Son Sürüm!... Nokia v52.0.7 Firmware Orijinal Güncelleme Dosyası (Hotfile) + Hack by PNHT

Sponsorlu Bağlantılar

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe sürümü ve ilk v52 cfw sini ilk sayfada paylaştım arkadaşlar herkese iyi sürümler:oke:

mehmet3207

Üye
arkadaslar bu yeni yazılımı navifirm den indirdim kurdum tema secimine giremiyosun ve arkadasım tesekkürler paylasım için bu paylasımıda yükledim bu yazılımda orjinali ile aynı tema secimine giremiyoruz hatalı bir güncelleme mi yayınladı acaba nokia yoksa ben bişeyleri mi yanlış yaptım

khytr89

khytr89

Üye
phoenix hata verince hacksiz atmak zorunda kaldım ama zaten prolarla çok aram yok

alper0642

Üye
v52 güncellemesinden hemen sonra (ilk kurulumdan sonra) hafıza c'nin boyutu kaç kalıyor arkadaşlar sizde. bende 61 mb olarak kaldı.

SilentOne

SilentOne

Üye
v52 yi c6 fwsi ile birleştisnler hele

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

notjustness

Üye
n97 V22 versiyonunda çıkarmışlar ama v51 v52 anlayamadım. anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi?
!

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
ilgi ve alakana teşekkürler kardeşim. sağol

asıl ben teşekkür ederim bişey yapmadım zaten link paylaşıyorum sadece:islik

arkadaslar bu yeni yazılımı navifirm den indirdim kurdum tema secimine giremiyosun ve arkadasım tesekkürler paylasım için bu paylasımıda yükledim bu yazılımda orjinali ile aynı tema secimine giremiyoruz hatalı bir güncelleme mi yayınladı acaba nokia yoksa ben bişeyleri mi yanlış yaptım

kurulumda bir hata olmuş olmalı hiç böyle bir sorun yaşamadım. önce bir hard format at hafıza kartını çıkartıp dene eğer devam ediyorsa JAF ile tekrar kurulum yaparsın bir zararı yok..:oke:

v52 güncellemesinden hemen sonra (ilk kurulumdan sonra) hafıza c'nin boyutu kaç kalıyor arkadaşlar sizde. bende 61 mb olarak kaldı.

bende de aynıydı ama paylaştığım CFW de 80 den fazla çıktı tavsiye ederim şu an kullanmaktayım

v52 yi c6 fwsi ile birleştisnler hele

İNŞALLAH:naughty:

eyvallah...

n97 V22 versiyonunda çıkarmışlar ama v51 v52 anlayamadım. anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi?
!

bunlar önceki sürümden arkadaşlar n97 mini olayları geride kaldı artık c6 telefonunun v20 olan son sürümünün port edilmesi bekleniyor bilginize, yani v52_c6v20 bekliyoruz:ehe

o kadarınıda sen yap arkadaşım bu kadar bedavacı olmayın az üretin ya

yok hocam arkadaş haklı ilk başta sadece ingilizce paylaşmış ve bunu yazmayı unutmuştum maalesef:bilmm o da kusuruma bakmasın artık|-)

alper0642

Üye
Arkadaşlar, ilk sayfada orjinal olarak verilen linkin içinderi rofs2 dosyası hackli yazılımlı. yani safkan orjinal değil, rofs2 dosyasında hack yazılımı mevcut,

mancukya

Üye
Paylasim icin sagol hocam ama symbian3 beklentim vardi Nokiadan gene yapmadilar bu teller icin
S60v5 ve symbian3 arasinda cok fark yoktu hafif bir sürüm gerekli driverslar ve bazi programlarin hafiza karta yüklenmesi ile c6, 5330, 5800 kullanicilarina bunu vermesi gerekiyordu yapmadilar
v2 den bu yana bu tel icin tamam Nokia baya düzeltme yapti ama 4 5 ve 5 icin cikan 2 sürümde hic bir ilerleme olmadi yazik

cvitae

Üye
çok teşekkürler başarılı bir hack

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, ilk sayfada orjinal olarak verilen linkin içinderi rofs2 dosyası hackli yazılımlı. yani safkan orjinal değil, rofs2 dosyasında hack yazılımı mevcut,

ingilizce olan safkandır türkçe olan ise hacklidir:oke:

Paylasim icin sagol hocam ama symbian3 beklentim vardi Nokiadan gene yapmadilar bu teller icin
S60v5 ve symbian3 arasinda cok fark yoktu hafif bir sürüm gerekli driverslar ve bazi programlarin hafiza karta yüklenmesi ile c6, 5330, 5800 kullanicilarina bunu vermesi gerekiyordu yapmadilar
v2 den bu yana bu tel icin tamam Nokia baya düzeltme yapti ama 4 5 ve 5 icin cikan 2 sürümde hic bir ilerleme olmadi yazik

valla dostum ben de anlamadım herkes büyük beklentiler içindeyken Nokia yine kırık dökük bi güncelleme ile bizi hayal kırıklığına uğrattı.. ama şimdi de bunun ara güncelleme olduğu asıl v60 ın büyük yeniliklerle 2011 de geleceği söyleniyor. inşallah iyi bişey çıkar da 1-2 sene daha hiçolmazsa tam kullanırız bu teli...

çok teşekkürler başarılı bir hack

ben teşekkür ederim sadece link paylaştım, keşke hacki de ben yapabilseydim:ehe

dopploçu

Üye
hayret burada nadir arkadaşın teşekkür mesajını göremedim aman allahım kör mü oluyorum ne zuhahauahaua

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
ya anlamıyorum bu işi ya millet iki link koyar bi açıklama bile yapmaz kimse bişey demez..biz bi link paylaşalım dedik eksiğiyle kusuruyla ama özenip bir de açıklama yaptık elimizden geldiğince ne teşekkür eden var ne birşey iki üç kişi teşekkür etmiş Allah razı olsun diğer herkes bi eksik kusur bulma derdinde, yok birisi birinin mesajını görememiş şaşırmış, üstüne bir de birileri düşük oy verip duruyor bana...ne oluyor bu foruma yahu hiç bir yerde tahammül yok ben işe yaramaz bir paylaşım mı yaptım şimdi? sanal ortam diye insanlıktan çıkmamız mı lazım arkadaşlar? neden burada da güzel yazamıyoruz... haaaa doğru sokağın insanımızın hali ne ki burası ne olsun...ooof of Allah sonumuzu hayır etsin:hmmm

cvitae

Üye
Rawand kurdy nin fw dehşet dostum n8 iconlar harika çok teşekkürler tekrar...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Pc Suiteden Tek Tık Yüklemek Varken Bu Uğraş Niye?

caglar103

Üye
pc suite ile yaptık ancak v52 oldu fakat radio da rds çalışmadı. ve performans da değişen bir şey olmadı. pc suite veya ovi suite üzerine yüklüyor güncelleme yapıyor. ancak böyle jaf ile filan yapınca eskisini silip sıfırdan yükleme yapıyor. daha sağlıklı oluyor.

Mektup

Mektup

Üye
Aranizda Navifirm ile orijinal firmware dosyalarini indirebilen var mi? Tamamini yani? Ben bir tane dosyayi bir turlu indiremiyorum. :( Anlamadim sorunu nedir, %99a gelince duruyor ve tamamlanmiyor. Diger 6 dosyayi indirdim ama. :(
Product code u 0579269 telefonumun, Navifirm'de indiremedigim dosya ise RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02

Biri yardimci olabilirse cok sevinirim. :)

Edit: Bir arkadasim yardim etti, sagolsun. Sorun kalmadi.

Üst Alt