ilgi ve alakana teşekkürler kardeşim. sağolTürkçe sürümü ve ilk v52 cfw sini ilk sayfada paylaştım arkadaşlar herkese iyi sürümler![]()
o kadarınıda sen yap arkadaşım bu kadar bedavacı olmayın az üretin yakonuyu açan arkadaş, madem türkçe değil neden belirtmiyorsun
ilgi ve alakana teşekkürler kardeşim. sağol

arkadaslar bu yeni yazılımı navifirm den indirdim kurdum tema secimine giremiyosun ve arkadasım tesekkürler paylasım için bu paylasımıda yükledim bu yazılımda orjinali ile aynı tema secimine giremiyoruz hatalı bir güncelleme mi yayınladı acaba nokia yoksa ben bişeyleri mi yanlış yaptım

v52 güncellemesinden hemen sonra (ilk kurulumdan sonra) hafıza c'nin boyutu kaç kalıyor arkadaşlar sizde. bende 61 mb olarak kaldı.
v52 yi c6 fwsi ile birleştisnler hele

Teşekkürler
n97 V22 versiyonunda çıkarmışlar ama v51 v52 anlayamadım. anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız!

o kadarınıda sen yap arkadaşım bu kadar bedavacı olmayın az üretin ya
o da kusuruma bakmasın artık
Arkadaşlar, ilk sayfada orjinal olarak verilen linkin içinderi rofs2 dosyası hackli yazılımlı. yani safkan orjinal değil, rofs2 dosyasında hack yazılımı mevcut,

Paylasim icin sagol hocam ama symbian3 beklentim vardi Nokiadan gene yapmadilar bu teller icin
S60v5 ve symbian3 arasinda cok fark yoktu hafif bir sürüm gerekli driverslar ve bazi programlarin hafiza karta yüklenmesi ile c6, 5330, 5800 kullanicilarina bunu vermesi gerekiyordu yapmadilar
v2 den bu yana bu tel icin tamam Nokia baya düzeltme yapti ama 4 5 ve 5 icin cikan 2 sürümde hic bir ilerleme olmadi yazik
çok teşekkürler başarılı bir hack

Anlamadim sorunu nedir, %99a gelince duruyor ve tamamlanmiyor. Diger 6 dosyayi indirdim ama.