.Yeni çalışmalarınızı merakla bekleyeceğim.Şöyle şu anda çok kullanılan ve sorunsuz çalışan programların modifiye edildiği yeni çalışmalar gibi.Emeklerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:sirit:
Anladım.Bu söylediğim iki temadaki numara çeviricisi olmaması dışında diğer tüm özellikler mükemmel.Özellikle de tema efekti.Yeni çalışmalarınızı merakla bekleyeceğim.Şöyle şu anda çok kullanılan ve sorunsuz çalışan programların modifiye edildiği yeni çalışmalar gibi.Emeklerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi yeni çalışmalar ile daha profesyonel modifiyeler yapmaya çalışacağım.. :)

volkan_al

volkan_al

Üye
Emeğin için çok teşekkürler kardeşim bu versiyonu yüklemiyorum yenisini bekliyorum eminim daha sorunsuz olacaktır şimdiden teşekkürler ;)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Emeğin için çok teşekkürler kardeşim bu versiyonu yüklemiyorum yenisini bekliyorum eminim daha sorunsuz olacaktır şimdiden teşekkürler ;)
Neden bu versiyonu yüklemiyorsun yani buda sorunsuz emin ol şu kendi telimde ben bu modifiye yazılımını kullanıyorum :oke:

volkan_al

volkan_al

Üye
Yeni versiyonun çıkması uzun sürer mi ? eğer sürerse bunu kurayım. Ayrıca firm yaparken çeviriye ihtiyacın olursa yardımcı olurum fransızca ingilizce. ;)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonun çıkması uzun sürer mi ? eğer sürerse bunu kurayım. Ayrıca firm yaparken çeviriye ihtiyacın olursa yardımcı olurum fransızca ingilizce. ;)
Dil konusunda teşekkür ederim takıldığım yerde sendeyim:oke:

Yeni versiyon evet sürebilir neden birde zaten bu yaprığım herşeyi ile gayet güzel bir güncelleme dosyası oldu rahat rahat teli düzebilirsin merak etme sen bunu kur şimdilik tavsiyem;)

uydu

uydu

Üye
bravo ! güzel paylaşım! incelediğiniz sitede yaptığınız değişiklikleri hangi dosyalarda oynama yapılarak olduğunu yazmışlar mı?

ferhattunc

Üye
menüdeyken yeşil tuşa bas açılır =)

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
benim telefonum kırmızı ama kursam birşey olmaz heralde?

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
birde ben flash atmak istediğimde ordaki ışıklar yanmıyor :S yardım edermisin lütfen çok beğendim istiyorum bu firmawreye

--------------- Ekleme ---------------

Kurulum bittikten sonra ekte verdiğim yamaları patcher klasörüne atıp Install server RP& OPEN4ALL yamalarını aktif ederek telefonunuzu hackliyebilirsiniz

Burdan hiçbirşey anlamadım ben ?? patcher klasörü nerede

hell26

hell26

Üye
Ben telefonuma yükledim çok beğendim kusursuz ve sorunsuz gayet güzel olmuş yapan arkadaşın eline sağlık. Yalnız bu modifiyeden midir bilmiyorum ama arkadaşa bluetooth ile resim gönderirken eşleştirme hatası verdi üst üste telefonları açıp kapadık sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar war mı? Yada başka sorunları yaşayanlar iletirse daha etkili ve kalıcı çözümleer bulunabilir.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonuma yükledim çok beğendim kusursuz ve sorunsuz gayet güzebir olmuş yapan arkadaşın eline sağlık. Yalnız bu modifiyeden midir bilmiyorum ama arkadaşa bluetooth ile resim gönderirken eşleştirme hatası verdi üst üste telefonları açıp kapadık sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar war mı? Yada başka sorunları yaşayanlar iletirse daha etkili ve kalıcı çözümleer bulunabilir.
Öncelikle Teşekkürler...

Bu güncelleme dosyasında hiç bir hata olmadığına dair garanti verebilrim ;)

Şu anda kullanıyorum zaten kendi modifiye firmware mi :)

Senin Bt(bluetooth) olayına gelince o senin telle alakalı bir şey şayet hiç rasgelmedim öyle bir hataya :oke:

birde ben flash atmak istediğimde ordaki ışıklar yanmıyor :S yardım edermisin lütfen çok beğendim istiyorum bu firmawreye

Kurulum bittikten sonra ekte verdiğim yamaları patcher klasörüne atıp Install server RP& OPEN4ALL yamalarını aktif ederek telefonunuzu hackliyebilirsiniz

Burdan hiçbirşey anlamadım ben ?? patcher klasörü nerede
Bütün ışıkların yanmama sebebi şu sen güncelleme dosyalarını eksik koymuşsun e haliyle proğramda gerekli sistem dosyalırnı bulamadığı için açılmıyor..O yüzden tekrar dosyalarını kontrol et.Patcher olayına gelince sen bu hack olayını helledip ve benim modifiye dosyamıda ekledikten sonra o senn hafıza kartında gözükecektir oto klasör o iki patch yama yı yani aktif yapacaksın ve hacklenecek:oke:

fatyus

fatyus

Üye
ya arkadaşlar şu açılış mesajı ve başlangıçta sms gönderme nasıl kapanıyor...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar şu açılış mesajı ve başlangıçta sms gönderme nasıl kapanıyor...
Arkadaşım benim verdiğim firmware dosyasını senin orjinal dosya ile değiştir ve flash at ben kapattım onları...

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Flash atarken şu hatayı alıyorum sebebi nedir?

mathman20

Üye
Flash atarken şu hatayı alıyorum sebebi nedir?

İkinci hata mesajında ok deyip devam edin sorun yok.
Birincisi için bir önceki sayfada da ini hatasının nasıl düzeltileceği ile ilgili cevap verilmişti.

Üst Alt