ben program yükleyebiliyordum taki tele hard format attım gene korkutuğum başıma geldi room pacther formattan önce vardı formattan sonra yok oldu anlamıyorum neden yok oldu gene bi yerlerde bişeyleri eksik yapmışlar ee tamam yükledik hiç mi format atmıcaz tele hep böylemi kullanıcaz valla olmamış gene arkadaşlar şu uda.fpsx dosyasında sorun var rofs2 dosyası sağlam gibi gözüküyo valla bu gidişle kendi firmware mi yapıcam biraz daha anlamaya çalışıyorum
*Anlatayım..Bakın ben ben benim yaptığım modifiye dosyasına hack'i yerleştirdim burada anlaşalım!Daha sonra rom patcher benim modifiye dosyamda değil o hack dosyası var onuda değiştiriyorsunuz ya orjinal dosya ile işte o yüzden diyoruz onuda değiştirin aksi takdirde rom patcher yüklenmeyecektir diye yani formatta tabiiki olmaz çünkü Z: de değil,benim modifiye dosyam çatır çatır çalışıyor ne signed nede unısıgned demeden her şeyi yükleyebilir yada sistemde değişiklik yapabilirsiniz.Auto olayına gelince o bendede öyle onun çözümünü bulamadım! kaç kere denedğim halde,Font olayını beğebmeyenler şu işlemi uygulasın;Teli usb yolu ile pc ye bağla/E:resource/Fonts/ve oradaki gibi isteğiniz fontu adlandırıp klasöre atın ve teli resetleyin bu kadar.Ama eski orjinal fonta dönmek için yine usb yolu ile bağlayın teli E:resource/fonts klasöründeki dosyaları silin ve teli resetleyin tel mecbur orjina fontuna dönecektirben program yükleyebiliyordum taki tele hard format attım gene korkutuğum başıma geldi room pacther formattan önce vardı formattan sonra yok oldu anlamıyorum neden yok oldu gene bi yerlerde bişeyleri eksik yapmışlar ee tamam yükledik hiç mi format atmıcaz tele hep böylemi kullanıcaz valla olmamış gene arkadaşlar şu uda.fpsx dosyasında sorun var rofs2 dosyası sağlam gibi gözüküyo valla bu gidişle kendi firmware mi yapıcam biraz daha anlamaya çalışıyorum
@n!wa+*R™;2073162' Alıntı:*Anlatayım..Bakın ben ben benim yaptığım modifiye dosyasına hack'i yerleştirdim burada anlaşalım!Daha sonra rom patcher benim modifiye dosyamda değil o hack dosyası var onuda değiştiriyorsunuz ya orjinal dosya ile işte o yüzden diyoruz onuda değiştirin aksi takdirde rom patcher yüklenmeyecektir diye yani formatta tabiiki olmaz çünkü Z: de değil,benim modifiye dosyam çatır çatır çalışıyor ne signed nede unısıgned demeden her şeyi yükleyebilir yada sistemde değişiklik yapabilirsiniz.Auto olayına gelince o bendede öyle onun çözümünü bulamadım! kaç kere denedğim halde,Font olayını beğebmeyenler şu işlemi uygulasın;Teli usb yolu ile pc ye bağla/E:resource/Fonts/ve oradaki gibi isteğiniz fontu adlandırıp klasöre atın ve teli resetleyin bu kadar.Ama eski orjinal fonta dönmek için yine usb yolu ile bağlayın teli E:resource/fonts klasöründeki dosyaları silin ve teli resetleyin tel mecbur orjina fontuna dönecektir![]()
![]()
Durma bile derim ben kimsedesorun yok ama biraz bekle ben yeni bir dosya editliyorum istersenDeneYen VaRMi Tlf'da ßiR SoRuN CıkıoMu aRkaDaSLar![]()

Tamam dostum şu an yeni bir dosya editliyoru bu rom patch falan halletmeye çalışacağım
saol dostum aydınlattığın için ama sen bu uda.fpsx dosyasın da oynama yapamıyormusun yani şu room pactheri adam gibi biyere koysakta format sonrası silinmese yani demem oki hiç mi format çekmicez bazen çekmek zorunda kalıyoruz sen yapmışsın bi güzellik bu room pactheri de şöyle format sonrası silinmeyecek bi yere koysanda bizde gönül rahatlığı ile hem format atsak hemde hackli tel kullansak hayrına yapı ver birde ricam şu navigasyon ve 6 iconu da kaldırı ver ama tema effektine dokun ma o şahane olmuş bekliyoruz cümbür cemaat

@n!wa+*R™;2073162' Alıntı:*Anlatayım..Bakın ben ben benim yaptığım modifiye dosyasına hack'i yerleştirdim burada anlaşalım!Daha sonra rom patcher benim modifiye dosyamda değil o hack dosyası var onuda değiştiriyorsunuz ya orjinal dosya ile işte o yüzden diyoruz onuda değiştirin aksi takdirde rom patcher yüklenmeyecektir diye yani formatta tabiiki olmaz çünkü Z: de değil,benim modifiye dosyam çatır çatır çalışıyor ne signed nede unısıgned demeden her şeyi yükleyebilir yada sistemde değişiklik yapabilirsiniz.Auto olayına gelince o bendede öyle onun çözümünü bulamadım! kaç kere denedğim halde,Font olayını beğebmeyenler şu işlemi uygulasın;Teli usb yolu ile pc ye bağla/E:resource/Fonts/ve oradaki gibi isteğiniz fontu adlandırıp klasöre atın ve teli resetleyin bu kadar.Ama eski orjinal fonta dönmek için yine usb yolu ile bağlayın teli E:resource/fonts klasöründeki dosyaları silin ve teli resetleyin tel mecbur orjina fontuna dönecektir![]()
![]()
![]()
Dostum şimdi rom patcher dan Installer Server Rp ve OPEN4ALL patchleirini aktif hale getiriceksinBen sizin verdiğiniz modifiye dosyayı yüklediğimde zaten rom patcher programı kurulu olarak yeni sistem yüklendi.Ben şimdi nasıl program kuramama sorununu aşacağım ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?
eğer yamalar yani Patchler sende yoksa ben altta ekte verdim "Patches" yazıyor onu indir rardan çıkar ve hafıza kartında patches die bir kalsöre at eğer klasör yoksa sen oluştur
@n!wa+*R™;2073970' Alıntı:Dostum şimdi rom patcher dan Installer Server Rp ve OPEN4ALL patchleirini aktif hale getiriceksineğer yamalar yani Patchler sende yoksa ben altta ekte verdim "Patches" yazıyor onu indir rardan çıkar ve hafıza kartında patches die bir kalsöre at eğer klasör yoksa sen oluştur
![]()
Tamam,teli bi resetle sen yeniden aç bakalım öyle deneZaten bu söylediklerinizi yaptım.Patchler ve özellikle de sizin söylediğiniz dışındakileri aktifleştirmedim.Bende gelen hata mesajı " işlem başlatılamıyor, yükleyici zaten kullanılıyor " şeklinde.